Προς το περιεχόμενο

Νέο Κινητό!

cnc4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας. Είμαι καινουριος στο insomnia παρόλο που τόσο καιρό έμπαινα στο φορουμ ως απλός επισκέπτης. Αυτή τη φορά αποφάσισα να γίνω μέλος γιατί ήθελα να ακούσω διαφορετικές απόψεις για το τι κινητό να πάρω. Απο του χρόνου θα είμαι φοιτητήες κι έτσι σκέφτηκα να αλλάξω αναμεσα στα άλλα και το κινητό. Εχω ενα SE660i (αν θυμάμαι καλά), το οποίο μπορεί να είναι καλό αλλά θέλω κάτι νέο.

Μετά απο αυτή τη μικρή σχετικά εισαγωγή λέω να περάσω στο "ζουμί" της υπόθεσης αλλά και αυτού εδώ του post. Λοιπόν, καταρχήν θέλω κινητό που να έχει οθόνη αφής, την οποία να μπορώ να τη χειρίζομαι με τα δάκτυλα κατα κύριο λόγο. Με ενδιαφέρει να έχει καλή φωτογραφική αλλά δεν καίγομαi.( να μην είναι καμια άθλια βέβαια, 2mp+). Επίσης, θέλω να μου εξηγήσει κάποιος τι είναι αυτά τα wm, symbian κλπ(όσα δλδ σχετίζονται με τα κινητά με οθόνη αφής). Τι είναι καλύτερο και πιο ευχρηστο να πάρω απο αυτά. Θέλω να ξοδέψω μεχρι 400€(ίσως και 500 μονο εαν προκειται για εξαιρετική περίπτωση). Επιπλέον χαρακτηριστικά, ικανοποιητική μνήμη, αρκετή για να χωρά φωτογραφίες κυρίως και κανα τραγουδάκι, ικανοποιητική μπαταρία, δυνατότητα να παίξει αρχεία βίντεο, οπωσδήποτε bluetooth. τι είναι ακριβώς το 3g?? χρειαζεται να έχω για να μπω στο ιντερνετ ή οχι?? εχω καρτοκινητό, αξίξει ή οχι??

Κλείνοντας αυτό το μακροσκελές ποστ θα ήθελα να πω οτι μου αρεσει αρκετά το iphone αλλά με προβληματίζει το γεγονόες οτι δεν υπάρχει στα ελληνικά και δεν προτιθεμαι να το "σπάσω" για να μπορώ να το έχω. Απο την άλλη το νοκια 5800 δε με πολυενθουσιάζει αλλά εαν δε βρεθεί κάτι άλλο τότε πάω πάσο. Και θα κλείσω με μία κρίσιμη ερώτηση: Εχετε να μου προτείνετε κάποιο κινητό με τα παραπάνω χαρακτηριστικά?? αν ναι θα το εκτιμούσα πολύ, αν πάλι όχι, δεν πειράζει...

ΥΓ1: Το iphone δεν υπάρχει σίγουρα στα ελληνικά(όχι σπασπένο βέβαια)?

ΥΓ2: Δεν το θέλω για κάποια συγκεκριμένη χρήση απλώς για να το έχω

ΥΓ3: Σορρυ αν σας κούρασα, αλλά απο εκεί που ήμουν αποφασισμένος να πάρω το iphone, είδα οτι έχει κάποια σοβαρά μειονεκτήματα και γι αυτό αποφασισα να ψαχτώ!

Δημοσ.

+1000000 για το Samsung Jet. Το αγόρασα προχθές και έχω τρελαθεί μαζί του. Απίστευτη οθόνη αφής, απίστευτα ζωντανά χρώματα, απίστευτες δυνατότητες, γενικά απίστευτο κινητό και σε πολύ καλή τιμή για αυτά που προσφέρει.

Δημοσ.

Το Iphone εχει ελληνικα, στην εκδοση 3.0 . Αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει να το σπασεις. Αν αγορασεις το 3G S εχει ηδη την 3.0 . Αν αγορασεις το 3G απλα περνας την 3.0 μεσω του Itunes. Υπαρχει και το jailbreak, που οπως ειπες ειναι για να "σπασεις", που με αυτο μπορεις να κανεις παρα πολλα πραγματα, οπως να περασεις εφαρμογες οι οποιες δεν υπαρχουν στο App Store. Αν θελεις, πες μας μερικα μειονεκτηματα του Iphone, για να σε βοηθησουμε. Εγω περιμενω πως και πως το 3G S για να το αγορασω... Ισως τα μειονεκτηματα που λες να μην υπαρχουν, απλα να εχεις ακουσει κατι λαθος.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:31 ----------

Εγω θα σου προτεινα το Iphone παντως. Γραψε μας τα μειονεκτηματα οποτε μπορεσεις να σε βοηθησουμε.

Δημοσ.

Τα μειονεκτήματα τα οποία πιστεύω πως έχει είναι

α) no bluetooth

β) χρειαζεται να πληρώνεις για τα προγράμματα απο το itunes συνέχεια

γ) είναι σχετικά ακριβό το νέο μοντέλο και δε θέλω να διαθέσω πάνω απο 400(βαριά βαριά 500) για κινητό.

αυτά είναι μερικά που μπορώ να θυμηθώ. τα άλλα στη συνέχεια

Δημοσ.
Τα μειονεκτήματα τα οποία πιστεύω πως έχει είναι

α) no bluetooth

β) χρειαζεται να πληρώνεις για τα προγράμματα απο το itunes συνέχεια

γ) είναι σχετικά ακριβό το νέο μοντέλο και δε θέλω να διαθέσω πάνω απο 400(βαριά βαριά 500) για κινητό.

αυτά είναι μερικά που μπορώ να θυμηθώ. τα άλλα στη συνέχεια

Θα συμφωνησω στο τελευταιο, επειδη ειναι το μονο που δεν μπορεις να αποφυγεις, εχτος αν παρεις μεταχειρισμενο, ή κερδισεις καποια δημοπρασια σε πολυ καλη τιμη... Για το bluetooth, αν δεν κανω λαθος θα πρεπει να το κανεις jailbreak για να μπορεις... Οπως και το β). Με jailbreak μπορεις να παρεις cracked εφαρμογες. Ακομα και ενας αρχαριος μπορει να κανει jailbreak σε 10 λεπτα. Και εγω θα παρω το πρωτο μου Iphone σε λιγες μερες. Επισης, το jailbreak δεν ειναι κατι κακο. Ναι, χανεις την εγγυηση αν το κανεις. Και λοιπον? Κανεις μετα ενα απλο restore, φευγει το jailbreak και εχεις και παλι την εγγυηση. Δεν ειναι τιποτα δυσκολο. Για τιμη ναι, ειναι ακριβο, αλλα τι να κανουμε...

Δημοσ.

Πιστεύω , μια καλή επένδυση είναι να πάρεις ένα μεταχειρισμένο iPhone ~300€ σε καλή κατάσταση , το δουλεύεις , βλέπεις αν σου αρέσει και αν όχι θα βρεις να το δώσεις και στην ίδια τιμή που το πήρες. Είναι ένα ατού που μόνο το κινητό της Apple έχει.

Επισεις υπάρχουν και παρά πολλές free εφαρμογές από το AppStore καθώς και πολλά demo παιχνίδια. Τέλος για το bluetooth θα πρέπει να το έχεις ·σπασμένο· και ακόμα δεν δουλεύει καλά σε έκδοση 3.0 , αναμονή ...

Δημοσ.

πραγματικα το jet ειναι κινηταρα. αλλα ειναι symbian ρε γαμωτο. νομιζω οτι ειναι το μοναδικο του μειονεκτημα

Δημοσ.

Το Samsung JET είναι φοβερό και πάνω απ' όλα πολύ γρήγορο τηλέφωνο. Το UI του πάει σφαίρα. Σίγουρα δεν συγκρίενται με το iphone αλλά ρε παιδιά η κάμερα του iphone δεν λέει και πάρα πολλά!!

Δημοσ.

Πάντως αν θές να δώσεις παραπάνω λεφτά μπορείς να δεις και το Νοκια Ν97 το οποίο έχω κι εγώ εδώ και 20 μέρες. Αλλιώς πιστεύω οτι το Jet είναι ότι πρέπει !!

Δημοσ.

κρατα τα λεφτα σου θα σου χρειαστουν τωρα που εισαι φοιτητης, κινητο να αλλαζεις μονο με επιδοτηση. Λεφτα για κινητο πεταμενα λεφτα, μεγαλωσες πια και το κινητο δεν ειναι αυτο που θα σε κανει πιο μουρατο. Μονος σου λες το θες απλως για να το εχεις, μιας και δεν εχεις ιδεα ουτε το 3g τι ειναι ουτε τα υπολοιπα που θα εχει πανω

Αλλα αν θες να τα δωσεις εγω θα αγοραζα iphone αν και ειναι trend επιλογη δυστυχως

Δημοσ.

ενα απο τα μεγαλα μειον του iphone ειναι η ελλειψη flash που σημαινει τις μισες σελιδες του ιντερνετ

το bluetooth(jb) δεν στελνει ηχους μονο φωτο

κατα τα αλλα ειναι απολαυστικο στο ιντερνετ

Επισης ενα μεγαλο μειον δεν εχει απο την μανα του αναφορα παραδοσης μονο αν βαζεις σε καθε μυνημα το προθεμα της εταιριας και δεν δουλευει και παντα

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:31 ----------

εγω θα προτεινα το Νοκια 6303 εχει καινουριο στα 150 και ειναι ενα απλο καλο κινητο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...