Hom3sick Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Ρε παιδιά τι γίνεται με αυτή την πασιεντζα στα vista; Έχω παίξει συνολικά 44 παιχνίδια και έχω κερδίσει μόνο 3 και να φανταστείτε οτι στα xp ήμουν 1337 ! Εχει παρατηρήσει κάνεις άλλος οτι είναι τρομερά δύσκολο να κερδίσεις; Το ξέρω οτι είναι ελεεινό thread αλλά μου έχει σπάσει τα νεύρα!
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Ειναι το μονο απιχνιδι που εχω παιξει εστω και λιγες φορες σε pc ειδικα πιο παλια με xp αλλα και με vista που εχω παιξει 5-6 φορες εχω κερδισει μια δυο.
benZiDirK Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Κατι ακουσα οτι θα βγαλουνε expansion..... Ελεος ρε παιδια..; Ακομα πασιεντζα παιζετε...;
fearwhatnow Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Pasientza Vista Edition patch 1.03 is now out.Fixes: - Increased possibility of games won. - Crash to welcome screen when king of hearts in on top of queen of hearts now fixed. - Mouse movement improved. - Support for 3D goggles now implemented. - Voice support implemented.You can now order cards with faces(kings&queens) to move directly.You can't order cards with numbers as AI works only with K's&Q's. Μπορειτε να κατεβασετε το patch απο εδω: http://www.dhmosios-ypallhlos.gr
alexis333 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Επισης μπορεις να κατεβασεις απο το ιντερνετ καποιο αλλο παιχνιδι πασιεντζας ,εκτος απο αυτο που εχει προεγκατεστημενο, και να παιξεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.