vitr3ous Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Λοιπον παιδια ενας φιλος μου που εχει καρτοκινητο απο περιεργια εστειλε ενα απο τα μηνυματα που εχουν σε διαφιμισεις σε διαφορα site οπως το hi5 με κατι διαφημησεις ασ πουμε x-ray scaner και αλλα διαφορα τετοια...τωρα καθε φορα που βαζει καρτα οι διαφημισεις σε μνματα τα οποια του τρωνε ολη τν καρτα...καμια λυση;;;(εκτοσ απο το να αλαξει καρτα sim.)
NickPlusPlus Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Λοιπον παιδια ενας φιλος μου που εχει καρτοκινητο απο περιεργια εστειλε ενα απο τα μηνυματα που εχουν σε διαφιμισεις σε διαφορα site οπως το hi5 με κατι διαφημησεις ασ πουμε x-ray scaner και αλλα διαφορα τετοια...τωρα καθε φορα που βαζει καρτα οι διαφημισεις σε μνματα τα οποια του τρωνε ολη τν καρτα...καμια λυση;;;(εκτοσ απο το να αλαξει καρτα sim.) να κοιταξει αν εχει κανει καποια εγγραφη σε αυτες τις υπηρεσιες γιατι αλλιως δεν εξηγειται να του "τρωνε" καρτα στο ετσι. και να ξεγραφτει
vitr3ous Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 να κοιταξει αν εχει κανει καποια εγγραφη σε αυτες τις υπηρεσιες γιατι αλλιως δεν εξηγειται να του "τρωνε" καρτα στο ετσι. και να ξεγραφτει μιπωσ ξερεις πως ξεγραφετε???
farseen Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Πες τον να παρει τηλ την εταιρια που εχει το καρτοκινητο να τους πει το προβλημα για να το κανουν αυτοι το εχει παθει ενας φιλος μου και πηρε στην καρτοκινητη που ειναι και το ξεγραψαν!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.