moonwalker Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 γεια σας πριν ενα μηνα ειχα μια 9800 και επειδι καικε αγορασα σε προσφορα απο ενα μαγαζι την PALIT GTX 295 Βασικα εχω καπια ερωτηματα και βασικα ειμαι λιγο απαγοοιτεμευνος για τους εξεις λογους η gtx 295 ειναι direct 10 αλλα εδω και μερικους μηνες διαβαζω στο ιντερνετ για το direct 11 και για τα νεα παιχνιδια που θα ιποστηριζουνε το direct 11 οπως και για τις νεες καρτες γραφικων gtx 300 εχω καπια ερωτηματα και θελω οσο τον δυνατον γινεται αναλυτικα να μου τα απαντησετε εγω που εχω την gtx 295 ειμαι χαμενος΄΄;;; δηλαδη αμα βγουνε νεα παιχνιδια με direct 11 θα υπαρχει συμβατοτητα με την gtx 295 που εχω΄΄;;; δηλαδη θα μπορω να παιζω τα νεα παιχνιδια με direct 11 ;; με την καρτα που εχω΄΄ δηλαδι θα μπορω να παιζω ολα τα νεα παιχ ιδια με ολα τα νεα χαρακτηριστικα που θα συμπεριλαμβανει το direcxt11;;lll μηπως θα πρεπει να αναγκαστω να αγορασω την gtx 300 οταν βγει πραγμα που το θεωρω αδικια και πεταμενα λεφτα για μενα γιατι μπορει η καρτα που εχω τωρα να μην μπορει να παιζει τα νεα παιχνιδια με direct 11 sto full;;; επισης για να καταλαβο ποσο καιρο περιπου θα κανουνε για βγουνε τα νεα παιχνιδια με direct 11;; στην αγορα΄΄ ;; καπου ειχα διαβασει οτι θα αργησουνε αρκετα για να βγουνε παιδια πειτε μου ακριβος τι πρεπει να κανω γιατι εχο ανχοθει και φοβαμαι οτι η gtx 295 θα παει στα σκουπιδια εαν βγουνε τα νεα παιχνιδια με direct 11 εγο αυρο φοβαμαι βασικα ακομα καπου διαβασα οτι θα ειναι συμβατο το direct 10 με το direct 11 αλλα εχω ενα ερωτημα αμα το direct 11 θα ειναι συμβατο θα εχει ολα νεα χαρακτηριστικα διλαδι η gtx 295 θα εχει ολα τα νεα χαρακτιστικα του direct 11;; βασικα ξερω οτι η gtx 295 εχει direct 10 hardware αλλα τα παιχνιδια που θα βγουνε θα ζητανε direct 11 softoware και οχι direct 11 hardware etsi;; αλλο το direct 11 softoware και αλλο το hardware ,............. μπορειτε να μου δωσετε αναλυττικες απαντησεις στα ερωτηματα μου΄΄;;; δηλαδη ολα τα παιδια που εχουνε καρτες γραφικων με direct 10 θα πρεπει να πανε στισ νεες καρτες γραφικον με direct 11 ;;;; δεν ειναι κοροιδια αυτο΄΄΄΄΄΄;;;;;;
Meraklis56 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Όχι,δυστυχώς η gtx295 δεν θα μπορεί να έχει τα νέα χαρακτηριστικά του directx 11. Ακόμα δεν έχει βγει καμία κάρτα dx 11.Μέχρι στιγμής,οι πρώτες dx11 κάρτες θα βγουν το Φθινόπωρο και τα πρώτα παιχνίδια τον Δεκέμβριο. Μην ανησυχείς όμως,όλα τα παιχνίδια θα έχουν directx 10 mode,όπως γίνεται αυτήν την στιγμή με directx 9-10. δυστυχώς έτσι έχει το marketing.κλασικά,θα το παρουσιάσουν σαν τόσο τέλειο και θεικό,ώσπου θα σε αναγκάσουν να πάρεις σύντομα dx 11 κάρτα.ήδη κάπου διάβασα οτι το aero των win7 θα τρέχει καλύτερα με dx11. πρόσφατα αγόρασα μια gtx 275,και δεν σκοπεύω να την αντικαταστήσω σύντομα με μια dx11.αλλωστε μέχρι να βγουν οι mid/high end dx 11 θα περάσει καιρός.
moonwalker Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 μηπως θα πρεπει να αναγκαστω να αγορασω την gtx 300 οταν βγει πραγμα που το θεωρω αδικια και πεταμενα λεφτα για μενα γιατι μπορει η καρτα που εχω τωρα να μην μπορει να παιζει τα νεα παιχνιδια με direct 11 sto full;;; επισης για να καταλαβο ποσο καιρο περιπου θα κανουνε για βγουνε τα νεα παιχνιδια με direct 11;; στην αγορα΄΄ ;; καπου ειχα διαβασει οτι θα αργησουνε αρκετα για να βγουνε παιδια πειτε μου ακριβος τι πρεπει να κανω γιατι εχο ανχοθει και φοβαμαι οτι η gtx 295 θα παει στα σκουπιδια εαν βγουνε τα νεα παιχνιδια με direct 11 εγο αυρο φοβαμαι βασικα ακομα καπου διαβασα οτι θα ειναι συμβατο το direct 10 με το direct 11 αλλα εχω ενα ερωτημα αμα το direct 11 θα ειναι συμβατο θα εχει ολα νεα χαρακτηριστικα διλαδι η gtx 295 θα εχει ολα τα νεα χαρακτιστικα του direct 11;; βασικα ξερω οτι η gtx 295 εχει direct 10 hardware αλλα τα παιχνιδια που θα βγουνε θα ζητανε direct 11 softoware και οχι direct 11 hardware etsi;; αλλο το direct 11 softoware και αλλο το hardware ,............. μπορειτε να μου δωσετε αναλυττικες απαντησεις στα ερωτηματα μου΄΄;;; δηλαδη ολα τα παιδια που εχουνε καρτες γραφικων με direct 10 θα πρεπει να πανε στισ νεες καρτες γραφικον με direct 11 ;;;; δεν ειναι κοροιδια αυτο΄΄΄΄΄΄;;;;;; Ο χρήστης moonwalker είναι συνδεδεμένος Αναφορά Μηνύματος Επεξεργασία/Διαγραφή Μηνύματος ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:00 ---------- οποτε σε τελικη αναλυση για να καταλαβω μενω με την 295 η οποια ειναι πολυ δυνατη καρτα ετσι και την κραταω για ενα χρονο ακομα η και παραπανω;; για να ξερωl;;;; επισης θελω να κανω μια τελευταια ερωτηση οσοι εχουνε παρει την 285 και 295 και 275 δεν υπαρχει λογος να μεταβουνε στην gtx 300 και σε direct 11 ετσι δεν ειναι΄΄;;;; δηλαδη δεν υπαρχει λογος οπως και πεταμενα λεφτα καπιος να μεταβει απο την 295 σε gtx 300 ετσι δεν ειναι΄΄;; για να βγαλω τα τελικα πορισματα΄΄;;;;;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 moonwalker πρώτον γράψε σαν άνθρωπος, δεύτερον μην ξαναpostάρεις συνέχεια το αρχικό post, τρίτον δεν σου φτάνει που έχεις ρωτήσει σε 2-3 ακόμα forums το ίδιο πράγμα? πρέπει να "διασταυρώσεις" τις απόψεις για να δεις αν λένε αλήθεια αυτοί που απαντάνε? http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=312221 http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=49478 http://www.thelab.gr/showthread.php?t=66619
konstantinos77 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 φιλε μου περιμενε να δουμε το dx11 τι κανει και μετα να πεις αν η καρτα σου θα βγει αχρηστη η οχι .Μην βιαζεσαι ακομα να βγαλεις συμπερασματα .
john2gr Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 εγω που εχω την gtx 295 ειμαι χαμενος΄΄;;; δηλαδη αμα βγουνε νεα παιχνιδια με direct 11 θα υπαρχει συμβατοτητα με την gtx 295 που εχω΄΄;;; δηλαδη θα μπορω να παιζω τα νεα παιχνιδια με direct 11 ;; με την καρτα που εχω΄΄ Θα στα τρέχει μερικώς σε DX11, δεν πρόκειται όμως να βγει παιχνίδι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για DX11. Θα υπάρχει συμβατότητα στα περισσότερα μέσω των DX10 και DX9. Με απλά λόγια, θα μπορείς να τρέχεις τα παιχνίδια σε DX10/DX9. δηλαδι θα μπορω να παιζω ολα τα νεα παιχ ιδια με ολα τα νεα χαρακτηριστικα που θα συμπεριλαμβανει το direcxt11;;lll Εξαρτάται τον εκάστοτε developer. Μερικά παιχνίδια ίσως δείχνουν ακριβώς ίδια σε DX11/DX10/DX9, ενώ άλλα μπορεί να έχουν μερικές διαφορές. μηπως θα πρεπει να αναγκαστω να αγορασω την gtx 300 οταν βγει πραγμα που το θεωρω αδικια και πεταμενα λεφτα για μενα γιατι μπορει η καρτα που εχω τωρα να μην μπορει να παιζει τα νεα παιχνιδια με direct 11 sto full;;; Μην ψαρώνεις. Το DX11 είναι ακόμα σε εμβρυακό στάδιο. Για να στο πω πιο απλά, θα περάσει χρόνος (και βάλε) μέχρι να δεις κάποιο σωικό DX11 παιχνίδι που να αξίζει την μετάβαση σε κάρτα με DX11 και μέχρι τότε θα υπάρχουν καλύτερες κάρτες από το GT300. επισης για να καταλαβο ποσο καιρο περιπου θα κανουνε για βγουνε τα νεα παιχνιδια με direct 11 στην αγορα΄΄ ;; καπου ειχα διαβασει οτι θα αργησουνε αρκετα για να βγουνε Τα Aliens vs Predator, Dirt2 και Bad Company 2 θα υποστηρίζουν το DX11. Κοινώς τέλη 2009/αρχές 2010 θα υπάρχουν παιχνίδια που θα υποστηρίζουν το DX11 παιδια πειτε μου ακριβος τι πρεπει να κανω γιατι εχο ανχοθει και φοβαμαι οτι η gtx 295 θα παει στα σκουπιδια εαν βγουνε τα νεα παιχνιδια με direct 11 εγο αυρο φοβαμαι βασικα Θα πρέπει να είσαι εντελώς γκασμάς για να την πετάξεις στα σκουπίδια επείδη θα βγουν παιχνίδια με υποστήριξη για DX11. ακομα καπου διαβασα οτι θα ειναι συμβατο το direct 10 με το direct 11 αλλα εχω ενα ερωτημααμα το direct 11 θα ειναι συμβατο θα εχει ολα νεα χαρακτηριστικα διλαδι η gtx 295 θα εχει ολα τα νεα χαρακτιστικα του direct 11;; βασικα ξερω οτι η gtx 295 εχει direct 10 hardware Αυτό που διάβασες αφορά στο multicore και λέγεται ότι μέσω του DX11 θα υπάρχει καλύτερη αξιοποίησή τους στο ήδη υπάρχον hardware. Με απλά λόγια, το DX11 δεν είναι ένα εντελώς νέο πρωτόκολο, σκέψου το σαν το DX9c. Αυτό σημαίνει ότι μερικά χαρακτηριστικά θα τα εκμεταλλεύονται όλες οι DX10 κάρτες γραφικών, ενώ κάποια άλλα (όπως το Hardware Tessellation και το Shader Model 5) θα είναι αποκλειστικά προνόμια των DX11 καρτών. Δηλαδή η κάρτα σου υποστηρίζει μερικώς το DX11. αλλα τα παιχνιδια που θα βγουνε θα ζητανε direct 11 softoware και οχι direct 11 hardware etsi;; αλλο το direct 11 softoware και αλλο το hardware ,............. Υπάρχουν οι DX11 κάρτες γραφικών (το hardware μέρος) και το DX11 API (το πρωτόκολλο κοινώς ή αν θες το software μέρος). Βαριέμαι να μπαίνω σε λεπτομέρειες βραδιάτικα αλλά για να αξιοποιηθούν ΟΛΑ τα DX11 effects, θα απαιτείται η ύπαρξη DX11 κάρτας (εκτός από μερικά, κοίτα παραπάνω). μπορειτε να μου δωσετε αναλυττικες απαντησεις στα ερωτηματα μου΄΄;;; δηλαδη ολα τα παιδια που εχουνε καρτες γραφικων με direct 10 θα πρεπει να πανε στισ νεες καρτες γραφικον με direct 11 ;;;; δεν ειναι κοροιδια αυτο΄΄΄΄΄΄;;;;;; Δεν είναι κοροϊδία αν ξέρεις τι παίζεις και τι σου παρέχει το DX11. Κορόιδο θα είσαι αν πετάξεις την GTX295 και πας να αγοράσεις μια νέα κάρτα γραφικών εντός του 2009
moonwalker Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 οποτε σε τελικη αναλυση για να καταλαβω μενω με την 295 η οποια ειναι πολυ δυνατη καρτα ετσι και την κραταω για ενα χρονο ακομα η και παραπανω;; για να ξερωl;;;; ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:29 ---------- θα ειμαι καλυμενος για 1 χρονο απο τωρα με την 295;;
linkin Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 haha,το αστειο ειναι πως στο ενα φορουμ ειναι γραμμενος ως μαρια2008 και στο αλλο ως στελιος2009.δεν πιστευω να ησουν μαρια και να το γυρισες και να το εκανες στελιος φετος!
UpToDate_ Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 haha,το αστειο ειναι πως στο ενα φορουμ ειναι γραμμενος ως μαρια2008 και στο αλλο ως στελιος2009.δεν πιστευω να ησουν μαρια και να το γυρισες και να το εκανες στελιος φετος! moonwalker-moonwalk...στελιος/μαρια... Jacko μου θυμιζει:p:p:p
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 και το τραγικό είναι πως κάνει τα ίδια πράγματα σε όλα τα forums...
@topos Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Και θα μου κρατησει για 7 χρονια?Θα ειναι αρκετα ευρυχωρη ωστε να μπορω να κανω οικογενεια?Η μηπως να ψαξω να βρω αλλη?Και εαν την βρω, θα μπορω τοτε να την κρατησω...? Εντελως τσουτσου-μπρουτσου σεληνoπερπατητη, γνωστε κ με τοσα αλλα ονοματα... Μα ποιος ειχε πει οτι ηταν bot και δεν το ξερε...?(τοτε εγραφε με αλλο nickname στο insomnia) Προς Topic starter... Μα απορια το εχω,εχεις κατσει ποτε μπροστα σε pc με σκοπο να κανεις οτιδηποτε διαφορο απο το να ρυπαινεις το ιντερνετ?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 έλα τώρα μην κρύβεις πληροφορίες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.