Προς το περιεχόμενο

Να κάνω μαθήματα κιθάρας?????

gaztes1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είχα ασχοληθεί με κλασσική κιθάρα πριν 2500 χρόνια!!! Είχα πάει στο Εθνικό Ωδείο για 3 χρονάκια περίπου.

Πάντα όμως μου άρεσε η ηλεκτρική. Κλασσική πήγα περισσότερο για τις βάσεις που λένε.

Βέβαια μετά λόγω σπουδών, δουλειάς κτλ δεν κατάφερα να συνεχίσω.

Τώρα μου την ξαναέδωσε και θέλω να πάω.

Για να μπορέσω να "γρατζουνάω" κανένα κομματάκι με αξιοπρέπεια πόσος καιρός χρείαζεται? Τι χρειάζεται να κάνω και που να απευθυνθώ?? Ένα δημοτικό ωδείο θα βοηθούσε στην περισπτωσή μου???

Δημοσ.
Είχα ασχοληθεί με κλασσική κιθάρα πριν 2500 χρόνια!!! Είχα πάει στο Εθνικό Ωδείο για 3 χρονάκια περίπου.

Πάντα όμως μου άρεσε η ηλεκτρική. Κλασσική πήγα περισσότερο για τις βάσεις που λένε.

Βέβαια μετά λόγω σπουδών, δουλειάς κτλ δεν κατάφερα να συνεχίσω.

Τώρα μου την ξαναέδωσε και θέλω να πάω.

Για να μπορέσω να "γρατζουνάω" κανένα κομματάκι με αξιοπρέπεια πόσος καιρός χρείαζεται? Τι χρειάζεται να κάνω και που να απευθυνθώ?? Ένα δημοτικό ωδείο θα βοηθούσε στην περισπτωσή μου???

και το ιδιαιτερο θα μετραγε στην περιπτωση σου αφου δεν εισαι και ασχετος.. Ειδικα αν εβρισκες κανα δασκαλο που να ειναι κοντα στα δικα σου γουστα μουσικης θα ητανε τζετ.

Δημοσ.
και το ιδιαιτερο θα μετραγε στην περιπτωση σου αφου δεν εισαι και ασχετος.. Ειδικα αν εβρισκες κανα δασκαλο που να ειναι κοντα στα δικα σου γουστα μουσικης θα ητανε τζετ.

Φίλε σε ευχαριστώ για την απάντηση. Θα ήταν πολυ καλή επλογή να κάνω ιδιαίτερο, αλλά επειδή ο σκοπός μου ειναί να μάθω ηλεκτρική σωστά για το κέφι μου, δεν ξέρω αν με συμφέρει από οικονομικής άποψης. Για αυτό ρώτησα και την γνώμη σας για τα δημοτικά ωδεία. Πόσο θα μου κοστίσει δηλαδή???

Δημοσ.
Φίλε σε ευχαριστώ για την απάντηση. Θα ήταν πολυ καλή επλογή να κάνω ιδιαίτερο, αλλά επειδή ο σκοπός μου ειναί να μάθω ηλεκτρική σωστά για το κέφι μου, δεν ξέρω αν με συμφέρει από οικονομικής άποψης. Για αυτό ρώτησα και την γνώμη σας για τα δημοτικά ωδεία. Πόσο θα μου κοστίσει δηλαδή???

δεν εχω ιδεα φιλε μου.. εγω μονο μπασο παιζω και αυτο το εμαθα μονος μου.. δεν συγκρινεται βεβαια με την κιθαρα.. απλα σου απαντησα και σου προτεινα το ιδιαιτερο καθως μια κολλητη μου που παιζαμε μαζι σε συγκροτημα αρχισε πρωτα με πολυ κλασσικη σε ωδειο και στη συνεχεια εκανε ιδιαιτερο ηλεκτρικη με εναν απιστευτο τυπα και εμαθε γ**ω τις ηλεκτρικες.. Αν θυμαμαι καλα ομως επαιρνε 30 το διωρο.. Χωρις να ειμαι απολυτα βεβαιος :X

Δημοσ.

Όχι να μην κάνεις!

Ακούς εκεί, μαθήματα κιθάρας!

Φυσικά και να κάνεις μαθήματα κιθάρας, υπάρχει τίποτα καλύτερο;

Όχι ότι δε θα βαριέσαι ώρες ώρες αλλά.. όλα τα καλά κόποις κτώνται

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...