sokgiorgos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Παιδια γεια σας μολις αγορασα κα εγω το philips DVP3360 το πηρα απο το Κωτσοβολο με 20% εκπτωση και τελικη τιμη 47 ευρω. Στην αρχη δοκιμασα χωρις αλλαγη Firmware αν παιζει ελληνικους υποτιτλους αλλα οχι κινεζικα. Παιρναω το Firmaware απο την Philips και οι υποτιτλοι παιζανε αλλα πολυ μικροι. Στη συνεχεια εβαλα το χακαρισμενο firmeware και ολα οκ οι υποτιτλοι μεγαλωσαν και φαινονται φανταστικα στην τηλεοραση. Αυτο που αρεσε παρα πολυ ειναι η φανταστικη εικονα που εχει στην τηλεοραση. Σε γενικες γραμμες ειναι πολυ καλο DVD player και με το αναλογο Firmware γινεται αψογο.
triptico Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 (επεξεργασμένο) Μόλις αγόρασα το philips dvp3360. Εκανα τη μετατροπή σε region free χωρίς κανένα προβλημα όπως περιέγραψε ο φίλος παραπάνω. Τώρα θέλω να κάνω αναβαθμιση στο firmware απο τη σελίδα http://vb6rocod.euracks.com/dvp3360_12.php αλλά τα αρχεία που κατεβάζω δεν τα αναγνωρίζει ως images το PowerISO, και το Ashampoo Burning Studio. Κάνω κάτι λάθος; Αν μπορεί κάποιος που έχει χρησιμοποιήσει με επιτυχία και τα τρία αρχεία ας τα ανεβάσει στο rapidshare.... Ευχαριστώ προκαταβολικά... Τελικά βρήκα την άκρη... Κατεβάζζεις τα τρία αρχεία τα αποσυμπιέζεις και τα γράφεις σε ξεχωριστά CD το καθένα ως αρχείο και όχι ως image. Δούλεψε μια χαρά και πραγματικά έχει γίνει πολύ καλύτερο το μενού! Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2009 από triptico Λύθηκε
talisman Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Μόλις αγόρασα το philips dvp3360. Εκανα τη μετατροπή σε region free χωρίς κανένα προβλημα όπως περιέγραψε ο φίλος παραπάνω. Τώρα θέλω να κάνω αναβαθμιση στο firmware απο τη σελίδα http://vb6rocod.euracks.com/dvp3360_12.php αλλά τα αρχεία που κατεβάζω δεν τα αναγνωρίζει ως images το PowerISO, και το Ashampoo Burning Studio. Κάνω κάτι λάθος; Αν μπορεί κάποιος που έχει χρησιμοποιήσει με επιτυχία και τα τρία αρχεία ας τα ανεβάσει στο rapidshare....Ευχαριστώ προκαταβολικά... Τελικά βρήκα την άκρη... Κατεβάζεις τα τρία αρχεία τα αποσυμπιέζεις και τα γράφεις σε ξεχωριστά CD το καθένα ως αρχείο και όχι ως image. Δούλεψε μια χαρά και πραγματικά έχει γίνει πολύ καλύτερο το μενού! Στο post 5 ειχα γραψει οδηγιες αναβαθμισης με το στικακι που πιστευω οτι ειναι καλυτερο απο το να καις CD.Το πρωτο αρχειο δεν χρειαζοταν να το περασεις. Στη σελιδα της αναβαθμισης γραφει το εξης ξερει κανεις τι ειναι Important: After update, change font and color to activate new option for subtitles. For slideshow options, change several times settings(on/off, transition and delay) to activate new options.
samniotis Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Στο post 5 ειχα γραψει οδηγιες αναβαθμισης με το στικακι που πιστευω οτι ειναι καλυτερο απο το να καις CD.Το πρωτο αρχειο δεν χρειαζοταν να το περασεις.Στη σελιδα της αναβαθμισης γραφει το εξης ξερει κανεις τι ειναι Important: After update, change font and color to activate new option for subtitles. For slideshow options, change several times settings(on/off, transition and delay) to activate new options. Επειδή είμαι λίγο φρέσκος στο άθλημα και μόλις το πήρα, μήπως μπορείς να μου λύσεις μία απορία? περνάμε πρώτα το update της Philips (dvp3360_12_fus_eng.zip) ανοιγοκλείνουμε to dvd περνάμε το preversion (DVP3360_12_vb6_1.rar) επίσης ανοιγοκλείνουμε το dvd και τέλος περνάμε το τελικό firmware (DVP3360_12_vb6_v5_1253.rar) και είμαστε έτοιμοι?
talisman Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Επειδή είμαι λίγο φρέσκος στο άθλημα και μόλις το πήρα, μήπως μπορείς να μου λύσεις μία απορία?περνάμε πρώτα το update της Philips (dvp3360_12_fus_eng.zip) ανοιγοκλείνουμε to dvd περνάμε το preversion (DVP3360_12_vb6_1.rar) επίσης ανοιγοκλείνουμε το dvd και τέλος περνάμε το τελικό firmware (DVP3360_12_vb6_v5_1253.rar) και είμαστε έτοιμοι? Εγω εγραψα σε ενα στικακι το DVP3360_12_vb6_1.bin και εκανα την αναβαθμιση (το ανοιγοκλεισα το dvd) Μετα εσβησα το προηγουμενο αρχειο και εγραψα το DVP3360_12_vb6_v5_1253.bin και εκανα την αναβαθμιση.Τελος εσβησα το αρχειο απο στικακι για να μην μου δημιουργησει προβλημα οταν θα το ξαναβαλω στη θυρα του usb.Το πρωτο αρχειο δεν το εβαλα γιατι ηταν δικη μου επιλογη και πιστευα οτι ειχε το update της Philips
patrickdrd Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 κι εγώ μόνο ένα update πέρασα κ δεν είχα κανένα πρόβλημα
Q-c0rE Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 παιδια καλησπερα ενδιαφερομαι να αγορασω το Philips DVP3360 και θα ηθελα να μου πειτε τη γνωμη για καποια θεματακια: 1)αν γραψω μια ταινια σε ενα dvd και βαλω και ενα .srt αρχειο με ελληνικους υποτιτλους με το ιδιο ονομα με το divX, θα παιξει κανονικα τους υποτιτλους? 2)αν το ιδιο κανω και με το usb θα εχω καλη ποιοτητα ή θα χανω λογω μικρης ταχυτητας του usb? ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!!
patrickdrd Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 αν και δεν ξερω παρα πολλά, λόγω του ότι πρόσφατα ασχολήθηκα με το... άθλημα, πιστεύω πως στο 1 δεν θα χεις πρόβλημα, ενώ στο 2 είσαι μια χαρά, δεν χάνεις τίποτα, εγώ το 2 δουλεύω, δεν έχει μπει δισκάκι ακόμα μέσα ;-)
talisman Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 παιδια καλησπερα ενδιαφερομαι να αγορασω το Philips DVP3360 και θα ηθελα να μου πειτε τη γνωμη για καποια θεματακια: 1)αν γραψω μια ταινια σε ενα dvd και βαλω και ενα .srt αρχειο με ελληνικους υποτιτλους με το ιδιο ονομα με το divX, θα παιξει κανονικα τους υποτιτλους? 2)αν το ιδιο κανω και με το usb θα εχω καλη ποιοτητα ή θα χανω λογω μικρης ταχυτητας του usb? ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!! Αν δεν περασεις τα update που λεμε παραπανω θα εχεις γιατι οι υποτιτλοι θα ειναι υπερβολικα μικροι. Η ποιοτητα δεν παιζει ρολο λογω Usb.Απλως δεν θα το διαβαζε γρηγορα αν ηταν 1.1 Απο οτι θα δεις ομως στο κουτι της συσκευασιας του γραφει: with high speed USB 2.0 Link
Q-c0rE Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 το εχω ηδη σπιτι.πηγα και το αγορασα σημερα απο το saturn.παιζει τελεια. ευχαριστω παρα πολυ για τις συμβουλεσ
loverman210 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Καλησπέρα! Ξέρει κανείς αν το moddαρισμένο firmware δουλεύει και στο μοντέλο 3360/05?? Τουλάχιστον στην αγγλία μόνο αυτό μπορώ να βρώ...
Q-c0rE Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 καλησπερα παιδια, δυο ακομα ερωτησουλες για το Philips DVP3360 1)εβαλα εναν σκληρο 80gb και δεν τον διαβαζει.ειναι φυσιολογικο? 2)ταινιες 720π και 1080π οντως δεν τα παιζει?
patrickdrd Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 για το πρώτο δεν ξέρω, αλλά για το δεύτερο ναι, μόνο avi παίζει απ'όσο ξέρω
IoannisDr Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Μην το σκεφτεσαι εχει super τιμη.Σκεφτομαι να το αγορασω και εγω παροτι εχω το 3260 Φυσικα παιζει και ελληνικους υποτιτλους.Μαλιστα με το παρακατω firmware γινονται και μεγαλυτεροιhttp://vb6rocod.euracks.com/dvp3360_12.php ρε παιδιά, φίλε ταλισμαν, για το 3380 υπάρχει τπτ?? Το βρήκα στα έξπερτ 69€ και λέω να το τσιμπήσω ιδίως αν υπάρχει φιρμγουερ για να παίζει ευμεγέθης ελληνικούς υποτίτλους !!
talisman Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 ρε παιδιά, φίλε ταλισμαν, για το 3380 υπάρχει τπτ?? Το βρήκα στα έξπερτ 69€ και λέω να το τσιμπήσω ιδίως αν υπάρχει φιρμγουερ για να παίζει ευμεγέθης ελληνικούς υποτίτλους !! Το βρισκεις και φτηνοτερα http://www.perfectshop.gr/pub/el/catalog/ProductDetail.aspx?28890 Αλλα δεν εχει βγει firmware και θα εχεις προβλημα.Απο οτι βλεπω η διαφορα με το 3360 ειναι οτι παιζει επιπλεον WMV αρχεια και εχει Ψηφιακή οπτική έξοδος http://www.perfectshop.gr/pub/el/catalog/ProductDetail.aspx?28903
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα