insomniaK Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Πιφ... Δηλαδή εμείς που δεν τη λέμε χρωμοπαγίδα, δεν είμαστε νοικοκυρ(ηδ)ες;;;
Garnele Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Όχι. Και εξηγώ: αν έρθω εγώ και πω πως σήμερα έκανα δουλειές στο σπίτι με εκεί το το πράγμα που κάνει βουμ βουμ και μαζεύει τις σκόνες από το πάτωμα ή με το άλλο, που ζεσταίνεται πολυπολυπολύ και ισιώνει τα ρούχα ε νοικοκυρά μια φορά δε θα με πεις. Παράλογο;
insomniaK Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Εμ νοικοκύρηδες εμ καλοί στο taboo... Επί του θέματος, αν η ηλεκτρική σου σκούπα κάνει βουμ βουμ να αλλάξεις τη σακούλα είναι γεμάτη...
Garnele Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Ταμπού... Ταμπού.. το παιχνίδι θα εννοεί. Πα ν' αλλάξω τη σακούλα τώρα γιατί ένοιωσα άσχημα και ανοικοκύρευτη.
DrLo Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Επίσης πείτε καμιά συμβουλή για σωστό πλύσιμο στο πλυντήριο για να αποφεύγονται τέτοια λάθη.. http://en.wikipedia.org/wiki/Women ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 10:21 ---------- Όχι. Και εξηγώ: αν έρθω εγώ και πω πως σήμερα έκανα δουλειές στο σπίτι με εκεί το το πράγμα που κάνει βουμ βουμ και μαζεύει τις σκόνες από το πάτωμα ή με το άλλο, που ζεσταίνεται πολυπολυπολύ και ισιώνει τα ρούχα ε νοικοκυρά μια φορά δε θα με πεις. Παράλογο; Καθόλου παράλογο. Δε θα σε πω νοικοκυρά αφού θα έχω σταματήσει να ακούω κάπου εκεί που αρχίζουν τα silver.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Έχω βάλει κατά καιρούς, κάποια ρούχα (παντελόνια, πουκάμισα) μέσα σε λεκάνη με χλωρίνη για να ξεβάψουν/αλλάξουν χρώμα.Εννοείται ένα τη φορά. Είναι μια δραστική λύση στο παραπάνω πρόβλημα, που όμως αλλάζει τελείως το original χρώμα του ρούχου.
zoya Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Η προαναφερθείσα παπαρίτσα ή μαλακίτσα, γνωστή στους κύκλους των νοικοκυρών και ως χρωμοπαγίδα, κάνει δουλειά πάντως. Δεν εννοώ χρωμοπαγίδα, απαραίτητο πρόσθετο για να είσαι σίγουρος οτι θα κυκλοφορήσεις την επόμενη... Είναι καινούριο gadgetακι, για χρήση αφού έχεις κάνει την μ@λ@κια... Αφαιρεί τις καινούριες πιτσιλιές, χωρίς να επηρεάζει το original χρώμα...
Garnele Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Χμ, ναι, αυτό δεν το γνωρίζω. Είχε πλυθεί ένα ρούχο μου πάντως με κάτι κόκκινα, και αν και στο σύνολό του είναι μαύρο, οι άσπρες τελίτσες και τα λοιπά σχέδια που έχει επάνω έγιναν ροζ. Ε το έχωσε η μάνα μου στο πλυντήριο με μια χρωμοπαγίδα και ήρθε στα ίσια του πάλι.
insomniaK Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Όλοι λοιπόν καταλάβαμε ότι η λύση είναι μία... α ρε μάνα!
foufoutios Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Το θεμα ειναι τι θα κανουν τα παιδια μας που οι μανες τους θα ειναι τοσο αμπαλες no offence
sheik Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Πάρε κάποιο λευκαντικό για χρωματιστά όμως =ρ ....huh?
Hlapatsas Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Λοιπόν, η μπλούζα καταστράφηκε(χρωματικά). Πήγε και πήρε η αδερφή μου αυτό το σύστημα που βγάζει το επιπρόσθετο χρώμα και διέλυσε το χρώμα της μπλούζας και ο λεκές από την άλλη μπλούζα παρέμεινε! Μαλλον την βλέπω για χλωρίνη... Θα ποστάρω φωτογραφία αύριο αν ευκαιρίσω.
EstellePr Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Χρωματιστά ξεχωριστά(σκούρα χρωματιστά vs ανοικτά), μαύρα ξεχωριστά, λευκά ξεχωριστά. Ειδικά αν η μπλούζα είναι καινούρια, ξεβάφει εύκολα. Τώρα στο πρόβλημα. Υπάρχουν ειδικές βαφές για ρούχα που έχουν υποστεί φθορά απο το χρόνο ή απο ζημιά (κακή ώρα)
xpapias Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Λοιπόν, αυτό που ψάχνεις είναι το εξής: http://www.dr-beckmann.co.uk/colour-run-remover.asp http://www.dr-beckmann.co.uk/colour-run-remover2.asp Υπάρχει σε μεγάλα σουπερμαρκετ (ιδια μάρκα) μόνο που η συσκευασία διαφέρει ελαφρά.To έχω δοκιμάσει σε δικό μου κίτρινο μπλουζάκι που είχε γίνει ροζ και πέτυχε. Για ότι τελικά κάνεις ενημέρωσε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.