OROKUSAKI Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 και εγω εβαλα το παιχνιδι σημερα και παιζει με ολα φουλ τα γραφικα του ειναι φοβερα και το παιχνδι πολυ καλο!
mchls Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Ghost Recon: Future Soldier PC users call out issues PC users have encountered some issues with Ghost Recon: Future Soldier. A bug report thread on the Ubisoft forums is cluttered with complaints, ranging from the mundane to the catastrophic.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 (επεξεργασμένο) Ghost Recon Future Soldier Ελληνική Παρουσίαση http://www.youtube.com/watch?v=RZu6XDHDjzA http://www.youtube.com/watch?v=R5OvnbzDxuw Επεξ/σία 29 Ιουνίου 2012 από {TDi}Dj2k..infc
mchls Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Ghost Recon: Future Soldier 'Arctic Strike' DLC delayed Ghost Recon: Future Soldier's "Arctic Strike" DLC pack will not launch on July 3 as originally planned. Ubisoft sent out a missive today, citing "polish" as the reason for the hold-up. "We decided to take a small amount of extra time to further polish the content," an Ubisoft representative told Joystiq. "The pack is planned for release later in July and the exact release date will be announced as soon as possible." As soon as we know the new launch date, we'll be sure to post it on our website thingy.
>-Nosakos<- Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Πόσο σπαστικό μπορεί να είναι οτι αναγκάζεσαι να βγεις απο το game/campaign για να αλλάξεις τις ρυθμίσεις..και άμα αλλάξεις τα κουμπιά υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην δουλεύουν μετά, οπότε πρέπει να ξαναβγείς απο το game...
Δεινόσαυρος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Παίδες γιατί δεν μπορώ να περπατήσω? W A S D. Τα άλλα κουμπιά ανταποκρινονται κανονικά. Έβαλα το patch και είμαι στην 1.1v. Λέω να μην βάλω την 1.2 ελέω θείου. Ξέρει κανείς πώς θα τον κάνω να περπατήσει?
>-Nosakos<- Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 δλδ σου δουλεύει το ποντίκι? Το πρόβλημα που είχα εγώ ήταν να μην δουλεύει τίποτα και αναγκάστηκα να αποσυνδέσω τα χειριστήρια μου για να παίξω. Αλλιώς πήγαινε στις ρυθμίσεις και δες μηπως σου έχει βγάλει τα wasd γιατί και μένα σε κάποια φάση μου απενεργοποίησε το Α χωρίς να έχω πειράξει τίποτα.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Όχι, ούτε το ποντικι. Πέρασα και το τελευταίο patch αλλά πάλι τίποτα. Η ubisoft έχει αναγνωρίσει ότι υπάρχει θέμα με το παιχνίδι και αναμένουμε patch. Xαμός γίνεται στο επίσημο forum.
>-Nosakos<- Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 αναγκάστηκα να αποσυνδέσω τα χειριστήρια μου Αυτό το δοκίμασες?
ex3Lmei Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Τα γραφικά του παιχνιδιού μόνο εγω τα βλεπω ξεπερασμένα 2 ετων;
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Τα γραφικά του παιχνιδιού μόνο εγω τα βλεπω ξεπερασμένα 2 ετων; Όχι το έχουν πει και άλλοι...για μένα είναι απολύτως ικανοποιητικά και γενικά το διασκέδασα ιδιαίτερα το game, πολύ περισσότερο από αλλα πολεμικά τρίτου προσώπου.
OROKUSAKI Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Τα γραφικά του παιχνιδιού μόνο εγω τα βλεπω ξεπερασμένα 2 ετων; αμα το παιζεις σε dx11 με ολα φουλ εχει καλα γραφικα.
zvarthangalos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 αμα το παιζεις σε dx11 με ολα φουλ εχει καλα γραφικα. Έχεις την δυνατότητα να επιλέξεις Dx10 ή Dx10;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα