Προς το περιεχόμενο

Σιλικόνη στις κλειδαριές. Έλεος!

qangel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θρίαμβος! Η σιλικόνη διαλύεται με το διαλυτικό που έχουν στα συνεργεία για να καθαρίζουν τα καρμπιρατέρ. Δεν καθαρίζει εντελώς αλλά στο τέλος το κλειδί μπήκε. Πήρα τηλέφωνο τον ηλεκτρολόγο ο οποίος έχει δει πολλά τέτοια, και μου το είπε. Έβαλα πολλές φορές ενώ ταυτόχρονα έπαιζα το κλειδί μέσα έξω και τελικά έφτασε μέχρι τέλους, εφάρμοσε και μπόρεσε και γύρισε. Θέλει όμως υπομονή.

Ρε συ Lucifer δεν είχα καταλάβει τι έγραψα να 'σαι καλά κι εγώ ξεράθηκα στα γέλια τώρα που το ξαναείδα :lol::lol::lol:

......Έβαλα πολλές φορές ενώ ταυτόχρονα το έπαιζα μέσα έξω και τελικά έφτασε μέχρι τον πάτο, εφάρμοσε και μπόρεσε και γύρισε. Θέλει όμως υπομονη. Το κλειδί Lucifer, το κλειδί!

For the record το χρώμα δεν παθαίνει τίποτα

Σας ευχαριστώ :-)

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Και αν βαλεις σιλικονη σε καποιον που ειναι παρκαρισμενος παρανομα τι κερδιζεις? Ισα ισα που καθεται και περισσοτερη ωρα στο σημειο... :P

Δημοσ.
......Έβαλα πολλές φορές ενώ ταυτόχρονα το έπαιζα μέσα έξω και τελικά έφτασε μέχρι τον πάτο, εφάρμοσε και μπόρεσε και γύρισε. Θέλει όμως υπομονη. Το κλειδί Lucifer, το κλειδί!

Δε θα μπορώ να αλλάξω πλευρό μπρούμυτα.

Δημοσ.

Nα δω γυναικα σε κεντρικο δρομο....να βγαινει απο το πορτπαγκαζ......

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσ.
Ενώ αν δεις άντρα χρεώνεται νορμάλ.

Oσο να'ναι...:P:lol:

θα μπει, δεν θα βγει...

Το ιδιο κανει:lol:

Δημοσ.

Πάντως αν είσαι μέσα στο αυτοκίμητο και σου έχουν βάλει σιλικόνη στις κλειδαρότρυπες, για να βγεις το μόνο που χρειάζεται είναι να σηκώσεις την ασφάλεια και να τραβήξεις το πόμολο...

O wizard μίλησε...

Δημοσ.

Για όνομα... που φτάσαμε.. περιπέτεια βρε κοπέλα μου κ συ... Τα τσογλάνια να τα πιάσει κανείς και να τους βάλει σιλικόνη στο ποπό τους να μην μπορούν να παν τουαλέτα να δούμε...

Υ.Γ. πολύ μου άρεσε το zx.. είχα πιο παλιό (καμιά 10ετία) citroen... γαϊδουράκια αν και περίεργα...

Δημοσ.
Για όνομα... που φτάσαμε.. περιπέτεια βρε κοπέλα μου κ συ... Τα τσογλάνια να τα πιάσει κανείς και να τους βάλει σιλικόνη στο ποπό τους να μην μπορούν να παν τουαλέτα να δούμε...

Υ.Γ. πολύ μου άρεσε το zx.. είχα πιο παλιό (καμιά 10ετία) citroen... γαϊδουράκια αν και περίεργα...

Φήμες λένε ότι μπορέι να είναι και κλειδαράς αυτός που το σκέφτηκε. (Χωρίς να θέλω ποτέ να προσβάλλω κανέναν). Γιατί τώρα τελευταία κυκλοφορούν διάφορα αμάξια με μεγάφωνο από πάνω και διαφημίζουν κλειδαράδες και τα τηλέφωνά τους. Χαζή διαδικασία να υποψιάζεσαι τον έναν και τον άλλον χωρίς αποδείξεις. Πάντως αν ποτέ πιάσω τσόγλανο να κάνει κάτι τέτοιο σε οποιοδήποτε αμάξι ή μαγαζί ή οτιδήποτε, όντως θα τον ΞΕΒΡΑΚΩΣΩ και θα χμμμμ... χρησιμοποιήσω την σιλικόνη εις βάρος του. :devil:

Δημοσ.
Μετά τις γρατσουνιές με κλειδί κτλ. πήγες στα σκληρά ε;

Στα λιγότερο κοπιαστικά θα έλεγα. Αν και δεν ξέρω ποια φάση από τις 2 απόλαυσα περισσότερο.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Τώρα διάβαζα σε κάποιο φόρουμ μοτοσυκλετών για κάποιον που έβρισε έναν άλλον στον δρόμο και προς έκπληξή του κατέβηκε από το αυτοκίνητο και τον έκανε τουλούμι στο ξύλο. Μετά αναρωτήθηκε σε τι κόσμο ζούμε.

Βεβαίως αυτός που τον έδειρε δεν ήταν πιο παράνομος από τον εαυτό του που τον μπινελίκωσε. Η έννοια της δικαιοσύνης έχει πάρει χαοτικές διαστάσεις στο μυαλό του Έλληνα αλλά αυτό προφανώς δεν αναιρεί τους -υπαρκτούς- νόμους.

Πάντως όπως και να 'χει η δολιοφθορά είναι πιο παράνομη από το παράνομο παρκάρισμα. Απλά τον έναν με τ' αμάξι ίσως έπρεπε να τον πάρει ο γερανός και τον δεύτερο με την σιλικόνη να τον πάρει η κλούβα στο ΑΤ Ομόνοιας.

Δημοσ.
Ενώ αν δεις άντρα χρεώνεται νορμάλ.

Αν έχει μούσια,μαύρα στρόγγυλα γυαλιά κ καπαρντίνα ναι :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...