Προς το περιεχόμενο

Philips DVP3360

mayhem1999

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το πήρα και εγώ χθες και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Το διάλεξα διαβάζοντας εδώ τα forum.

Είχα πάρει πρώτα το Hyundai HHD3931KUC αλλά τελικά με απογοήτευσε. Μέσω scart και από stick, σε avi που είχαν ήχο mp3 και όχι ac3 μια έπαιζε και μια όχι ο ήχος. Επίσης από stickaki δεν κατάφερα να δω υπότιτλους παρότι έβρισκε τα αρχεία και με άφηνε να διαλέγω.

Ένα μεγάλο μπράβο στο πλαίσιο που πηγαίνοντας το πίσω και λέγοντας τους ότι δεν είμαι ευχαριστημένος από το προϊόν μου το αλλάξανε επιτόπου.

Αυτό τα παίζει όλα τέλεια. Μόνο τους μικρούς υπότιτλους θέλω να αλλάξω.

Firmware βρήκα εδώ μιας και άλλαξε το αρχικό site. http://vb6rocod.blogspot.com/2009/09/update-dvp336012.html

Έχω πάντως μια ερώτηση ποιά η διαφορά του 3360/58 με το 3360/12. Κατεβάζοντας από philips τα specifications δεν βρήκα καμιά απολύτως διαφορά. Μόνο ότι το 12 είναι και για NTSC ενώ το 58 μόνο για PAL.

Φοβάμαι μήπως βάζοντας το firmware δημιουργηθεί πρόβλημα σε κάτι άλλο.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:19 ----------

Το αστείο είναι ότι κατέβασα από την Philips το update και για το 3360/58 και για το 3360/12. Τα σύγκρινα (binary compare) και είναι ολόιδια. Αλήθεια, τελικά ποια είναι η διαφορά στα 2 αυτά μοντέλα?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 131
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Το πήρα και εγώ χθες και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Το διάλεξα διαβάζοντας εδώ τα forum.

Είχα πάρει πρώτα το Hyundai HHD3931KUC αλλά τελικά με απογοήτευσε. Μέσω scart και από stick, σε avi που είχαν ήχο mp3 και όχι ac3 μια έπαιζε και μια όχι ο ήχος. Επίσης από stickaki δεν κατάφερα να δω υπότιτλους παρότι έβρισκε τα αρχεία και με άφηνε να διαλέγω.

Ένα μεγάλο μπράβο στο πλαίσιο που πηγαίνοντας το πίσω και λέγοντας τους ότι δεν είμαι ευχαριστημένος από το προϊόν μου το αλλάξανε επιτόπου.

Αυτό τα παίζει όλα τέλεια. Μόνο τους μικρούς υπότιτλους θέλω να αλλάξω.

Firmware βρήκα εδώ μιας και άλλαξε το αρχικό site. http://vb6rocod.blogspot.com/2009/09/update-dvp336012.html

Έχω πάντως μια ερώτηση ποιά η διαφορά του 3360/58 με το 3360/12. Κατεβάζοντας από philips τα specifications δεν βρήκα καμιά απολύτως διαφορά. Μόνο ότι το 12 είναι και για NTSC ενώ το 58 μόνο για PAL.

Φοβάμαι μήπως βάζοντας το firmware δημιουργηθεί πρόβλημα σε κάτι άλλο.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:19 ----------

Το αστείο είναι ότι κατέβασα από την Philips το update και για το 3360/58 και για το 3360/12. Τα σύγκρινα (binary compare) και είναι ολόιδια. Αλήθεια, τελικά ποια είναι η διαφορά στα 2 αυτά μοντέλα?

φιλε μ εχω κ γω το 3360/58 κ εχω βαλει το Firmware απο δω http://vb6rocod.lx.ro/dvp3360_12.php και ολα οκ, λογικα η μονη διαφορα τουσ ειναι οι χωρεσ για τισ οποιεσ προοριζονται

χμμμμ, εγώ προσωπικά το θεωρώ ότι πιο βολικό μου έχει κάτσει!

στο μόνο που κολάω και δεν ξέρω πως να το κάνω είναι το preview σε avi

εξηγούμαι...

μπορώ όταν έχω ένα avi μέσα σε usb με κάποιον τρόπο να δώ κεφάλαια?

στο μενού με το v5 έχει τις επιλογές περί slideshow και τις έχω ενεργοποιημένες άλλα δεν ξέρω τί να πατήσω ή πως γίνεται...!

Τελικά αγόρασα κι εγώ σήμερα το DVP3360/58. Έκανα και τα βήματα για την αναβάθμιση του firmware και όλα πήγαν καλά. Τελικά δεν υπάρχει θέμα με το αν έχεις το 12 ή το 58 το update γίνεται κανονικότατα. Βέβαια αυτό που παρατήρησα πριν κάνω το update είναι ότι στο version info εμφανίζεται ως 12 (κι ας γράφει το κουτί ότι είναι το 58).

Παιδιά επειδή λέω να πάρω κι εγώ το εν λόγω dvd player θέλω να σας ρωτήσω κάτι.Θα παίζει ταινίες από ένα σκληρό μεγάλης χωρητικότητας όπως 1ΤΒ;

Αν παίζει κανονικά τις ταινίες μου από τον σκληρό τότε θα το αγοράσω τις επόμενες μέρες.:-)

Το inglorious basterds που έβαλα χτες μια χαρά έπαιζε.

1,4 giga.

Αρκεί να μην είναι .mkv

Ναι το γνωρίζω ότι παίζει αρχεία avi μικρότερα των 2gb.

Εγώ ρώτησα αν θα έχει κανένα πρόβλημα στη σύνδεση με σκληρό δίσκο 1ΤΒ.

Ναι το γνωρίζω ότι παίζει αρχεία avi μικρότερα των 2gb.

Εγώ ρώτησα αν θα έχει κανένα πρόβλημα στη σύνδεση με σκληρό δίσκο 1ΤΒ.

Το μόνο που γνωρίζω είναι ότι πρέπει να είναι φορμαρισμένοι σαν FAT,FAT32 και όχι NTFS. Για μέγεθος δεν μπορώ να βοηθήσω.

Πρόβλημα

Ένα πρόβλημα που έχω εγώ είναι ότι όταν είναι συνδεδεμένο το scart με την τηλεόραση, το player είναι κλειστό και βλέπω τηλεόραση, τότε στο μέσο αλλά και λίγο πιο πάνω βλέπω οριζόντια χιονάκια σαν να κάνει κάποιος παρεμβολές. Μόλις βγάλω πίσω από τον player το scart όλα γίνονται μια χαρά. Τι μπορεί να φταίει και πως μπορώ να το διορθώσω. Το καλώδιο scart είναι καλής ποιότητας.

Παιδια το πήρα και γω το 3360 και έκανα την αναβαθμιση όπως την περιγράφετε παραπάνω.

Φαίνεται να πήγαν όλα καλά άν και την πρώτη φορα που δοκίμασα να δω τους υπότιτλους απο τι στικάκι τα έβλεπα όλα μαύρα (κυριολεκτώ !). Μετα έκανα ρυθμίσεις απο το μενου στα χρώματα και στη θέση των υποτίτλων και όλα διορθώθηκαν. Θεωρήτε οτι μετα την αναβάθμιση αυτό ήταν φυσιολογικο ? (και παρότι ήταν ήδη original ρυθμισμένοι στο λευκό με φόντο διαφανο ?) ή μηπως δεν πήγε κατι καλα στην αναβάθμιση ?

Και κατι ακόμα αν γνωριζει κανεις ... με δισκο 500GB Toshiba (fat32 βέβαια) και στικάκι 4GB παρατηρω σε avi αρχεία κάτι ψιλοκολήματα (λες και δεν διαβάζει σωστά ή με αρκετη ταχύτητα) Με τον ιδιο δίσκο και το ίδιο στικάκι στο PC δεν έχω τέτοιο πρόβλημα. Αυτό πως το κρίνετε ? φυσιολογικό ή έχει κάποιο πρόβλημα το DVD ?

Thnx...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...