Προς το περιεχόμενο

gallop

miaow

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Agaphtoi synxrhstes,<P>as kanoume ena gallop, me aformh thn parola mias serbitoras: "to faghto einai to deytero kalytero pragma".<P>Parakalw balte se seira proteraiothtas (san kalytero pragma) ta akolou8a:<BR>faghto, sex, xesimo.<P>Etsi gia na gelasoume.<BR>Ta apotelesmata 8a dhmosieytoun se 3exwristo topic.<P>Euxaristw<BR>miaow (prwhn andronikos)<P> wink.gif" border="0 wink.gif" border="0

Δημοσ.

olo malakies.exei paraginei to kako.o kathenas kanei ena topic pou spania exei kati xrisimo na pei.oti tou erthei tou kathena. kante krath re paidia. mh petate skoupidia giati o allos den exei thn oreksi na ta blepei. <BR>KLEISTE TO GENIKO

Δημοσ.

ok paidia! se opoion den aresei den apantaei.<BR>kai emena den mou aresei h F1 kai alles blakeies 8emata pou blepw (kai pio hli8ia apo to diko mou) alla den ka8omai na kritikarw etsi. Ypoti8etai oti eimaste sto site blah-blah kai oi administrator 8a apofasisoun an prosballei to epipedo h oxi. Oi ypolypoi, as agnohsoun kai mhn tou dinoun hits. As asxolh8oun me pio sobaro 8ema, kata thn gnwmh tous. <P>miaow grin.gif" border="0

Δημοσ.

Tha simfoniso me ton miaow. Yparhoun kai polloi heirotera topics sta opoia den akougete kamia diamartyria. (Vlepe Peppas, k.t.l). As papsoume loipon na katakrinoume ta topics tou kathenos. File miaow i apantisi mou se email, epeidh kapoioi sokarontai.

Δημοσ.

KOITAKSE AN LES SE SEIRA PROTERAIOTHTAS GIA MIA MERA THA HTAN AYTH H SEIRA:faghto,xesimo(gia na kslafroseis) kai sex (gia na ksalafroseis entelos).an ennoeis gia mia zoh h seira tha htan ayth:sex,faghto kai xesimo gia na kselampikareis apo ola giati opos kai na einai to xesimo se kanei na niotheis poupoulo oso kai xontros na eisai!!! wink.gif" border="0 grin.gif" border="0 grin.gif" border="0 grin.gif" border="0

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...