magoufisa Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 γεια σας παιδια!μολις με πηρε μια φιλη η οποια ειχε κανει συνεντευξη για θεση πωλητριας σε ενα βιβλιοπωλειο και την παιρνουν σημερα και τις λενε πως αυτος που της πηρε της συνεντευξη εχασε τις σημειωσεις του και να ξαναπαει αυριο να την ξανακανει.συγνωμη ειναι σοβαρα πραγματα αυτα η εγω ερχομαι απο αλλο πλανητη?
dimitroula29 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 γεια σας παιδια!μολις με πηρε μια φιλη η οποια ειχε κανει συνεντευξη για θεση πωλητριας σε ενα βιβλιοπωλειο και την παιρνουν σημερα και τις λενε πως αυτος που της πηρε της συνεντευξη εχασε τις σημειωσεις του και να ξαναπαει αυριο να την ξανακανει.συγνωμη ειναι σοβαρα πραγματα αυτα η εγω ερχομαι απο αλλο πλανητη? Σοβαρα δεν ειναι!Αλλα μπορει να κανει κι αλλιως! Αναγκαστικά θα πρέπει να ξαναπάει! Την καλησπέρα μου και καλη επιτυχία στη φιλη σου!
NickPlusPlus Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 εγω στη θεση της δεν θα ξαναπηγαινα. και το βραδυ θα τους εσπαγα τη βιτρινα.
SeKoS Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Τόσο τρομερό είναι δηλαδή να χάσει τις σημειώσεις κάποιος; Πές της να ρωτησει μήπως την θέλουν τελικά για διευθύντρια... Εγώ θα της το έκανα και επιτηδες να δώ ποιος θέλει να δουλέψει και καίγεται και ποιός απλά πέρασε και ότι κάτσει.
linkin Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Νταξει ψιλοκαραγκιοζιλικια ειναι αυτα αλλα μπορει να κανει και αλλιως??υπερπληθωρα ανθρωπινου δυναμικου υπαρχει οποτε τα λαθη συγχωρουνται
NickPlusPlus Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 υπαρχει και περπτωση τωρα που ξερουνε τι περναει η κοπελα με διπλη συνεντευξη να ειναι πιο large
ANHLIKOS Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Οι διαστάσεις της φίλης σου ? Xa χαχαα! Αυτή ηταν η πρώτη απορία και σε μένα. Η φιλη της θα πρέπει να ειναι πολύ όμορφη! :lol: Εντιτ: Σωστά NickPlusPlus. Πέρασαν τα χρόνια, μας έφαγε η γκαβομάρα! Το διορθώνω.
NickPlusPlus Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Xa χαχαα! Αυτή ηταν η πρώτη απορία και σε μένα. Η φιλη του θα πρέπει να ειναι πολύ όμορφη! :lol: φιλη της δεν ειναι?
black_widow Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 γεια σας παιδια!μολις με πηρε μια φιλη η οποια ειχε κανει συνεντευξη για θεση πωλητριας σε ενα βιβλιοπωλειο και την παιρνουν σημερα και τις λενε πως αυτος που της πηρε της συνεντευξη εχασε τις σημειωσεις του και να ξαναπαει αυριο να την ξανακανει.συγνωμη ειναι σοβαρα πραγματα αυτα η εγω ερχομαι απο αλλο πλανητη? Mωρέ λες να θέλει να της την πέσει, άκου έχασε τις σημειώσεις του... Σε μία δουλειά που είχα πάει για συνέντευξη σε ένα κατάστημα( με είχε στείλει γνωστός κατευθείαν για συνέντευξη, δεν είχα στείλει βιογραφικό)ο ιδιοκτήτης που εκτελούσε και χρέη υπευθύνου καταστήματος μου τόνιζε σε όλη την διάρκεια της συνέντευξης τι περιουσία έχει και τι σπίτια. Στο τέλος λοιπόν της συνέντευξης αφού άρχισε να συνειδητοποιεί ότι δε θα του κάτσω, μου λέει "θα σε ειδοποιήσω σε δύο -τρεις βδομάδες να δω αν τελικά όντως θα χρειαστώ και άλλο άτομο αλλά πέρνα όποτε θες για καφέ". Περιττό να πω ότι ξέχεσα τον γνωστό μου μετά από αυτό...:devil:
NickPlusPlus Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Mωρέ λες να θέλει να της την πέσει, άκου έχασε τις σημειώσεις του... Σε μία δουλειά που είχα πάει για συνέντευξη σε ένα κατάστημα( με είχε στείλει γνωστός κατευθείαν για συνέντευξη, δεν είχα στείλει βιογραφικό)ο ιδιοκτήτης που εκτελούσε και χρέη υπευθύνου καταστήματος μου τόνιζε σε όλη την διάρκεια της συνέντευξης τι περιουσία έχει και τι σπίτια. Στο τέλος λοιπόν της συνέντευξης αφού άρχισε να συνειδητοποιεί ότι δε θα του κάτσω, μου λέει "θα σε ειδοποιήσω σε δύο -τρεις βδομάδες να δω αν τελικά όντως θα χρειαστώ και άλλο άτομο αλλά πέρνα όποτε θες για καφέ". Περιττό να πω ότι ξέχεσα τον γνωστό μου μετά από αυτό...:devil: χαχαχα. καλα νταξει ρε ο γνωστος σου μπορει να μην το ξερε
black_widow Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 χαχαχα. καλα νταξει ρε ο γνωστος σου μπορει να μην το ξερε Είναι φίλος του κολλητού του. Πιστεύω το ποιόν του το ήξερε
NickPlusPlus Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Είναι φίλος του κολλητού του. Πιστεύω το ποιόν του το ήξερε καλα εκανες τοτε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.