Προς το περιεχόμενο

Πρώτη φόρτιση σε iPhone 3g

lionheart75

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
@vag3d

cheers για το post σου και τον χρονο που αφιερωσες να το γραψεις.

You are Welcome. :-D

Ελπίζω να σας κάλυψα.

(εγώ το έχω ξαναπεί...είμαι αρκετά search-engine friendly τύπος δικτυακά...χιχιχι...λοολλ)

Δημοσ.
....

Ελπίζω να σας κάλυψα.

(εγώ το έχω ξαναπεί...είμαι αρκετά search-engine friendly τύπος δικτυακά...χιχιχι...λοολλ)

Ωραίος φίλε!:-) Βασικά αυτά που γράφεις τα ακολουθώ πολλά χρόνια τώρα με όλα τα κινητά , laptop και γενικά ότι έχει σχέση με μπαταρίες ανάλογες και ομολογώ ότι ΠΟΤΕ δεν είχα πρόβλημα ή κάποια τρελή πτώση στην διάρκεια των μπαταριών μου!

Να φανταστείς έχω στο συρτάρι μου κινητά , αρκετά παλιά που άνετα βγάζουν και 2 μέρες χρήσης!

Ελπίζω και η μπαταρία του iphone να κρατήσει έτσι ... ήδη πάντως την έχω "σαν βασίλισσα"...!!:P:mrgreen:

Δημοσ.

Και για όσους μιλάνε πολύ στο τηλέφωνο και νιώθουν ότι δεν τους φτάνει η μπαταρία του iPhone τους, τότε υπάρχει λύση καθώς υπάρχει το

TV810_AV3?wid=326&hei=326&fmt=jpeg&qlt=95&op_sharpen=0&resMode=bicub&op_usm=0.5,0.5,0,0&iccEmbed=0&layer=comp

Αυτό είναι ένα ειδικό εξάρτημα σαν "θήκη" από iPhone με το οποίο προσθέτετε ουσιαστικά ένα "Battery Pack" στο iPhone σας. Το iPhone χρησιμοποιεί την μπαταρία του Mophie Juice Pack Air και όχι του κινητού σας. Όταν "ξεζουμίσετε" την μπαταρία του, τότε αυτόματα συνεχίζει να τραβάει ρεύμα το iPhone σας από την κανονική ενσωματωμένη μπαταρία του.

Πλεονεκτήματα:

• Πολύ μεγαλύτερη αυτονομία, ειδικά για εκείνους που μιλάνε πολύ...(ή σερφάρουν πολύ..χιχι)
  • Δεν μειώνετε τον "κύκλο ζωής" της μπαταρίας του iPhone σας μιας και χρησιμοποιείτε περισσότερο τους "κύκλους ζωής" της μπαταρίας του εξαρτήματος (battery pack) και όχι της ενσωματωμένης μπαταρίας του iPhone σας.
  • Μπορείτε να το φορτίσετε (και) απο οποιαδήποτε mini Usb θύρα (σαν αυτή της υποδοχής των External HDD σας) = Δεν χρειάζεται να κουβαλάτε μαζί σας το ειδικό καλώδιο του iPhone σας. Άλλωστε πιο εύκολα βρίσκει κανείς να "δανειστεί" ένα καλώδιο mini-usb από External HDD παρά καλώδιο iPhone...!!!!
  • Σας προσφέρει και κάποιου είδους "θήκη" για το iPhone σας...!!!
  • Διατίθεται σε διάφορα χρώματα...(Ok, thats a feature too...loll)

The mophie Juice Pack Air comes charged up and ready to go straight out of the box. So you never experience downtime with your iPhone 3G or 3GS. Whether you’re out of juice or just want to double your battery life, plug in your juice pack and virtually double your time to rock, talk, surf and send.

Battery and case in one

Get the convenience of an extended battery along with the ultra thin, light weight, low profile design and protection of a case.

Pass-through USB

Charge and sync your iPhone 3G or 3GS to iTunes with the included micro USB cable—and without removing it from the Juice Pack Air.

Charging

You can use the included USB cable to charge the Juice Pack Air and iPhone simultaneously or just charge the Juice Pack.

Low-profile design

Only slightly larger than a traditional case yet with an incredible 1200mAh of power.

Intelligent power distribution

Smart Battery Technology instructs the iPhone to always drain the power in the Juice Pack Air first.

On/Off switch

On/Off switch lets you choose when you want to use the battery’s power.

Safety first

Advanced rechargeable lithium-polymer battery cell technology provides added safety. Built-in circuitry prevents the Juice Pack from shorting, over charging or malfunctioning even under the most extreme conditions.

High-energy cell

The battery cell is highly condensed and is able to store and deliver an incredible amount of juice in a small and compact package.

Four-light LED battery status indicator

Simply press the test button and the integrated status indicator will tell you how much power is left. The LED lights also indicate the charging status and progress.

Features

• Combines a battery and case
  • Charge and sync in the case
  • Lightweight low-profile design
  • Charge iPhone and extra battery simultaneously
  • Powerful, safe battery cell
  • Four-LED battery charge status and charge progress indicator

Did you notice?

You can charge the mophie Juice Pack Air and your iPhone simultaneously, or just the Juice Pack Air by itself with the included micro USB cable. And Smart Battery Technology instructs the iPhone to always drain out the Juice Pack air first.

Apple Recommends for...

Conveniently extend the life of your iPhone 3G/3GS battery in an ultra-thin, lightweight design that also offers the protection of a case.

Technical specifications

• Battery: Rechargeable 1200 mAh lithium polymer
  • Standby time: Up to 270 hours
  • Talk time: Up to 4.5 hours on 3G ; up to 9 hours on 2G
  • Internet use: Up to 4.5 hours on 3G; up to 5.4 hours on Wi-Fi
  • Audio playback: Up to 20 hours
  • Video playback: Up to 6 hours
  • Dimensions (HxWxD): 4.9 x 2.6 x .0.75 in./12.45 x 6.6 x 1.9 cm
  • Weight: 0.46 lbs

What's in the box?

• mophie Juice Pack Air Case and Rechargeable Battery for iPhone 3G/3GS
  • USB-micro cable
  • User’s manual

Warranty

Δημοσ.

Και γω παιδες ειμαι λιγακι battery-junkie σε αυτα τα θέματα!(ισως εχω παθει ψυχολογικα με τα παλια κινητα και με Νικελίου-Μαγνησίου)!Απλα θελώ να ρωτισω γτ δεν εχω αγοράσει ακομα ipod touch:Αν το βαλω στο pc με itunes ktlp φορτιζεται αυτοματα?

Δηλ οταν το παρω και το ενεργοποιήσω τι να κανω να το αφησω να φορτιστεί μεχρι τελος και να το βαλω στο pc?

Ή με το που το βγαλω απο το κουτί να το συνδεσω με το pc να του περασω τραγ,κτλπ και ταυτοχρονα να κανει την 1η φορτισή του?(παντα για μεγιστα καλύτερη 1η φορτιση).

Thanks!!!

Δημοσ.
Και γω παιδες ειμαι λιγακι battery-junkie σε αυτα τα θέματα!(ισως εχω παθει ψυχολογικα με τα παλια κινητα και με Νικελίου-Μαγνησίου)!Απλα θελώ να ρωτισω γτ δεν εχω αγοράσει ακομα ipod touch:Αν το βαλω στο pc με itunes ktlp φορτιζεται αυτοματα?

Δηλ οταν το παρω και το ενεργοποιήσω τι να κανω να το αφησω να φορτιστεί μεχρι τελος και να το βαλω στο pc?

Ή με το που το βγαλω απο το κουτί να το συνδεσω με το pc να του περασω τραγ,κτλπ και ταυτοχρονα να κανει την 1η φορτισή του?(παντα για μεγιστα καλύτερη 1η φορτιση).

Thanks!!!

Προσωπικά, εγώ θα το συνέδεα με το PC, θα το ενεργοποιούσα, itunes κλπ κλπ κλπ...και θα το άφηνα να φορτίσει μέχρι 100% (αν χρειαζόμουν να το έχω παραπάνω ώρες από την πλήρη φόρτισή του στο καλώδιο Data/Φόρτισης συνδεδεμένο επάνω στο Computer για να κάνω ρυθμίσεις, να περάσω τραγουδάκια, κλπ, τότε θα το έκανα απροβλημάτιστα και χωρίς τύψεις). :-)

Την πρώτη εβδομάδα χρήσης θα το άφηνα να εξαντληθεί πλήρως η μπαταρία (και να κλείσει μόνο του) κάθε φορά και μετά θα το φόρτιζα πλήρως. Στην συνέχεια μπορείς να είσαι λιγάκι πιο ελαστικός όταν δεν σε παίρνει χρονικά να συγχρονίσεις την μπαταρία με το ωράριό σου και τις δουλειές σου. Πιο σημαντικό είναι να εξυπηρετεί η μπαταρία ΕΣΕΝΑ παρά εσύ την Μπαταριά...!!! :-)

Αν τώρα ταιριάζει χρονικά να είσαι "συνεπής" με τις φορτίσεις σου.., τότε δεν βλέπω κανένα λόγο να μην το κάνεις..!!!!

Να φροντίζεις όμως, όσο "ασυνεπής" και να είσαι (λόγω φορτωμένου ωραρίου / πολυάσχολος) τουλάχιστον 1-2 φορές τον μήνα να το κάνεις πλήρη φόρτιση και αποφόρτιση για να διατηρούνται "ενεργά" τα ηλεκτροχημικά στοιχεία της μπαταρίας. Αν μπορείς και κάθε φορά να το φορτίζεις κατ'αυτόν τον τρόπο, θα είσαι μια χαρά...!!! ("Προβλεπόμενος" δηλαδή...χιχιχιχ)

Γενικά πάντως μην τρελαίνεστε. Το iPhone/iPod και κάθε συσκευή είναι για να μας εξυπηρετούν και όχι για να τις υπηρετούμε...!!!

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Οι ταχύ φορτιστές αφήνουν πολλά "σκουπίδια" στη μπαταρία..

AXAXXAAXA νομιζω πως παλι ενα τοσο απλο ζητημα θα γινει μεσανατολικο...

Α!ρε insomniacs...:lol::lol::lol::lol:

Δημοσ.
σήμερα πήρα ένα ipod touch αλλά δεν μ είπαν πόση ώρα θέλει για πρώτη φόρτιση οπότε αν μπορείτε πες τε μου

Μέχρι να πάει 100% απο εκεί και μετά όσες ώρες και να το έχεις στην πρίζα δεν γίνεται τίποτα διαφορετικό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...