JohnVani18 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Μα το θέμα είναι πως στις κονσόλες και αν γίνεται χαμός πειρατείας. Βλέπε psp, κάθε μυξιάρικο το είχε χακαρισμένο, το αντίστοιχο γίνεται και με X360/PS3. Δεν στέκει αυτή η δικαιολογία. Πιο εύκολο είναι να παίξεις κοπιά στις κονσόλες που γράφεις ένα δισκάκι, το βάζεις και παίζει, παρά στο PC με τα cr@ck, updates, drivers και τις διάφορες μπούρδες.
aekoupoli Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 πιο ουτε καν δισκακι δεν χρειαζεσαι ουτε στο xbox 360 ουτε στο ps3 ολα απο εξωτερικο δισκο,αλλα στις κονσολες αν τις χακαρεις χανεις το online μπορει γιαυτο να εχει λιγοτερη πειρατεια,στο χβοχ απο την μια δεν το χανεις αλλα αν δεν προσεξεις εχεις φαει ban οπως εγινε τωρα με ενα κρυφο αρχειο απο xbox live κ οντως ειναι πολυ πιο ευκολο να παιξεις στις κονσολες ουτε install ουτε dx errors κ αλλα 1000 ερρορς αλλα λογικο να υπαρχει πιο πολυ πειρατεια στο pc αφου το προτιμαμε για να δουμε καποιο παιχνιδι στις full δυνατοτητες του(γραφικα 1080p ΑΑ AF ktl)
JohnVani18 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Ε, λέμε τώρα για το 360 για την απλή μέθοδο (φλασάρισμα), ας μην το πάμε σε Jtag και RGH.
aekoupoli Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 κ τωρα απλο ειναι μην νομιζεις με 50 eyrο οποιο μοντελο θες την κανουν RGH κ ασ μην το παμε εκει τοτε ok χρειαζομαστε δισκακια μονο για το xbox στο ps3 παιζει ανετα απο εξωτερικο κ το wii κ το psp κ το Ds ολα η με μεμορυ στικ η εξωτερικο σκληρο παντου υπαρχει πειρατεια εγω αυτο ξερω κ λογικο να ειναι πιο πολυ στο pc γιατι ολοι εχουν pc τωρα πια ενω κονσολες δεν εχουν ολοι κ λογο γραφικων οπως ειπα κ πριν
JohnVani18 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Τι να πώ, δεν ξέρω.. Αρχίζω να απελπίζομαι πάντως τόσο πολύ που θα το στρέψω κι εγώ αποκλειστηκά στο console gaming, παρόλο που δεν θέλω..
aekoupoli Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 παντως εγω πιο πολλα γνησια εχω στο pc μετα στο ps3 κ στο χβοχ εχω 3 μονο
JohnVani18 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Εγώ περίπου το ίδιο σε PC και PS3 (καμιά 20αριά), μετά Wii (8) και τέλος Χ360 (2).
xtrmsnpr Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Άμα πιάσουν και μποϊκοτάρουν την ubisoft...οι καταναλωτές θα φταίνε μετά και οι πειρατές;;;
gatokoritso Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 να πανε να χεστουν εκει στη ubisoft.μονοι θα βγαλουν τα ματια τους..εγω το game για κονσολα δεν το παιρνω
OROKUSAKI Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 ωστε νομιζουν οτι θα μας αναγκασουν να το παρουμε σε κονσολα με το να μην το βγαλουν σε pc? οχι βεβαια! Θα μου το φεει ο θειος για 360 καιδεν θα παρουν ουτε 1 ευρω στην ubisoft απο εμενα Οπως και ολα τα παιχνιδια που δεν βγαινουν σε pc ετσι και αυτο θα το παρω τσαμπα απο τον θειο για το 360. Εχω αγορασει ολα τα Assasin creed στο pc καθως και το splinter cell το τελευταιο και σκοπευα να αγοραζα και το revelations. τωρα ομως δεν ξαναπαιρνω τιποτα απο αυτους. Ηδη σε οσα φορουμς εγω μπει απο χθες γινεται χαμος και τους βριζουν παντου μπορει μετα απο εντονες αντιδρασεις να αποφασισουν να το βγαλουν και σε pc οπως εγινε με το dead space 2 που ενω στην αρχη δεν το εβγαζαν σε pc μετα απο το κραξιμο που φαγανε αποφασισαν να το βγαλουν. Αντι να παρνουν σαν παραδειγμα εταιριες οπως η Capcom και η cd project κανουν μαλακιες . Δεν θα περασει ετσι αυτο. Δηλαδη τωρα μονο 2 παιχνιδια της ubi θα βγουν σε pc το 2012? (brothers in arms και far cry?
klidpsol Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Το βιντεο μου εκανε εντυπωση ομολογω... Πολυ μου αρεσε ο θορυβος, απο την καθυστερηση της σφαιρας του snipera και το καρφωμα της.... γενικότερα όλες οι σειρές είχαν απίστευτους ήχουν, εξακολουθεί να ειναι από τα καλύτερα παιχνίδια από άποψη ήχου κυρίως ακόμα κ σήμερα!
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Ghost Recon: Future Soldier won’t be coming to the PC[/url] http://www.youtube.com/watch?v=FKFINj1wLZs
activex Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Πειρατεία σε κατεξοχήν Online παιχνίδι ; Μωρή ubi σε βάζεις κανένα λουκέτο σιγά σιγά να μην χαραμίζεις άδικα και τα δικαιώματα από τόσα games ;
hurin Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Καλύτερα, έτσι όπως το κατέντησαν μόνο για κονσόλες κάνει.
OROKUSAKI Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Πειρατεία σε κατεξοχήν Online παιχνίδι ; Μωρή ubi σε βάζεις κανένα λουκέτο σιγά σιγά να μην χαραμίζεις άδικα και τα δικαιώματα από τόσα games ; συμφωνω στο οτι δεν θα επρεπε η ubi να φοβαται την πειρατεια στο pc στο συγκεκριμενο παιχνιδι καθως οι περισσοτεροι θα το παρουν για το onine. Αλλα επειδη ειναι απληστοι θελουν να βγαλουν οσο το δυνατον περισσοτερα χρηματα φοβουνται οτι θα χαθουν πωλησεις καθως οσοι δεν ενδιαφερονται για το online θα παρουν απο τον θειο... τοσο βλακες ειναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα