moonwalker Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 γεια σας εχω εναν core dyo 8400 στα 3 hz και καρτα γραφικων gtx 295 4 γιγα μνημη dd2 βασικα παιζω μονο παιχνιδια και τιποτα αλλο βασικα τωρα εχω ενα ερωτημα αξιζει να κανω αναβαθμιση και να μεταβω σε core i7 η ακομα και σε ι5 oταν βγουνε;;; βασικα μεχρι τωρα ολα τα παιχνιδια τα παιζω τελεια με τον 8400 που εχω απλος αξιζει να μεταβω σε ι7 η ι5 ;;;; δηλαδη με βαση αυτα που εχω θα μου κρατησει το μηχανημα που εχω για 2 χροννια ακομα΄΄;; οπως σας ειπα παιζω μονο παιχνιδια και τιποτα αλλο βασικα επισης εχω ενα αλλο ερωτημα ακουο εδω και πολυ καιρο για usb 3 sata 3 και βασικα για νεες τεχνολογιες εγω στον υπολογιστη μου εχω 3 1.5 terabyte ταsata 2 και usb 2 θελω να καταληξω αξιζει ο κοπος πχ να μεταβω και σε σατα 3 και usb 3 ;;;;;; δηλαδη αν και ειμαι λιγο μπερδεμενος με τις νεες τεχνολογιες εγω με αυτα που εχω πιστευο οτι με καλυπτουνε σαν ατομο βασικα.. θελω να καταληξω οτι αξιζει να δωσω τοσα λεφτα για να εχω σατα 3 hdmi 4 usb 3 ktl΄΄;; δηλαδη εγω που εχω sata 2 και usb 2 θα υπαρχει συμβατοτητα και στην ταχυτητα μιλαο με το usb 3 και σατα 3΄΄;; ποσο απαραιτητο ειναι να εχει καπιος sata 3 και usb 3 οταν και μπορεις να κανεις την δουλεια σου και με usb 2 και σατα 2΄΄΄΄;;; πχ΄΄΄΄΄΄;; ακομα τοσο καιρο λενε για quade core nehalem κτλ λεγανε οτι τα παιχνιδια θα βγαινανε μονο για quad cores οπου oi quade cores και ειδικα οι nehalem ειναι περιπου 1 χρονο στο προσκηνιο οπως λεγανε για dd3 οπου στην ουσια τα παιχνιδια δεν ζητανε ddr3 απλος ζητανε με μια λεξη μνημη 2 εως 4 giga ετσι δεν ειναι;;l το 2010 θα βγουνε οι ι5 και παει λεγοντας το παραμιθι θελω να πω οτι εγω με το συστημα που εχω μεχρι τωρα τα παιχνιδια τα παιζω ολα κομπλε θελω να μου πειτε τωρα αν αξιζει να κανω αλλαγη σε ι5 η ι7 για να παιζω μονο παιχνιδια;; για 2 χροννια ακομα θα ειμαι καλυμεννος με τον 8400 που εχω και με την gtx 295΄΄;;;
moonwalker Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 αξιζει να κανω αναβαθμιση και να μεταβω σε core i7 η ακομα και σε ι5 oταν βγουνε;;; βασικα μεχρι τωρα ολα τα παιχνιδια τα παιζω τελεια με τον 8400 που εχω απλος αξιζει να μεταβω σε ι7 η ι5 ;;;; δηλαδη με βαση αυτα που εχω θα μου κρατησει το μηχανημα που εχω για 2 χροννια ακομα΄΄;; οπως σας ειπα παιζω μονο παιχνιδια και τιποτα αλλο βασικα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 αρχίσαμε και εδώ τα copy/paste και τις επαναλήψεις του αρχικού post? http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=49480 http://www.thelab.gr/showthread.php?t=66620
Meraklis56 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 2 χρόνια,όχι. ήδη οι 2 δυπήρυνοι σιγά σιγά αρχίζουν να ξεπερνιούνται. και σε πολλά παιχνίδια,οι δυπήρυνοι αρχίζουν να περιορίζουν δυνατές κάρτες όπως το θυρίο,την δικιά σου. Καταρχην,απο Το φθινόπωρο-χειμώνα βγαίνει το directx 11. οι i5 θα είναι κατώτεροι απο τους i7.έρχονται όμως και i9. θα σου έλεγα ακόμα μην βιαστείς να αλλαξεις,περίμενε να βγουν i5/i7/i9. επίσης,σχετικα με usb3/sata 3,εχουν συμβατότητα και τα 2,με τον προκάτοχο τους,usb2/sata 2 αλλά δεν θα έχουν την extra ταχύτητα.και είναι πολύ σημαντικός παράγοντας,γιατι αυτην την στιγμή,αυτό που καθυστερεί εναν καλό υπολογιστή,είναι ο σκληρός δίσκος.
moonwalker Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 δηλαδη με βαση αυτα που εχω θα μου κρατησει το μηχανημα που εχω για 2 χροννια ακομα
Meraklis56 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 2 χρόνια?πολλα βάζεις. δεν μπορώ να το ξανα-αναλύσω
cabdik Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 δηλαδη με βαση αυτα που εχω θα μου κρατησει το μηχανημα που εχω για 2 χροννια ακομα φιλαρακι, χαλαρωσε λιγο. μια με το θεμα DX11, μια με τον επεξεργαστη.... πολυ αγχωμενο σε βρισκω!! δεν αλλαζουμε κατι στον υπολογιστη, επειδη βγαινει κατι νεο. το αλλαζουμε ΜΟΝΟ οταν δεν μας κανει τη δουλεια για την οποια προοριζεται! αυτη ειναι η απαντηση σε ολα τα ερωτηματα σου. μην κανεις ανοητες ερωτησεις...! εχεις μια καρτα τερας, που την πηρες πριν λιγο καιρο, και επειδη ακουσες για DX11, ψαχνεσαι απο τωρα για αλλαγη. εχεις εναν επεξεργαστη που ειναι μανουλα για παιχνιδια, και κοιτας απο τωρα, ενω δεν εχεις προβλημα-κολληματα, να τον αλλαξεις. πως το εξηγεις αυτο?
Gabriel Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 πως το εξηγεις αυτο? Πιτσιρικάς με τα λεφτά του μπαμπά, έτοιμα για ξόδεμα.. Το ίδιο post σε 3 ακόμη forum έχει ανοίξει, το οποίο επιβεβαιώνει κρίση προσωπικότητας. Χαλάρωσε μίκρε, στην τελική, εάν νομίζεις ότι κάθε μήνα θες νέο εξοπλισμό, καλύτερα αγόρασε όλες τις νέες κονσόλες!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.