Προς το περιεχόμενο

Philips DVP3360

mayhem1999

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Φιλε σημερα τελικα αγορασα το 3360/58 και μπορω να σου πω με βεβαιοτητα οτι δεν εμπεριεχει τα updates, πρεπει να τα περασεις χειροκινητα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 131
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η παρακάτω διεύθυνση είναι το pdf με τις επίσημες οδηγίες από τη Philips για την εγκατάσταση (καθώς και ποιά σημεία βελτιώνει) το αρχείο dvp3360_58_fur_eng.zip:

http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/cpcontent.pl?tmplt=ePlatform%20-%20Philips&scy=GR&slg=ELL&mid=Link_Software&sct=DVD_PLAYERS_SU&cat=PLAYERS_RECORDERS_CA&grp=SOUND_AND_VISION_GR&session=20091129171821_79.103.2.61&ctn=DVP3360/58&dct=FUS&did=ENG&file=/files/d/dvp3360_58/dvp3360_58_fur_eng.pdf

Αναφέρει ότι κάνει για τα μοντέλα :

DVP3360/12

DVP3360/58

DVP3360/05

Αναφέρει ότι αν έχουμε τη Version xx.xx.xx.32 τότε πρέπει να κάνουμε αυτή την αναβάθμιση, δηλαδή σε Version xx.xx.xx.42. Διαφορετικά δεν χρειάζεται.

Εγώ αγόρασα το 3360/58 πριν μία βδομάδα από το Πλαίσιο και στο Version Info γράφει ότι είναι το μοντέλο 3360/12 (!) και έχει λογισμικό Version 12.09.20.42.

Αρνητικά :

1) Οι υπότιτλοι είναι «ψείρες» και με γκρί φόντο :mad:

2) Δεν αναγνωρίζει εξωτερικό σκληρό (LaCie 500 gb), μόνο φλασάκι :mad:

Επεξ/σία από Gcelli

ειναι καλο το dvd player?το hdmi και upscaling...λεει τιποτα?τα phillips σαν ποιοτητα ειναι καλυτερα απο τα samsung lg toshiba πχ(σαν αντοχη στον χρονο,βλαβες κλπ και σαν ποιοτητα εικονας..)? θα παραλαβω μια full hd lg tv 32 αρα...αξιζει να παρω αυτο..και οχι το φθηνοτερο toshiba ή akai ή διαφορες αλλες φθνοτερες μαρκες..?τα γιαπωνεζικα εχουν συνηθως καλυτερη απευθειας υποστηριξη υποτιτλων?(δεν παιζω κατεβασμενες ταινιες τοσο πολυ)

ενα dvd video toshiba που πηρς πριν απο δυο χρονια μολις χαλασε η μοναδα dvd και το πεταξα ..και με πολυ μικρη χρηση.. ενα philips πχ ειναι πιο ανθεκτικο?

Έχει κάποιον περιορισμό στο μέγεθος των αρχείων που μπορεί να παίξει...?

Βάζω μία ταινία 2.5 giga και ενώ την βλέπει όταν την επιλέγω δεν κάνει τπτ...

Καμία βοήθεια?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καμία βοήθεια?

Φιλε, η ταινια που πας να παιξεις ειναι τυπου .avi ή αλλου τυπου (π.χ. .mp4 ή mkv);

Γιατι μονο avi μπορουν να παιχτουν σε αυτον τον DVD player.

Επεξ/σία από Α.Θ. 10

2) Δεν αναγνωρίζει εξωτερικό σκληρό (LaCie 500 mb), μόνο φλασάκι:mad:

Φυσικα και αναγνωριζει (Μαλλον εννοεις 500GB). Aρκει να ειναι διαμορφωμενος σε Fat32

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:37 ----------

Έχει κάποιον περιορισμό στο μέγεθος των αρχείων που μπορεί να παίξει...?

Καμία βοήθεια?

Φυσικα και εχει περιορισμο δεν παιζει avi μεγαλυτερα απο 2 GB

Σ' ευχαριστώ Talisman για τη διόρθωση.

Πράγματι ο εξωτερικός σκληρός μου LaCie είναι 500 GB και διαμορφωμένος σε NTFS (όπως φαίνεται στις "Ιδιότητες").

Έχω μέσα 141 GB ταινίες και δεν ξέρω που να τις φυλάξω για να τον διαμορφώσω σε Fat32. Tη πάτησα. Ο σκληρός του PC είναι γεμάτος. Πρέπει να πάρω και 2ο εξωτερικό δίσκο!

Όμως στο εγχειρίδιο γράφει:

Your LaCie Hard Disk is preformatted in FAT-32... !!!

Πράγματι ο εξωτερικός σκληρός μου LaCie είναι 500 GB και διαμορφωμένος σε NTFS (όπως φαίνεται στις "Ιδιότητες").

Έχω μέσα 141 GB ταινίες και δεν ξέρω που να τις φυλάξω για να τον διαμορφώσω σε Fat32. Tη πάτησα. Ο σκληρός του PC είναι γεμάτος. Πρέπει να πάρω και 2ο εξωτερικό δίσκο!

Οι εξωτερικοι δισκοι ειναι σεταρισμενοι σε FAT32.Αμα εσυ τους κανεις διαμορφωση σε NTFS αλλαζουν.Το καλυτερο ειναι να τον αφησεις οπως τον πηρες

πω πω, πακετο :shock::fear:

πάρε media player να βλέπεις τα πάντα ;)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φίλε μου το σωστό είναι να έχεις 2 εξωτερικούς σκληρούς τον έναν με σύστημα αρχείων NTFS και τον άλλον με FAT-32 και θα σου πω γιατί.....

Σήμερα, για παράδειγμα, παρακολουθείς κυρίως DivX, που κατά κανόνα κάθε αρχείο είναι μικρότερο των 2GB.

(σκληρός ή φλασάκι φορματισμένα με σύστημα FAT-32 δεν αναγνωρίζουν αρχεία μεγαλύτερα των 2GB! Αντίθετα σε σκληρούς με σύστημα NTFS -φλασάκια με NTFS δεν υπάρχουν- αυτός ο περιορισμός δεν υπάρχει)

Βάζεις λοιπόν όλα τα αρχεία σου σε αυτόν το δίσκο (με FAT-32).

Αύριο-μεθάυριο όμως, αποφασίζεις να αγοράσεις μια νέα FullHD 100Hz τηλεόραση και θα θέλεις να δεις πιό ποιοτική εικόνα από DivX, βρε αδερφέ!!

Θα σου το απαιτούν οι ίδιες οι δυνατότητες της τηλεόρασης.

Τότε αναγκαστικά θα στραφείς σε αρχεία *.mkv και τότε είναι που ο δίσκος με το FAT-32 σου είναι άχρηστος!!! Θα πρέπει ή να τον πρεφορμάρεις σε NTFS (αλλά που θα βάλεις τις τόσες ταινίες που έχεις ήδη μέσα για να μην σβηστούν από το φορματ??) ή να έχεις έναν δεύτερο σκληρό με NTFS όπου μέσα θα έχεις τα *.mkv σου και τα *.avi (Xvid/DivX) σου, που έχουν μέγεθος μεγαλύτερο των 2GB.

Πάντως είναι μεγάλη απάτη για το 3360 να μην δέχεται δίσκους κατά NTFS και θα σας πω αμέσως το γιατί...

Δεν είπαμε, ούτε έχουμε την απαίτηση να αναπαράγει *.mkv, αλλά είναι απαράδεκτο να μην αναπαράγει Xvid αρχεία μεγαλύτερα των 2GB!!!

Γιατί εάν προσέξετε, σήμερα, εμφανίζονται στο Ίντερνετ ολοένα και συχνότερα αρχεία Xvid προερχόμενα από Blu ray Rip, με μέγεθος που ξεπερνά ακόμη και τα 3GB!!!

Ε αυτά το FAT-32 ΔΕΝ ΤΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ!!

Κρίμα!

;);)

Επεξ/σία από george69

φλασάκια με NTFS δεν υπάρχουν

καλα τα λες και θα συμφωνήσω στα υπόλοιπα, αλλά τι εννοείς δεν υπάρχουν φλασάκια σε ntfs;

προσωπικά, πριν κάτι μήνες πήρα ένα 32αρι, όχι ότι το χρειαζόμουν τότε,

απλά στην λογική του "το μεγάλο γίνεται μικρό, το μικρό δεν γίνεται μεγάλο" πιο πολύ ;)

ήταν φορμαρισμένο σε fat32 και το άφησα έτσι μέχρι που

μετά την αγορά της samsung b650 που παίζει τα πάντα από την υποδοχή usb της, πήγα να ρίξω μέσα ένα αρχείο πάνω από 3-4 gb (ματρόσκα γαρ) και μου άρχισε τα κουλά (disk full και κάτι τέτοια..), οπότε μετέφερα όλα τα περιεχόμενά του στο pc εδώ της δουλειάς, το κανα format σε ntfs και πάλι μέσα τα αρχεία του ξανά ;)

εννοείται δε πως, τα αρχεία βρίσκονται στο pc του σπιτιού γενικώς,

αν θέλω να δω κάτι το κάνω αντιγραφή εκείνη την ώρα,

αυτό το νόημα έχει το φλασάκι, δεν είναι backup-ιέρα ;)

καλα τα λες και θα συμφωνήσω στα υπόλοιπα, αλλά τι εννοείς δεν υπάρχουν φλασάκια σε ntfs;

προσωπικά, πριν κάτι μήνες πήρα ένα 32αρι, όχι ότι το χρειαζόμουν τότε,

απλά στην λογική του "το μεγάλο γίνεται μικρό, το μικρό δεν γίνεται μεγάλο" πιο πολύ ;)

ήταν φορμαρισμένο σε fat32 και το άφησα έτσι μέχρι που

μετά την αγορά της samsung b650 που παίζει τα πάντα από την υποδοχή usb της, πήγα να ρίξω μέσα ένα αρχείο πάνω από 3-4 gb (ματρόσκα γαρ) και μου άρχισε τα κουλά (disk full και κάτι τέτοια..), οπότε μετέφερα όλα τα περιεχόμενά του στο pc εδώ της δουλειάς, το κανα format σε ntfs και πάλι μέσα τα αρχεία του ξανά ;)

εννοείται δε πως, τα αρχεία βρίσκονται στο pc του σπιτιού γενικώς,

αν θέλω να δω κάτι το κάνω αντιγραφή εκείνη την ώρα,

αυτό το νόημα έχει το φλασάκι, δεν είναι backup-ιέρα ;)

Τί εννοείς φίλε μου?

Προσπάθησες να κάνεις φορμάτ το 32-άρι GB USB φλασάκι σου από fat32 σε ntfs και τα κατάφερες??:shifty:

Γίνε πιό κατανοητός. Εγώ όσα φλασάκια έχω κάνει φορμάτ ως αυτή τη στιγμή. σε κανένα δεν είδα να έχει διαθέσιμη επιλογή για "φορμάτ κατά NTFS" (παρά μόνο FAT32)!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...