antreaslam Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 (επεξεργασμένο) Επειδή έχω ενα εξωτερικό 500αρη WD my passport, ταλαιπωρήθηκα αρκετά μέχρι να τον μετατρέψω σε fat32 από Ntfs, σας περιγράφω τη δική μου λύση στο πως το έκανα και επιασε επιτέλους: Αφού ταλαιπωρήθηκα απο dos (windows XP), περιμένοντας 4 ώρες για να φορμάρω σε fat32,μου εβγαλε μήνυμα μετά την ολοκλήρωση του 100%, ότι το volume ειναι...too big,και δε μπορεί να το κάνει. Μετά, κατέβασα το πρόγραμμα swissknife, Που μου έδινε τη δυνατότητα να μετατρέψω μέχρι 32γιγα σε fat32. Εκανα διάφορες δοκιμές (2 partitions, κλπ κλπ), αλλά όταν τελικά κατάφερα να κάνω και τα 500γιγα fat32, δεν έπαιρνε αριθμό και όνομα στα windows, και όταν πήγαινα μεσα απο τα windows να δώσω αριθμό και όνομα, χανόταν το fat32. Ετσι, δοκίμασα το EASEUS Partition Master 5.5.1 Home Edition ! Το κατέβασα από εδώ, δωρεάν. Πήγα My coputer->MAnage, βρήκα τον σκληρό μου, και τον εσβησα τελείως. Επειτα, ανοιγεις το πρόγραμμα αυτό, και σου βρίσκει unallocated τα 500γιγα σου. Πατας δεξί κλικ, και Create, και σου δίνει επιλογές για: fat32, ntfs... ονομα δισκου.... γραμμα δισκου! Κανει περίπου 20 δευτερόλεπτα δουλειά, και σου ζητάει ρισταρτ, και μετά ειναι ολα κομπλε !!! θα σας πω για τη συνεργασία με το dvd, απο αύριο μάλλον, που θα παραλάβω το player... Επεξ/σία 16 Απριλίου 2010 από antreaslam Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antreaslam Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 λοιπόν το player που πήρα ήταν το 3360/58, και του περασα to firmware update για το 3360/12, και δούλεψε μια χαρά. Τα γραμματα, οπως παντα, μπορούν να γίνουν πραγματικά μεγάλα, το φόντο παίρνει αλλαγή από διάφανο μεχρι μαυρο και 20 χρώματα ακόμα (όπως και τα γραμματα), η θέση των υπότιτλων καθορίζεται, κλπ κλπ! Η συνεργασία με τον 500αρη σκληρό μου είναι άψογη, διαβαζει αμέσως και γρήγορα τα παντα! Τελειο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
roxy90 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Επειδή έχω ενα εξωτερικό 500αρη WD my passport, ταλαιπωρήθηκα αρκετά μέχρι να τον μετατρέψω σε fat32 από Ntfs, σας περιγράφω τη δική μου λύση στο πως το έκανα και επιασε επιτέλους:Αφού ταλαιπωρήθηκα απο dos (windows XP), περιμένοντας 4 ώρες για να φορμάρω σε fat32,μου εβγαλε μήνυμα μετά την ολοκλήρωση του 100%, ότι το volume ειναι...too big,και δε μπορεί να το κάνει. Μετά, κατέβασα το πρόγραμμα swissknife, Που μου έδινε τη δυνατότητα να μετατρέψω μέχρι 32γιγα σε fat32. Εκανα διάφορες δοκιμές (2 partitions, κλπ κλπ), αλλά όταν τελικά κατάφερα να κάνω και τα 500γιγα fat32, δεν έπαιρνε αριθμό και όνομα στα windows, και όταν πήγαινα μεσα απο τα windows να δώσω αριθμό και όνομα, χανόταν το fat32. Ετσι, δοκίμασα το EASEUS Partition Master 5.5.1 Home Edition ! Το κατέβασα από εδώ, δωρεάν. Πήγα My coputer->MAnage, βρήκα τον σκληρό μου, και τον εσβησα τελείως. Επειτα, ανοιγεις το πρόγραμμα αυτό, και σου βρίσκει unallocated τα 500γιγα σου. Πατας δεξί κλικ, και Create, και σου δίνει επιλογές για: fat32, ntfs... ονομα δισκου.... γραμμα δισκου! Κανει περίπου 20 δευτερόλεπτα δουλειά, και σου ζητάει ρισταρτ, και μετά ειναι ολα κομπλε !!! θα σας πω για τη συνεργασία με το dvd, απο αύριο μάλλον, που θα παραλάβω το player... Περιμένουμε τα αποτελέσματα της δοκιμής που έκανες. Εχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα με ενα Seagate 320 2,5 εξωτερικό hdd. Για την ώρα δεν τον βλέπει το philips ενω το έχω κάνει FAT32. Ειχε αποτέλεσμα η μετατροπή που εκανες με το EASEUS Partition Master 5.5.1 ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cool_pipis Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Επειδη εγινα και γω κατοχος του 3360 χθες το αγορα απο πλαισιο στην ουσια ειναι 3360/12 με firmware v.42 εβαλα το αλλο firmware( http://www.mediafire.com/?mjknmnuzzqm) και ολα μια χαρα με τους υποτιτλους... εχω συνδεσει εξωτερικο 320gb wd elements τον εκανα fat32 με το EASEUS Partition Master 5.5.1 Home Edition μεσα σ'ενα λεπτο... εχω δοκιμασει και usb stick ενα ακομα 80αρι με εξωτερικη τροφοδοσια και παιζουν μια χαρα μονο προβλημα που δεν το εχω ψαξει ειναι να εμφανισει τα ελληνικα γραμματα απο τα αρχεια που διαβαζει καθως τωρα τα βγαζει με παυλες... αν θελετε κατι με ρωτατε.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
roxy Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Επειδη εγινα και γω κατοχος του 3360 χθες το αγορα απο πλαισιο στην ουσια ειναι 3360/12 με firmware v.42 εβαλα το αλλο firmware( http://www.mediafire.com/?mjknmnuzzqm) και ολα μια χαρα με τους υποτιτλους... εχω συνδεσει εξωτερικο 320gb wd elements τον εκανα fat32 με το EASEUS Partition Master 5.5.1 Home Edition μεσα σ'ενα λεπτο... εχω δοκιμασει και usb stick ενα ακομα 80αρι με εξωτερικη τροφοδοσια και παιζουν μια χαρα μονο προβλημα που δεν το εχω ψαξει ειναι να εμφανισει τα ελληνικα γραμματα απο τα αρχεια που διαβαζει καθως τωρα τα βγαζει με παυλες... αν θελετε κατι με ρωτατε.... τελικά έγινε η δουλεία με το πρόγραμμα swissknife partition manager. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antreaslam Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Περιμένουμε τα αποτελέσματα της δοκιμής που έκανες. Εχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα με ενα Seagate 320 2,5 εξωτερικό hdd. Για την ώρα δεν τον βλέπει το philips ενω το έχω κάνει FAT32. Ειχε αποτέλεσμα η μετατροπή που εκανες με το EASEUS Partition Master 5.5.1 ? roxy, το ειπα και στο προηγούμενο μου μήνυμα, όλα πήγαν τελεια στη συνεργασία με το δίσκο, αφού πρώτα το μαγικό EASEUS τον είχε μετατρέψει σε fat32. Και κάτι ακόμα: Το swissknife σου μετέτρεψε σε fat32 όλα τα γίγα? Επειδη εγινα και γω κατοχος του 3360 χθες το αγορα απο πλαισιο στην ουσια ειναι 3360/12 με firmware v.42 εβαλα το αλλο firmware( http://www.mediafire.com/?mjknmnuzzqm) και ολα μια χαρα με τους υποτιτλους... Ερώτηση: Η Συσκευή γράφει 3360/58 στην συσκευασία της, αλλά παρολαυτά ξέρεις ότι είναι 3360/12? Πως το ξέρεις οτι δεν ειναι 3360/55? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cool_pipis Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Ερώτηση: Η Συσκευή γράφει 3360/58 στην συσκευασία της, αλλά παρολαυτά ξέρεις ότι είναι 3360/12? Πως το ξέρεις οτι δεν ειναι 3360/55? Aνοιγεις το dvd και στο μενου πας setup --> version info και σου λεει ποιο ειναι... εξωτερικα δεν μπορεις να το καταλαβεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
roxy90 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 roxy, το ειπα και στο προηγούμενο μου μήνυμα, όλα πήγαν τελεια στη συνεργασία με το δίσκο, αφού πρώτα το μαγικό EASEUS τον είχε μετατρέψει σε fat32.Και κάτι ακόμα: Το swissknife σου μετέτρεψε σε fat32 όλα τα γίγα? Οχι βέβαια όλα, αλλα τα 300gb (Απώλεια που έτσι και αλλοιώς γίνεται και με NTFS). Ναι με το swissknife έγινε η δουλειά οκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antreaslam Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 με το πρόγραμμα που πρότεινα εγω, μετατρέπει όλα τα γίγα σε φατ32 ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CROM271 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Παιδια σε ταινιες που εχω ηδη ενωσωματωμενους τους υποτιτλους με το aviaddxsubs μου τους βγαζει πολυ χαμηλα. Στο προηγουμενο dvdplayer που ειχα ηταν ok. Μπορω να τους μετακινησω μεσα απο το dvd player η πρεπει να αλλαξω τις ρυθμισεις στο avviaxsubs και να τα κανω ολα παλι απο την αρχη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrodinos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 (επεξεργασμένο) ..... Μπορω να τους μετακινησω μεσα απο το dvd player η πρεπει να αλλαξω τις ρυθμισεις στο avviaxsubs και να τα κανω ολα παλι απο την αρχη? ....και μη ρωτας τις ιδιες ερωτησεις σε διαφορετικα thread.Για να σου απανταει ο κοσμος. Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2010 από vrodinos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CROM271 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Παιδια βοηθεια επειγοντως γιατι αρχισα να τα κλαιω ηδη τα 59 ευρω που εσκασα. Πηγα να κανω την αναβαθμιση. Στην αρχη περασα μονο το DVP3360_12_vb6_v5_1253.rar (το ξεζιπαρα πρωτα). Μου εβγαζε εκει που ηταν για υποτιτλους μονο μαυρο. Μετα περασα πρωτα το dvp3360_12_fus_eng.zip και μετα το DVP3360_12_vb6_v5_1253.rar. Παλι τα ιδια. Λεω ας τα περασω και τα τρια. Περναω πρωτα το dvp3360_12_fus_eng.zip. Μετα ξεζιπαροντας το DVP3360_12_vb6_1.rar μου εβγαλε δυο φακελους με ονοματα 1250 και 1252. Περασα τελικα το αρχειο που ειχε μεσα ο φακελος 1250. Και μετα γιοκ. Παω να βαλω και το τελευταιο αρχειο (DVP3360_12_vb6_v5_1253.rar) και μου βγαζει πανω δεξια μηνυμα Check sum fail. Απο εκει και περα οτι και να πηγαινα να περασω μου βγαζει αυτο το μηνυμα. Υπαρχει τροπος να το γυρισω στις αρχικες ρυθμισεις η να κανω οτιδηποτε να λυσω το προβλημα η να το βαψω γαλαζιο και να παει για την ποταμια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cool_pipis Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Παιδια βοηθεια επειγοντως γιατι αρχισα να τα κλαιω ηδη τα 59 ευρω που εσκασα.Πηγα να κανω την αναβαθμιση. Στην αρχη περασα μονο το DVP3360_12_vb6_v5_1253.rar (το ξεζιπαρα πρωτα). Μου εβγαζε εκει που ηταν για υποτιτλους μονο μαυρο. Μετα περασα πρωτα το dvp3360_12_fus_eng.zip και μετα το DVP3360_12_vb6_v5_1253.rar. Παλι τα ιδια. Λεω ας τα περασω και τα τρια. Περναω πρωτα το dvp3360_12_fus_eng.zip. Μετα ξεζιπαροντας το DVP3360_12_vb6_1.rar μου εβγαλε δυο φακελους με ονοματα 1250 και 1252. Περασα τελικα το αρχειο που ειχε μεσα ο φακελος 1250. Και μετα γιοκ. Παω να βαλω και το τελευταιο αρχειο (DVP3360_12_vb6_v5_1253.rar) και μου βγαζει πανω δεξια μηνυμα Check sum fail. Απο εκει και περα οτι και να πηγαινα να περασω μου βγαζει αυτο το μηνυμα. Υπαρχει τροπος να το γυρισω στις αρχικες ρυθμισεις η να κανω οτιδηποτε να λυσω το προβλημα η να το βαψω γαλαζιο και να παει για την ποταμια? δεν χρειαζοταν να τα βαλεις ολα το πρωτο χρειαζοταν μονο... σωστα το εκανες στην αρχη απλως θα επρεπε εκει που σου εβγαζε τους υποτιτλους μαυρους, να αλλαξεις το χρωμα(φοντο) των υποτιτλων... προσπαθησες να βαλεις παλι το πρωτο update η δεν σου βγαζει σφαλμα? (στο usb να εχεις μονο το ενα αρχειο δηλαδη το ιso file) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CROM271 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 δεν χρειαζοταν να τα βαλεις ολα το πρωτο χρειαζοταν μονο... σωστα το εκανες στην αρχη απλως θα επρεπε εκει που σου εβγαζε τους υποτιτλους μαυρους, να αλλαξεις το χρωμα(φοντο) των υποτιτλων... προσπαθησες να βαλεις παλι το πρωτο update η δεν σου βγαζει σφαλμα? (στο usb να εχεις μονο το ενα αρχειο δηλαδη το ιso file) Αυτο που λες οτι απλως επρεπε να αλλαξω το φοντο το πηρα χαμπαρι μετα δυστυχως. Νομιζα στην αρχη πως επρεπε να περασω και τα αλλα γι' αυτο τα εδειχνε μαυρα. Το θεμα τωρα ειναι πως οταν περναω το πρωτο αρχειο στο usb δεν το διαβαζει το dvdplayer. Βγαζει πανω δεξια Check sum fail και δεν κανει τιποτα αλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antreaslam Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 δε χρειάζεται πανικός! καταρχήν, στο σάιτ του παιδιού από τη ρουμανία, μπορείς να του στείλεις ενα μηνυμα! 99% και κάποιος αλλος θα εχει κάνει το ίδιο λάθος με σένα, και πιθανώς να μπορεί να σου δώσει μια βοήθεια. Ψάξε πως μπορείς να κάνεις reset στις εργοστασιακές ρυθμίσεις το dvd player σου. Καντο, και μετά, ξαναπέρνα το σωστό update , έχοντας ΜΟΝΟ αυτό στο stick σου! ---------- Προσθήκη στις 12:42 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:36 ---------- edit: δοκίμασε από εδω, να ακολουθήσεις τις οδηγίες. Βρες τον ΔΙΚΟ ΣΟΥ player, και κανε το μαμήσιο firmware update,μήπως επιστρέψει στην πρότερη κατάσταση. Τέλος εδω και εδωεχει ενα φόρουμ που μπορείς να ποστάρεις και να ζητήσεις βοήθεια από πιο εξειδικευμένα παιδιά από ότι εγώ ! (είμαι παιδί...τρομάρα μου!)! Και υπάρχει και κόσμος που αντιμετωπιζει διαφορα προβλήματα, όπως και το δικό σου! ΥΓ: Στην ακριβώς προηγούμενη σελίδα, είχα γράψει ότι χρειάζεται αλλαγή φόντου (μήνυμα 107) Και επίσης, στη σελίδα του παιδιού, γράφει: Important: After update, change font and color to activate new option for subtitles. For slideshow options, change several times settings(on/off, transition and delay) to activate new options. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα