Προς το περιεχόμενο

Επιλογή αυτοκινήτου???

gaztes1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αν ήταν να επιλέξετε ανάμεσα από τα παρακάτω, ποιό θα διαλέγατε??

Ford C-MΑΧ 1.6

Volvo S40 1.6

Opel Zafira 1.6 ή 1.8

ποιό θα επιλέγατε και γιατί

σαν εξυπνη αγορα, δηλαη value for money και οικονομικη συντηρηση στο μελλον, το φοκους, Αν παραεβλεπα το οικονομικο, θα πηγαινα στο βολβο καθαρα για θεμα γουστου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ford και εγω...

το volvo, σορρυ κι ολας, αλλα σα μαρκα ουτε στον παπου μου (ακομα και αν βγαλει αφωνιστικο με 500 ιππους... καθαρα προσωπικοι λογοι)

το ζαφιρα, μονο που το διαφημιζε πριν ΠΟΛΛΑΑΑ χρονια εκεινος ο τυπος που εμοιαζε με υδραυλικο... θα το αφηνα στην ακρη...

Εγώ θα σου πρότεινα να πάρεις το Volvo γιατί ως αμάξι : σε μεσαιες γραμμές ειναι γρήγορο,απ' ότι είδα στο εσωτερικό του και γενικός όλο το αμάξι έχει αρκετά καλή τεχνολογική καινοτομία

και όπως κάθε αμάξι της Volvo έχει απο τα καλύτερα χαρακτηριστικά ασφαλείας.Επίσης είναι αρκετα όμορφο εξωτερικά και εσωτερικά

Φίλε δεν βαρέθηκες να το βλέπεις το Focus? Το ίδιο σχέδιο 10 χρόνια τώρα. Έχει παλιώσει. Τελος. Εκτός και αν πάρεις μια ωραία λαχανί έκδοση. Γνώμη μου? Το Volvo. Τεχνολογικά ανώτερο και αξιόπιστο . Και επειδή δεν το έχει και η κουτσή Μαρία , δεν έχει κουράσει ακόμα. Βέβαια υπάρχουν και άλλες επιλογές πιο καινούργιες.

+1 Volvo απο εμενα. Ειναι αλλη κατηγορια ως προς την ποιοτητα. Ο κινητηρας ειναι ο ιδιος με το Ford και οποτε απο μηχανολογικης αποψης θα εισαι καλα (λογικα). Ποιοτητα κυλισης, ποιοτητα υλικων σαλονιου και ασφαλεια ειναι απλα σε αλλη κατηγορια σε σχεση με τα αλλα 2.

Προτιμησε το 1.8 παντως αν ειναι δυνατον.

+1 Volvo απο εμενα. Ειναι αλλη κατηγορια ως προς την ποιοτητα. Ο κινητηρας ειναι ο ιδιος με το Ford και οποτε απο μηχανολογικης αποψης θα εισαι καλα (λογικα). Ποιοτητα κυλισης, ποιοτητα υλικων σαλονιου και ασφαλεια ειναι απλα σε αλλη κατηγορια σε σχεση με τα αλλα 2.

Προτιμησε το 1.8 παντως αν ειναι δυνατον.

Όχι μόνο ο κινητήρας, για Ford Focus πρόκειται ουσιαστικά.

Όχι μόνο ο κινητήρας, για Ford Focus πρόκειται ουσιαστικά.

To οτι μοιραζονται πολλα ναι σαφως αλλα το Volvo εχει το κατι παραπανω. Αφου το εφερε στην κουβεντα του και για να το βαζει υποψηφιο τοτε μπορει να το παρει οποτε μαλλον ειναι και η καλυτερη προταση σε σχεση με τα αλλα 2.

Επειδή δεν είμαι και από τους τύπους που αλλάζουν κάθε χρόνο αυτοκίνητο, μάλλον θα καταλήξω στο Volvo. Αξιόπιστο, σοβαρό και πάνω απ΄όλα δεν έχει γίνει σούπα. Ευχαρίστώ guys!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...