Προς το περιεχόμενο

Philips DVP3360

mayhem1999

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδια το πήρα και γω το 3360 και έκανα την αναβαθμιση όπως την περιγράφετε παραπάνω.

Φαίνεται να πήγαν όλα καλά άν και την πρώτη φορα που δοκίμασα να δω τους υπότιτλους απο τι στικάκι τα έβλεπα όλα μαύρα (κυριολεκτώ !). Μετα έκανα ρυθμίσεις απο το μενου στα χρώματα και στη θέση των υποτίτλων και όλα διορθώθηκαν. Θεωρήτε οτι μετα την αναβάθμιση αυτό ήταν φυσιολογικο ? (και παρότι ήταν ήδη original ρυθμισμένοι στο λευκό με φόντο διαφανο ?) ή μηπως δεν πήγε κατι καλα στην αναβάθμιση ?

Μια χαρά είναι. Το λέει και στις οδηγίες του upgrade:

IMPORTANT

After update, change font and color to activate new option for subtitles.

For slideshow, change several times settings to activate new options.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 131
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

OΚ ευχαριστω...

Αλλά τελικά με τα ψιλοκολλήματα του DVD στα avi αρχεία τι γίνεται ? Δοκίμασα τον σκληρό και στο PS3 και δεν υπήρχε πρόβλημα (καλά τέλεια εικόνα...). Μήπως είναι πιό αργή η μετάδοση των δεδομένων μέσω του USB ? (Μα πως γίνεται ? αφού υποστηρίζει ver 2.0 !!!)

Εχει κάποιος το πρόβλημα όταν συνδέει το dvd player με scart με την τηλεόραση τότε να βγάζει κάποιες οριζόντιες γραμμές με χιονάκια? Μπορεί κάποιος να το δοκιμάσει?

Εχει κάποιος το πρόβλημα όταν συνδέει το dvd player με scart με την τηλεόραση τότε να βγάζει κάποιες οριζόντιες γραμμές με χιονάκια? Μπορεί κάποιος να το δοκιμάσει?

Το δικό μου το συνδέω μόνο με scart και δεν έχω παρατηρήσει κάτι από αυτό που αναφέρεις. Το έχω συνδέσει μάλιστα και σε 2 tv χωρίς το παραμικρό πρόβλημα.

Πήρα εχθές το 3360/58 (έτσι λέει το κουτί) και έκανα upgrade με τα εξής βήματα :

1) έβαλα την αναβάθμιση που έχει το site της Philips dvp3360_58_fus_eng.zip (http://http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/cpindex.pl?scy=GR&slg=ELL&sct=DVD_PLAYERS_SU&cat=PLAYERS_RECORDERS_CA&session=20091224145030_89.210.190.208&grp=SOUND_AND_VISION_GR&ctn=DVP3360/58&mid=Link_Software&hlt=Link_Software )

2) έβαλα το αρχείο DVP3360_12_vb6_1.rar (http://vb6rocod.lx.ro/dvp3360_12.php )

3) έβαλα το αρχείο DVP3360_12_vb6_v5_1_1253.rar από το ίδιο site (αν και δεν καταλαβαίνω την διαφορά με τα υπόλοιπα που υπάρχουν ή το DVP3360_12_vb6_v5.rar )

Yπότιτλοι εμφανίζονται πάλι αλαμπουρνέζικα. Η μονή διαφορά από τα βήματα που κάνατε είναι ότι από το site της Philips έβαλα το πρόσφατο αρχείο dvp3360_58_fus_eng.zip και όχι το dvp3360_12_fus_eng, λέτε να παίζει ρολό ?

Τι να κάνω ? βοηθήστε guys.

Υ.γ όντως με scart δεν έχει καλή ποιότητα εικόνας.

Τελικά θα χρησιμοποιώ το πρόγραμμα AVIAddXSubs για υποτίτλους.

Θέλω να ρωτήσω αν βάλω ξανά το αρχικό firmware της Philips, θα επανέλθουν οι ρυθμίσεις και θα γίνει όπως το πρωτοπήρα ??? :rolleyes:

Πήρα εχθές το 3360/58 (έτσι λέει το κουτί) και έκανα upgrade με τα εξής βήματα :

1) έβαλα την αναβάθμιση που έχει το site της Philips dvp3360_58_fus_eng.zip (http://http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/cpindex.pl?scy=GR&slg=ELL&sct=DVD_PLAYERS_SU&cat=PLAYERS_RECORDERS_CA&session=20091224145030_89.210.190.208&grp=SOUND_AND_VISION_GR&ctn=DVP3360/58&mid=Link_Software&hlt=Link_Software )

2) έβαλα το αρχείο DVP3360_12_vb6_1.rar (http://vb6rocod.lx.ro/dvp3360_12.php )

3) έβαλα το αρχείο DVP3360_12_vb6_v5_1_1253.rar από το ίδιο site (αν και δεν καταλαβαίνω την διαφορά με τα υπόλοιπα που υπάρχουν ή το DVP3360_12_vb6_v5.rar )

Yπότιτλοι εμφανίζονται πάλι αλαμπουρνέζικα. Η μονή διαφορά από τα βήματα που κάνατε είναι ότι από το site της Philips έβαλα το πρόσφατο αρχείο dvp3360_58_fus_eng.zip και όχι το dvp3360_12_fus_eng, λέτε να παίζει ρολό ?

Τι να κάνω ? βοηθήστε guys.

Υ.γ όντως με scart δεν έχει καλή ποιότητα εικόνας.

Βαλε το DVP3360_12_vb6_v5.rar.Αν για καποιο λογο δεν το δεχεται γιατι ειναι παλαιοτερο μετονομασε το bin που θα βαλεις σε 3360_12_vb6_v5_2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα...

σε μερικα avi αρχεια που εχω στον δίσκο δεν τα παιζει και βγαζει μύνημα:

"video code not supported" ή "video resolution not supported" και παιζει μονο τον ηχο !

ομως ειναι Divx σε αναλυση απο 320x240 εως 720x576 και παίζουν αψογα στον υπολογιστή

και στο PS3. Τι κάνω λάθος ?

Καποια ρύθμιση ή καινούρια αναβάθμιση για αυτο υπάρχει ?

...σημειώνω εδώ οτι εχω περάσει τα τρια αρχεία της αναβάθμισης με την προαναφερομενη σειρα για να βλεπω απο τον δισκο ελληνικους υποτιτλους και δουλευουν ολα καλα.

Επεξ/σία από crazy4feet

Βαλε το DVP3360_12_vb6_v5.rar.Αν για καποιο λογο δεν το δεχεται γιατι ειναι παλαιοτερο μετονομασε το bin που θα βαλεις σε 3360_12_vb6_v5_2

Σε ευχαριστώ talisman για την βοήθεια, με αυτό το firmware παίζει κανονικά τους υποτιτλους.

Τωρα μου μένει να κάνω και την lg τηλεόραση να παίζει υποτίτλους μέσω USB. Γενικά έχω ένα θέμα δυσκολίας με τους υποτιτλους.:mrgreen:

ΩΩΧ μεγαλη ηττα παιδια...

Ο δισκος 500αρης και τον διαβαζει κανονικα...

Τα αρχεια που εχει μεσα 320 avi δηλαδη περιπου 350 Gb... και εκει σκαει το ανεκδοτο ! ! !

Το DVD βλεπει μονο τα 279 ! ! ! τα άλλα απλως δεν υπαρχουν ! ! ! το PC τα βλεπει... το PS3 τα βλεπει...

το Philips τα εχει κανει αορατα ! ! !

Φυσιολογικο ?

Δεν διαβαζει πανω απο 280 αρχεια ?

Μια γνωμη πε παιδια...

Τι συμβαινει ?

Μην κοψω φλεβες μερες που ναι...

ευχαριστω και...

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ! ! !

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Θυμάστε που έγραφα για το πρόβλημα που έβγαζε 2 λωρίδες με χιόνια στην τηλεόραση όταν το συνέδεα με scart και ήταν γυρισμένη η τηλεόραση σε κανάλια τηλεόρασης και όχι σε DVD?

Είχα δοκιμάσει διαφορετικά scart καλώδια, να το απομακρύνω από την τηλεόραση, adaptora που δέχεται 2 scart και αλλάζει με διακόπτη και ότι μπορούσα να φανταστώ. Το πήγα στο service της PHILIPS και μου το αλλάξανε την ίδια κιόλας μέρα. Το δεύτερο μου έκανε ακριβώς το ίδιο. Πριν το ξαναπάω το δοκίμασα σε άλλες τηλεοράσεις, π.χ. του πατέρα μου ο οποίος έχει 2, και διαπίστωσα ότι μόνο στην δικιά μου το κάνει. Ξαναπήγα στην philips και μου είπαν επειδή η τηλεόραση είναι παλιά (7 ετών) μπορεί να έχει πρόβλημα με κάποιες επιπλέον πληροφορίες που στέλνει το dvd και μου έφτιαξαν ένα scart με κομμένα 2 καλώδια. Πάλι τα ίδια. Μου είπαν να δοκιμάσω και από τις άλλες εξόδους RCA -> scart. Το δοκίμασα και πάλι τα ίδια. Τελικά μου είπαν αν δεν δουλέψει τίποτα να έρθει ένας τεχνικός τους σπίτι μου να το δει.

Τελικά είπα να μην παιδεύομαι και τους παιδεύω άλλο και αποφάσισα να συνδέσω την πρίζα του σε μπριζάκι που ανοιγοκλείνει με τηλεχειρισμό οπότε το κλείνω από το ρεύμα όταν δεν βλέπω και ησύχασα.

Πάντως ένα μεγάλο bravo στο service της philips στην Θεσσαλονίκη και στην εξυπηρέτησή τους. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Ταχύτατοι, εξυπηρετικότατοι, φιλικοί.

Μπορει καποιος να μου στειλει το DVP3360_12_vb6_v5_1253.rar? Το site βγαζει σφαλμα οταν παω να το κατεβασω! [email protected]

Πολλα ευχαριστω

Αυτο πιστευω να σε βοηθησει οπως και την rozalia που μου εστειλε προσωπικο μηνυμα

http://hotfile.com/dl/26912338/2000ff4/Philips.DVP3360_12_vb6_v5.rar.html

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πήρα το 3360/58 και το σύνδεσα σε τηλεόραση με hdmi -> DVI & audio χωριστά μιά και η τηλεόραση μου δεν έχει hdmi. Για την ώρα πολύ καλή ποιότητα εικόνας, από usb stick 4gb που έχω χρησιμοποιήσει. Επίσης περνόντας το firmware: DVP3360_12.bin, χάρις στις οδηγίες των συναδέλφων στο forum, πάρα πολύ καλό το μέγεθος των υποτιτλων.

Θα ήθελα την γνώμη σας για κάποιο μεγαλύτερο σκληρό δίσκο να συνδέσω (σε FAT διαμόρφωση φυσικά)εάν έχετε δοκιμάσει να μου προτείνεται (2.5 ή 3.5 με δική του τροφοδοσία) και έως ποιά χωρητικότητα έχετε φτάσει?

Ευχαριστώ.

Επεξ/σία από roxy

ερ'ωτηση...Αυτή είναι η διαδικασία που ακολουθούμε?

Εγω εγραψα σε ενα στικακι το DVP3360_12_vb6_1.bin και εκανα την αναβαθμιση (το ανοιγοκλεισα το dvd) Μετα εσβησα το προηγουμενο αρχειο και εγραψα το DVP3360_12_vb6_v5_1253.bin και εκανα την αναβαθμιση.Τελος εσβησα το αρχειο απο στικακι για να μην μου δημιουργησει προβλημα οταν θα το ξαναβαλω στη θυρα του usb.Το πρωτο αρχειο δεν το εβαλα γιατι ηταν δικη μου επιλογη και πιστευα οτι ειχε το update της Philips

εδώ εχει τις οδηγίες και τα λινκς, όλα καλά!

Αλλά, μετά, τι διαφορά έχουν τα:

1)DVP3360_12_vb6_v5

2)DVP3360_12_vb6_v5_1 (load org)

???????

ποιο βαζουμε? Το org σημαίνει ότι ματσάρει υπότιτλο με αρχείο, αν έχουν το ίδιο ονομα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...