CROM271 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Μια ερωτηση. Οταν κοιταω απο το μενου στο version info μου λεει μοντελο 3360-12. Στα φυλλαδια που ειχε μαζι ομως το dvd λεει 3360/58. Τι ειναι τελικα?
CROM271 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Ολα ok. Περασα και το firmware και εκανα και αυτο Important: After update, change font and color to activate new option for subtitles. For slideshow options, change several times settings(on/off, transition and delay) to activate new options. και επιτελους ειχαμε επιτυχια. Ευχαριστω για την βοηθεια.
antreaslam Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 τιποτα φίλε μου,να σαι καλα! απο το μενού τώρα πια, μπορείς να αλλάξεις και το μέγεθος των υποτίτλων, σε πραγματικά μεγάλους! πως σου φαίνεται? εντυπώσεις? ΥΓ: Σου εφυγε λίγο η ψυχή, αλλά τα καταφερες αν σωσεις τα...ευρω σου
CROM271 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Πολυ καλο μου φαινεται. Διαβαζει χωρις προβλημα απο το usb και τωρα οι υποτιτλοι ειναι μια χαρα. απο το μενού τώρα πια, μπορείς να αλλάξεις και το μέγεθος των υποτίτλων, σε πραγματικά μεγάλους! Την συγκεκριμενη επιλογη για αλλαγη μεγεθους υποτίτλων δεν την βρηκα ακομα. Που παω για να την κανω. Καλοι ειναι οι υποτιτλοι βεβαια αλλα ας το ξερω και αυτο...
antreaslam Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 επειδή είμαι εξωτερικό, δε θυμάμαι απέξω. αυτό που θυμάμαι, είναι το όνομα της επιλογής είναι: "DivX υπότιτλοι" και δε βρίσκεται στην σελίδα που σου εμφανιζεται με το που μπαίνεις σε καποιο option (δηλαδή, θα πρέπει να μπεις, και να κατέβεις τα πρωτα πχ 6-7, και θα εμφανιστεί πιο χαμηλα)!
Gorgolemis Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Επειδη εγινα και γω κατοχος του 3360 χθες το αγορα απο πλαισιο στην ουσια ειναι 3360/12 με firmware v.42 εβαλα το αλλο firmware( http://www.mediafire.com/?mjknmnuzzqm) και ολα μια χαρα με τους υποτιτλους... εχω συνδεσει εξωτερικο 320gb wd elements τον εκανα fat32 με το EASEUS Partition Master 5.5.1 Home Edition μεσα σ'ενα λεπτο... εχω δοκιμασει και usb stick ενα ακομα 80αρι με εξωτερικη τροφοδοσια και παιζουν μια χαρα μονο προβλημα που δεν το εχω ψαξει ειναι να εμφανισει τα ελληνικα γραμματα απο τα αρχεια που διαβαζει καθως τωρα τα βγαζει με παυλες... αν θελετε κατι με ρωτατε.... Καλησπερα και απο μενα ,εχω αγορασει και εγω το συγκεκριμενο πλειερ για τον γιο μου 7 χρονων,και το εβαλα στο δωματιο του,επισης του συνδεσα και εναν εξωτερικο σκληρο με πολλα παιδικα μεσα αλλα αντιμετωπιζω το εξης προβλημα:Δεν εμφανιζει τα ελληνικα γραμματα δεδομενου οτι ολα τα παιδικα τα εχω με ελληνικα γραμματα για να μπορει να τα διαβαζει ο γιος μου και να μπορει να επιλεγει μονος του ποιο θελει να δει.αλλα δυστυχως τωρα δεν εμφανιζει τα ελληνικα γραμματα αλλα μονο παυλες. Υπαρχει καποια λυση σε αυτο παιδια ,εκτος του οτι πρεπει να μαθω στον γιο μου αγγλικα?:rolleyes:
Gorgolemis Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Καλησπερα και απο μενα ,εχω αγορασει και εγω το συγκεκριμενο πλειερ για τον γιο μου 7 χρονων,και το εβαλα στο δωματιο του,επισης του συνδεσα και εναν εξωτερικο σκληρο με πολλα παιδικα μεσα αλλα αντιμετωπιζω το εξης προβλημα:Δεν εμφανιζει τα ελληνικα γραμματα δεδομενου οτι ολα τα παιδικα τα εχω με ελληνικα γραμματα για να μπορει να τα διαβαζει ο γιος μου και να μπορει να επιλεγει μονος του ποιο θελει να δει.αλλα δυστυχως τωρα δεν εμφανιζει τα ελληνικα γραμματα αλλα μονο παυλες.Υπαρχει καποια λυση σε αυτο παιδια ,εκτος του οτι πρεπει να μαθω στον γιο μου αγγλικα?:rolleyes: Κανείς παιδιά?
dioz Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Και σε μένα που έχω το ίδιο μηχάνημα τα ελληνικά εμφανίζονται με πάυλες. Από όσο ξέρω δεν υπάρχει κάποια λύση.
Gorgolemis Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Και σε μένα που έχω το ίδιο μηχάνημα τα ελληνικά εμφανίζονται με πάυλες.Από όσο ξέρω δεν υπάρχει κάποια λύση. Κριμα ,και ηλπιζα οτι κατι θα γινοτανε.:-( Ευχαριστω παντως για την απαντηση.
Gcelli Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν βλέπετε Ελληνικά. Μετά τις υποδείξεις του Talisman και άλλων, να πω κι εγώ την εμπειρία μου: Σε USB flash: Πρώτα έβαλα το DVP3360_12_vb6_1.rar (δηλ. το αρχείο DVP3360_12.bin 1.749 kb) Μετά έβαλα το Philips.DVP3360_12_vb6_v5.rar (δηλ. το αρχείο DVP3360_12.bin 1.790 kb) (Και τις δύο φορές γράφει ότι ανιχνεύθηκε upgrate και ρωτά αν θέλουμα να συνεχίσουμε. Συνεχίζουμε με το play, ανοίγει μόνο του το συρταράκι, περιμένουμε, σε 2 λεπτά κλείνει μόνο του το συρταράκι, κλείνουμε το μηχάνημα.) Μην έχετε παρά μόνο ένα αρχείο στο USB κάθε φορά. Παρατήρηση: Νομίζω ότι το αρχείο με όνομα DVP3360_12_vb6_v5_1253.rar περιέχει το ίδιο αρχείο με το «Philips.DVP3360_12_vb6_v5.rar» που χρησιμοποίησα εγώ τη 2η φορά. Έχουν ακριβώς το ίδιο μέγεθος. Βάζω ταινία για δοκιμή: Μου εμφάνισε ένα ΜΑΥΡΟ ΠΛΑΙΣΙΟ στο κέντρο της τηλεόρασης! Don't panic! Αυτοί είναι οι νέοι υπότιτλοι και τώρα πρέπει να κάνουμε τις διορθώσεις: Πάμε στο μενού: Αλλάζουμε τη διαφάνεια του bacκground των υπότιτλων από α) Non Transparent σε β) 50% ή γ) 75% transparent καλύτερα. Έχει μόνο αυτές τις 3 επιλογές διαφάνειας background, δεν έχει 100% διαφανές αλλά έγινε τελείως διαφανές αργότερα όταν άλλαξα το Χρώμα του background από μαύρο σε Transparent. Μετακινούμε τους υπότιτλους προς τα κάτω (επιλογή Vertical). (έχει 16 θέσεις αλλά σε μένα από το 10 έως το 16 δεν έχει διαφορά, είναι στο ίδιο χαμηλό ύψος αλλά θα μου άρεσαν λίγο πιό χαμηλά οι υπότιτλοι.) Επίσης βάζουμε Λευκό χρώμα στους υπότιτλους (text colour) και Μαύρο περίγραμμα (outline). Δεν μου εμφανίστηκαν αμέσως οι αλλαγές αλλά μετά από κλείσιμο και άνοιγμα της ταινίας. Οι υπότιτλοι είναι σαφώς μεγαλύτεροι-καλύτεροι αλλά τώρα με προβληματίζουν κάποιοι υπότιτλοι μερικών ταινιών με πολλές (5-7) λέξεις που έχω την εντύπωση ότι τώρα δεν χωράνε και θα κόβονται σε τρεις ή τέσσερις γραμμές... Άσχημο. Η 1η ταινία που έχω τώρα δεν έχει υπότιτλους με πολλές λέξεις. Θα το διαπιστώσω προσεχώς... Η όλη διαδικασία είναι εύκολη. Καλό μηχάνημα (παίζει ταινίες από τη USB, flash ή σκληρό δίσκο Fat32) αλλά με περιορισμούς (Μόνο .avi έως 2gb, όχι HD). Όποιος θέλει MKV στην TV, να αγοράσει media player ή κάποια ακριβή TV που παίζει HD ταινίες κατευθείαν από τη θύρα USB... Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2010 από Gcelli
mathewgx Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Συγνωμη που ξαναανοιγω το θεμα αλλα χρειαζομαι μια βοηθεια. Εχω το Philips dvp 3360 κα ιεχω περασει το 12_vb6_v5 firmware. Εχω καποια επεισοδια σε mp4 και θελω να τα δω στο Philips μεσω usb. Σε τι format πρεπει να τα μετατρεψω και τι codec να χρηιμοποιησω ; Ευχαριστω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα