Προς το περιεχόμενο

Philips DVP3360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Το βρισκεις και φτηνοτερα

http://www.perfectshop.gr/pub/el/catalog/ProductDetail.aspx?28890

Αλλα δεν εχει βγει firmware και θα εχεις προβλημα.Απο οτι βλεπω η διαφορα με το 3360 ειναι οτι παιζει επιπλεον WMV αρχεια και εχει Ψηφιακή οπτική έξοδος

http://www.perfectshop.gr/pub/el/catalog/ProductDetail.aspx?28903

όντως πολύ καλύτερη τιμή αλλά μήπως παίζουν και έξτρα μεταφορικά?άσε που ακόμα δεν έχω καταλήξει και είμαι μεταξύ 3360 και 3380...αυτό που λες για ψηφιακή οπτική έξοδο τί είναι? εννοείς πως συνδέεται με hdmi με την τιβι?

ευχαριστώ!

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:27 ----------

Καλησπέρα και πάλι παιδιά!! Τελικά λόγω λειτουργικότητας θα καταλήξω στο 3360 ( έχω άπειρο υλικό με ξεχωριστούς υποτίτλους οπότε με το νεώτερο μοντέλο θα έχω πρόβλημα ), είναι εύκολο να ανέβει κάποιο λινκ με όλα τα firmware που πρέπει να εγκαταστήσω ώστε να λειτουργεί άψογα? και για μενού δλδ και για να παίζει ελληνικούς υποτίτλους αλλά και για να φαίνονται μεγαλύτεροι? είναι αρκετά τα παρακάτω ( dvp3360_12_fus_eng.zip DVP3360_12_vb6_1.bin DVP3360_12_vb6_v5_1253.bin ) ή μήπως χρειάζονται κι άλλα?

Επεξ/σία από IoannisDr
  • Απαντ. 131
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά!

1) Έβαλα κατευθείαν την αναβάθμιση χωρίς την προέκδοση DVP3360_12_vb6_1.rar και βλέπω κανονικά μεγάλους υπότιτλους. Σε τι χρειάζεται η προέκδοση;

2)Τι είναι το region code και γιατί πρέπει να το αλλάξουμε?

Δημοσ.

τα παραπάνω firmware ισχύουν και για το 3350 ή παίρνει διαφορετικά?? γιατί σε όσα μαγαζιά ρώτησα για το 3360 μου είπαν πως φέρνουν μόνο το 3350 που είναι το ίδιο...

Δημοσ.

Εκανα τις αναβαθμισεις αλλα δεν τα καταφερα ο ασχετος.Τωρα εμφανιζεται ενα μαυρο πλασιο στη μεση της οθονης σε ταινιες που οι υποτιτλοι ειναι σε ξεχωριστω αρχειο. Κριμα.....

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:02 ----------

Τελικα ολα καλα,λαθος δικο μου. Ευχαριστω πολυ παιδια !

Δημοσ.
Καλησπέρα παιδιά!

1) Έβαλα κατευθείαν την αναβάθμιση χωρίς την προέκδοση DVP3360_12_vb6_1.rar και βλέπω κανονικά μεγάλους υπότιτλους. Σε τι χρειάζεται η προέκδοση;

2)Τι είναι το region code και γιατί πρέπει να το αλλάξουμε?

Η προεκδοση χρειαζεται στην περιπτωση που δημιουργηθει καποιο προβλημα.Αφου δεν εχεις κανενα προβλημα ολα καλα.

Το region code ειναι τα ακολουθα

http://en.wikipedia.org/wiki/DVD_region_code

Δεν ειναι υποχρεωτικο να το αλλαξεις και να το κανεις region free αν εσυ δεν βλεπεις DVD απο αλλες χωρες.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 09:08 ----------

τα παραπάνω firmware ισχύουν και για το 3350 ή παίρνει διαφορετικά?? γιατί σε όσα μαγαζιά ρώτησα για το 3360 μου είπαν πως φέρνουν μόνο το 3350 που είναι το ίδιο...

Καταρχην σε αυτο το καταστημα που σου ειπα τους ρωτησες αν το εχουνε.Στη Χαλκοκονδυλη ειναι μπορεις να πας και να το παρεις μονος σου δεν χρεια ζεται να στο φερουν στο σπιτι για να πληρωνεις μεταφορικα.Κοιτα και τα υπολοιπα καταστηματα δεν πιστευω να μην μπορεις να το βρεις πουθενα αλλου

http://www.skroutz.gr/s/74562/Philips-DVP3360.html

Δημοσ.

Καλημέρα σας!

1)Μήπως κάποιος γνωρίζει τι εξωτερικό σκληρό δίσκο αναγνωρίζει ή δέχεται το συγκεκριμένο μηχάνημα??Στο επίσημο site της phillips, προτείνει να μη γίνεται χρήση USB HDD γιατί δεν το υποστηρίζει.Συγκεκριμένα αναφέρει:

Question

What type of USB devices can I plug into the USB port?

Answer

This device only support MSC(Mass Storage Class) USB devices. If an error message that your USB device is not recognised, this could be the reason.

How do you know if the device is a MSC USB device?

Plug in the USB device into your computer.

If a New Removable Drive is created, your USB device is a MSC USB device.

The USB port does not support the connection of other USB devices except to USB flash drives and USB memory card readers

The USB port only supports the playback of JPEG/MP3/Windows Media Audio/DivX files.

You can only read and playback the content from the USB device.

Copy protected contents are not playable.

USB HDD is not supported as the large storage capacity makes navigation very difficult. Transfer the music files (mp3) and photos (jpg) into a flash drive.

2)Επίσης, αναφέρθηκε σε παραπάνω post ότι δεν αναγνωριζει αρχεία σε 720 ή 1080 εικονοστοιχεία.Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με το τμήμα εξυπηρέτησης μου είπαν ότι αυτό είναι αναληθές, αν και όλα τα AVI που έχω με αυτά τα pixels δεν τα παίζει.περιμένω απάντηση από το τεχνικό τμήμα της εταιρείας για περαιτέρω πληροφορίες.

κάθε βοήθεια ή πληροφορία δεκτή!!!!

Δημοσ.

Καταρχην σε αυτο το καταστημα που σου ειπα τους ρωτησες αν το εχουνε.Στη Χαλκοκονδυλη ειναι μπορεις να πας και να το παρεις μονος σου δεν χρεια ζεται να στο φερουν στο σπιτι για να πληρωνεις μεταφορικα.Κοιτα και τα υπολοιπα καταστηματα δεν πιστευω να μην μπορεις να το βρεις πουθενα αλλου

http://www.skroutz.gr/s/74562/Philips-DVP3360.html

Ποιά χαλκοκονδύλη? Δράμα μένω ρε ταλισμαν, ρώτησα σε εξπερτ,ελεκτρονετ και κωτσόβολο και μου είπαν πως δε φερνουν πια το 3360 αλλά τις νεώτερες vers 3350 και 3380, μόνο στον κωτσόβολο βρήκα ένα τλταίο 3350 και το τσίμπησα 59€

λοιπόν παιδια αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος, έχω 2 ερωτήσεις...μόλις πήρα το 3350_12 επιτέλους και το έκανα αναβάθμιση από εδώ http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/cpindex.pl?scy=GR&slg=ELL&sct=DVD_PLAYERS_SU&cat=DVD_HOME_THEATER_CA&session=20091016152641_94.69.157.48&grp=HOME_ENTERTAINMENT_GR&ctn=DVP3350/12&mid=Link_Software&hlt=Link_Software σε vers 35..ελληνικοί υπότιτλοι παίζουν αλλά

1) μπορώ να βάλω αυτό http://vb6rocod.euracks.com/dvp3350_12.php ώστε να τους μεγενθύνω? ή μήπως είναι παλιότερη vers από την 35 και θα έχω πρόβλημα?

2) παρατήρησα πως κάποια avi τα διαβάζει και τα παίζει κανονικά ενώ άλλα αρχεία avi όχι..γιατί συμβαίνει αυτό? υπάρχει κάποιο firmware που να το διορθώνει αυτό?

ευχαριστώ!

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις talisman!

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:06 ----------

Καλημέρα σας!

1)Μήπως κάποιος γνωρίζει τι εξωτερικό σκληρό δίσκο αναγνωρίζει ή δέχεται το συγκεκριμένο μηχάνημα??Στο επίσημο site της phillips, προτείνει να μη γίνεται χρήση USB HDD γιατί δεν το υποστηρίζει.Συγκεκριμένα αναφέρει:

Question

Answer

This device only support MSC(Mass Storage Class) USB devices. If an error message that your USB device is not recognised, this could be the reason.

The USB port does not support the connection of other USB devices except to USB flash drives and USB memory card readers

The USB port only supports the playback of JPEG/MP3/Windows Media Audio/DivX files.

USB HDD is not supported as the large storage capacity makes navigation very difficult. Transfer the music files (mp3) and photos (jpg) into a flash drive.

2)Επίσης, αναφέρθηκε σε παραπάνω post ότι δεν αναγνωριζει αρχεία σε 720 ή 1080 εικονοστοιχεία.Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με το τμήμα εξυπηρέτησης μου είπαν ότι αυτό είναι αναληθές, αν και όλα τα AVI που έχω με αυτά τα pixels δεν τα παίζει.περιμένω απάντηση από το τεχνικό τμήμα της εταιρείας για περαιτέρω πληροφορίες.

1) Εγώ έχω αυτόν http://www.plaisio.gr/Peripherals/Data-Storage/External-HDD/Transcend-Storejet-320-Gb-2-5-TS320GSJ25C.htm το σκληρό και διαβάζει κανονικά τα πάντα!

2)Το μηχάνημα αυτό είναι dvd player άρα είναι λογικό να αναπαράγει ανάλυση ενός dvd. Δηλαδή μεχρι το πολύ 720*576. Για αρχεία 720 ή 1080 χρειάζεσαι hd ή bd player..

Δημοσ.
Ποιά χαλκοκονδύλη? Δράμα μένω ρε ταλισμαν, ρώτησα σε εξπερτ,ελεκτρονετ και κωτσόβολο και μου είπαν πως δε φερνουν πια το 3360 αλλά τις νεώτερες vers 3350 και 3380, μόνο στον κωτσόβολο βρήκα ένα τλταίο 3350 και το τσίμπησα 59€

Δεν μας αναφερες πουθενα για Δραμα που να το ξερω.

Υπαρχει firmware για το συγκεκριμενο που πηρες οποτε δεν θα εχεις προβλημα.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:01 ----------

Καλημέρα σας!

Question

Answer

Παιζει δισκους που ειναι σε FAT32.Παρε το τμημα εξυπηρετησης και πες τους οτι δεν ξερουν τι τους γινεται

Δημοσ.

επειδή θα αλλάξω και τηλεόραση πουλάω το δικό μου,

είναι μόλις κανενός μηνού, εγγύηση 2 χρόνια,

περασμένο το firmware, παίζει τέλεια,

αν το θέλει κανείς, pm με ;-)

Δημοσ.

ΔΗΛΑΔΗ παιδες επειδη σκεφτομαι κ γω να παρω το philips αυτο αλλα το θελω για ταινιες που κατεβαζω απ το ιντερνετ.....αρχεια .avi ολες γυρω στα +-700mb...υπαρχει περιπτωση καποιες απ αυτες να μην παιζουν???καποιες π.χ που ειναι BdRIP....???

πως μπορω να ελεγξω την αναλυση της καθε ταινιας???

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

1)Ποια ειναι τα μειονεκτηματα του?

2)Μπορει να εξυπηρετησει για ταινεις που κατεβαινουν απο το ιντερνετ?

3) Υστερει πολυ σε συγκριση με ενα WD media player?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...