elena79 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα (καινούριο μέλος!)! Θέλω να αγοράσω ένα καλό και οικονομικό netbook (να μου μείνουν και τίποτα ψιλά για διακοπές!). Ένας φίλος μου έχει το Multirama HT Xpress Book Plus και είναι πολύ ευχαριστημένος. Είδα στο site των Multirama τα χαρακτηριστικά του και μου φαίνεται καλή περίπτωση, και μάλιστα σε πολύ καλή τιμή (299 ευρώ αν το παραγγείλεις online). Το έχει πάρει κανένας, για να μου πει μια δεύτερη γνώμη;
AlexNet Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=313464
lagoudakis Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα (καινούριο μέλος!)! Θέλω να αγοράσω ένα καλό και οικονομικό netbook (να μου μείνουν και τίποτα ψιλά για διακοπές!). Ένας φίλος μου έχει το Multirama HT Xpress Book Plus και είναι πολύ ευχαριστημένος. Είδα στο site των Multirama τα χαρακτηριστικά του και μου φαίνεται καλή περίπτωση, και μάλιστα σε πολύ καλή τιμή (299 ευρώ αν το παραγγείλεις online). Το έχει πάρει κανένας, για να μου πει μια δεύτερη γνώμη;για ριξε μια ματια και εδω http://www.e-shop.gr/search_per.phtml?category=%D6%CF%D1%C7%D4%CF%C9+%D5%D0%CF%CB%CF%C3%C9%D3%D4%C5%D3&student=0&category2=10 σου αρεσει καποιο;και το συζηταμε επισης παιζει αυτο τον καιρο και το λενοβο s10 στο σατουρν στα 289(προσφορα) αξιοπιστο και καλο μηχανημα
kostasfalcon Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 για ριξε μια ματια και εδω http://www.e-shop.gr/search_per.phtml?category=%D6%CF%D1%C7%D4%CF%C9+%D5%D0%CF%CB%CF%C3%C9%D3%D4%C5%D3&student=0&category2=10 σου αρεσει καποιο;και το συζηταμε επισης παιζει αυτο τον καιρο και το λενοβο s10 στο σατουρν στα 289(προσφορα) αξιοπιστο και καλο μηχανημα Αν δεν κανω λαθος το lenovo εχει μικροτερα πληκτρα. Το ενα απο τα 2 netbook που εχω αγορασει (το εχω δωσει στο αδελφακι μου) ειναι το ht xpress book καταπληκτικο μηχανακι με αξεπεραστο πληκτρολογιο - ιδιως το ασπρο που λογω χρωματος ο χειρισμος ειναι παιχνιδακι.
wandering_star Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 @elena79 Έχω εδώ και πάνω από μήνα το "αδελφάκι" του netbook που σε ενδιαφέρει (αυτό που διαθέτει και 3G modem) και θα συμφωνήσω απόλυτα με τον kostasfalcon. Το πληκτρολόγιο είναι με απόσταση το καλύτερο απ' όσα δοκίμασα πριν καταλήξω στη συγκεκριμένη αγορά. Εάν σκοπεύεις να κάνεις αρκετή δουλειά με το netbook που θα αγοράσεις (και όχι απλά να βλέπεις μια φορά την ημέρα το e-mail σου), το πληκτρολόγιο πρέπει να το προσέξεις πάρα πολύ.
lagoudakis Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Αν δεν κανω λαθος το lenovo εχει μικροτερα πληκτρα. Το ενα απο τα 2 netbook που εχω αγορασει (το εχω δωσει στο αδελφακι μου) ειναι το ht xpress book καταπληκτικο μηχανακι με αξεπεραστο πληκτρολογιο - ιδιως το ασπρο που λογω χρωματος ο χειρισμος ειναι παιχνιδακι.σιγουρα εχει μικροτερα πληκτρα,αν μιλαμε για αντρα με χερουκλες σαν κουπι τοτε δεν κανει,αν μιλαμε για κοπελα(αν κρινω απο το ονομα) προφανως ειναι αλλιως τα πραγματα
kostasfalcon Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 σιγουρα εχει μικροτερα πληκτρα,αν μιλαμε για αντρα με χερουκλες σαν κουπι τοτε δεν κανει,αν μιλαμε για κοπελα(αν κρινω απο το ονομα) προφανως ειναι αλλιως τα πραγματα χερουκλες σαν κουπι δεν εχω! επειδη ομως διαθετω το 1000h και το ht xpress book, το δευτερο εχει απειρως καλυτερο πληκτρολογιο και ειναι ψυχρο. Το πρωτο παρολα καποια ατου που εχει και εχουν χιλιοειπωθει ζεσταινεται και δεν με εχει ικανοποιησει οπως περιμενα στην πληκτρολογηση Edit: Το καινουργιο msi wind u200 το ειδατε? με την 12αρα HD οθονη και το full size keyboard? φοβερο μηχανακι.
kirimis Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Edit: Το καινουργιο msi wind u200 το ειδατε? με την 12αρα HD οθονη και το full size keyboard? φοβερο μηχανακι. ε ναι, αλλα δεν ειναι netbook πλεον....
kostasfalcon Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 ε ναι, αλλα δεν ειναι netbook πλεον.... Μια χαρα netbook ειναι Επιτελους πιο ξεκουραστη χρηση σε θεαση (λογω πολυ καλυτερης αναλυσης και 2 επιπλεον ιντσες) και πληκτρολογηση. Τα 12αρια netbbok θα ειναι must και θα το θυμηθειτε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.