Προς το περιεχόμενο

Σιλικόνη στις κλειδαριές. Έλεος!

qangel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Σήμερα το πρωι που πήγα να πάρω το αμάξι διαπίστωσα ότι μου έχουν χώσει σιλικόνη στις κλειδαριές του οδηγού και του συνοδηγού!!! Προσπάθησα να την απομακρύνω με σύρμα αλλά εννοείται ότι έκανα μια τρύπα στο νερό. Λέτε να υπάρχει κάποιο διαλυτικό ή κάτι τέλοσπάντων που να την απομακρύνει;

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πόσο @ρχίδι πρέπει να είναι κάποιος για να κάνει μια τέτοια πράξη.

Υ.Γ Είναι ακριβό το αμάξι αν επιτρέπεται? Γιατί δεν παίζει να έβαλαν σιλικόνη σε ένα Punto.

Δημοσ.

Όχι είναι παλιό για την ακρίβεια είναι ένα citroen zx 96 αλλά δεν πάυει να είναι το μεταφορικό μου μέσο που το χρειάζομαι άμεσα για να πάω στην δουλειά μου ή για να πάω στους γονείς μου που είναι άρρωστοι και άλλα τέτοια. Αυτός που το έκανε δεν έχει ιδέα από δύσκολη καθημερινότητα με έγνοιες και προβλήματα. Επί του θέματος τώρα, υποψιάζομαι ότι μάλλον θα πρέπει να αλλάξω κλειδαριές... Ας μου πει κάποιος το αντίθετο! :fear:

Δημοσ.

Κάνοντας μια πολύ απλή αναζήτηση στο google βρήκα ότι η σιλικόνη διαλύεται με Διαλυτικό νίτρου. Μπορείς να δοκιμάσεις κ με νέφτι. Επίσης το καλύτερο θα ήταν να πας σε ένα χρωματοπωλείο κ να του ζητήσεις κάτι που να κάνει την σιλικόνη "νεράκι"!!!!!

Πολύ μλκία πάντως το σκηνικό....

Δημοσ.

Έχοντας βρεθεί στη θέση του δράστη πάντως, υποψιάζομαι πως δεν είχες αφήσει το αμαξάκι παρκαρισμένο κάπου αθώα ε; Αν κάνω λάθος, καλά ξεμπερδέματα, να υποθέσω πως αυτό το μίνιμαλ τηλεκοντρόλ του ΖΧ δε δουλεύει πια ε;

Δημοσ.

Υπαρχουν πολλα ζω@@@ εκει εξω τελικα,πηγαινε σε χρωματοπωλειο θα σου πει εκει τι να κανεις δεν χρειαζετε να αλλαξεις κλειδαριες

Δημοσ.

Εγώ δε νομίζω κάποιος να στα καλά καθούμενα να δέχεται δολιοφθορές στο αμάξι του.Αν ήσουν παρκαρισμένος παράνομα,η πάνω σε πεζοδρόμιο σόρρυ αλλά καλά σε έκαναν.Γενικώς βρώμα η δουλειά.

Δημοσ.
Κάνοντας μια πολύ απλή αναζήτηση στο google βρήκα ότι η σιλικόνη διαλύεται με Διαλυτικό νίτρου. Μπορείς να δοκιμάσεις κ με νέφτι. Επίσης το καλύτερο θα ήταν να πας σε ένα χρωματοπωλείο κ να του ζητήσεις κάτι που να κάνει την σιλικόνη "νεράκι"!!!!!

Πολύ μλκία πάντως το σκηνικό....

Apsiman σ'ευχαριστώ αυτό θα κάνω

Έχοντας βρεθεί στη θέση του δράστη πάντως, υποψιάζομαι πως δεν είχες αφήσει το αμαξάκι παρκαρισμένο κάπου αθώα ε; Αν κάνω λάθος, καλά ξεμπερδέματα, να υποθέσω πως αυτό το μίνιμαλ τηλεκοντρόλ του ΖΧ δε δουλεύει πια ε;

Καλά βρε δεν ντρέπεσαι λιγουλάκι; Το αμαξάκι μου το αφήνω στο ίδιο σημείο τα τελευταία 3 χρόνια, το κακό όμως είναι ότι το μέρος είναι έξω από σχολείο και τώρα τελευταία κυκλοφορούν κάτι καλά κουμάσια εκεί. Όσο για το μινιμαλ τηλεκοντρόλ του ZX ποτέ δεν το πήρα από τον ιδιοκτήτη του. (Το πήρα μεταχειρισμένο)

Αν βρεις ενα αναπτήρα καψτην.

Γίνεται σκόνη.

Είναι ΜΕΣΑ στην κλειδαριά. Λες να βάλω το φλόγιστρο; Θα δοκιμάσω πρώτα το διαλυτικό νίτρου και αν οχι...

Υπαρχουν πολλα ζω@@@ εκει εξω τελικα,πηγαινε σε χρωματοπωλειο θα σου πει εκει τι να κανεις δεν χρειαζετε να αλλαξεις κλειδαριες

Άστα να πάνε. Σ'ευχαριστώ.

Εγώ δε νομίζω κάποιος να στα καλά καθούμενα να δέχεται δολιοφθορές στο αμάξι του.Αν ήσουν παρκαρισμένος παράνομα,η πάνω σε πεζοδρόμιο σόρρυ αλλά καλά σε έκαναν.Γενικώς βρώμα η δουλειά.

Δεν ήμουν παρκαρισμένη ούτε παράνομα ούτε τίποτα. Τσογλάνια ήταν που προφανώς έκαναν το κέφι τους.

αν ριξεις νευτι σιγουρα θα χαλασεις κ το χρωμα

Το ξέρω.

Σας ευχαριστώ όλους θα δοκιμάσω σήμερα και θα σας πω. Προς το παρόν σήμερα θα μπω από το πορτ μπαγκαζ γιατί εκείνη την τρύπα ξέχασαν να την βουλώσουν. Lucifer εσύ την είχες σκεφτέι? Τέλοσπάντων αν κανείς βρεθεί στην θέση του δράστη ας ξεχάσει εκείνη την κλειδαριά... Είναι που είναι πίκρα ας μπορεί και ο ταλαίπωρος που θα ψάχνει για διαλυτικά να πάει στην δουλίτσα του..

Δημοσ.

Αν είναι όντως έτσι όπως τα λες τότε ναι οι δράστες πρέπει να έχουν ψυχολογικά προβλήματα για να προκαλέσουν πρόβλημα σε ένα καημένο zx που είναι ουσιαστικά αδιάφορο.

Λοιπόν θα χρησιμοποιήσεις μυτοτσίμπιδο,αντισκωριακό βασισμένο σε ΣΙΛΙΚΟΝΗ και όχι νερό,κ ένα ίσιο κατσαβίδι σε μέγεθος ηλεκτρολογικού.

Δημοσ.

Δεν ειναι αναγκη να φταις σε κατι για να σου κανουν ζημια,αρκει να εισαι ηλιθιος,περσι ειχα πατησει καρφι και επειδη ηταν πισω δεξια το λαστιχο δεν το πηρα χαμπαρι,κλασσικα και διαλυθηκε το λαστιχο,βαζω την ρεζερβα και γυρναω σπιτι,την αλλη ξεκιναω να παω να αγορασω νεο λαστιχο και βλεπω οτι καποιοι μ@λ@κες περασαν το βραδυ και με ενα μαχαιρι η καταβιδι τρυπησανε τα λαστιχα των αμαξιων κατα μηκους του δρομου,αντε τωρα να βρεις αλλη μια ρεζερβα:mad: και πες μου λες να ειχαν λογω να κανουν?

Δημοσ.

Μηπως εριξες χυλοπιτα σε κανεναν και το κανε για να σε εκδικιθει???:lol:

Περα απ την πλακα μπορεις πολυ προσεκτικα να σκαλισεις τη σιλικονη και να την βγαλεις αλλα αν εχει μπει και μεσα στην κλειδαρια τοτε αναγκαστικα πας σε αλλαγη και νομιζω πως η κλειδαρια μονη της δεν αλλαζεται,πρεπει να βαλεις αλλη πορτα.

Δημοσ.
Προς το παρόν σήμερα θα μπω από το πορτ μπαγκαζ γιατί εκείνη την τρύπα ξέχασαν να την βουλώσουν.

Γελάω λίγο με τη φάση και τη διατύπωση.

Κατά τα άλλα, τη μοναδική φορά που το είχα κάνει εγώ, είχα πολύ καλό λόγο όχι επειδή κάποιος πάρκαρε σε πεζοδρόμιο πχ. Επί του θέματος, δεν ξέρω από ουσίες κι οινοπνεύματα που λένε τα παλικάρια, αλλά δε θα ήταν πιο βολικό να χρησιμοποιήσει σύριγγα;

Δημοσ.

Σίγουρα είναι σιλικόνη και όχι κάτι άλλο πιο.. συνηθισμένο;(logo π.χ)

Κάψιμο και διαλυτικά, αν και δεν έχω δοκιμάσει ποτέ, μου φαίνεται πολύ δύσκολο να καθαρίσουν τις κλειδαριές από σιλικόνη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...