pallisi Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Έχω το εξής πρόβλημα και θα ήθελα μια βοήθεια.Θέλω να γράψω 2κομμάτια κειμένου και να είναι το ένα δίπλα στο άλλο.Χρησιμοποιώ το enviroment minipages αλλά δεν στοιχείζονται τα δύο κομμάτια με τίποτε.Το ένα θα είναι λίγο πιο πάνω από το άλλο.Καμία ιδέα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
clown Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Έχω το εξής πρόβλημα και θα ήθελα μια βοήθεια.Θέλω να γράψω 2κομμάτια κειμένου και να είναι το ένα δίπλα στο άλλο.Χρησιμοποιώ το enviroment minipages αλλά δεν στοιχείζονται τα δύο κομμάτια με τίποτε.Το ένα θα είναι λίγο πιο πάνω από το άλλο.Καμία ιδέα; Αν εννοείς ότι θέλεις να γράψεις κάτι και να φαίνεται όπως τα επιστημονικά άρθρα το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να το βάλεις σαν option στην εντολή documentclass... δηλαδή: \documentclass[twocolumn]{...} Εγώ πάλι δεν μπορώ με τίποτα να περάσω εικόνα μέσα στο κείμενο μου... ξέρει κανείς ποια είναι η σωστή διαδικασία; Ακολουθώ αυτόν τον οδηγό άλλα παίρνω συνεχώς μήνυμα λάθους.... Any ideas??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Solari13 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Καλημέρα, Παιδιά χρειάζομαι να γράψω ελληνικά στο tex μου για διπλωματική. Έχω το TexMakerX 1.9.9a. Μπορώ να το κάνω με αυτό η χρειάζομαι κάποιο άλλο; Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ni_kuho Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Για να γράψεις ελληνικά στο latex αρκεί μια δήλωση όπως η παρακάτω: \documentclass[11pt,a4paper,greek,notitlepage,twoside]{article} \usepackage[english, greek]{babel} \usepackage[iso-8859-7]{inputenc} .... Στο κείμενο που γράφεις τώρα, πρέπει πριν την αρχή του ελληνικού κειμένου να εισάγεις τον προσδιορισμό \greektext και αντίστοιχα πριν την αρχή του ξενόγλωσσου κειμένου, τον προσδιορισμό \latintext. π.χ. \greektext Ελληνικό κείμενο \latintext English text. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MilesSmiles Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 για ελληνικά XeLaTeX παιδιά... Babel και τα λοιπά είναι απαρχαιωμένος τρόπος πλέον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Solari13 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Είναι εύκολο να μου πείτε πως να μου αναγνωρίζει τα ελλήνικα γράμματα στο texmakerx μου στα snow leopard; Τι πρέπει να γράψω; Μπορείτε να μου επισυνάψετε ένα αρχείο γιατί είμαι καινούριος... Επίσης, ξέρει κάποιος αν υπάρχει τρόπος να μετατρέψω ενα αρχείο γραμμένο στο pages σε latex χωρίς να το ξαναγράψω όλο; Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Timonkaipumpa Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Υπάρχει κανένας οδηγός για LaTeX που να είναι κατατοπιστικός; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Solari13 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Κάποιος να βοηθήσει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtsouk Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Καλημέρα. Εγώ χρησιμοποιώ το TextMate ως editor και είμαι ευχαριστημένος. Από Pages σε LaTeX η λύση είναι copy/paste σαν απλό κείμενο και μετά μορφοποίηση. Οι εικόνες θα πρέπει να περαστούν ξεχωριστά. φιλικά, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.