Alex__777 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 εγώ ψήνομαι, εγώ ψήνομαι! και για όλους τους τηλεθεατές που άνοιξαν τώρα τους δέκτες τους, το προηγούμενο επισόδιο είναι στο "Λογοκρισια στο βιντεο του Κωστα Γαβρα για τον Παρθενωνα" Λοιπόν, πρώτα όσον αφορά στον slygeo87, έτσι κ αλλιώς λίγο το κακό αλλά αν όντως το έκανε συμβολικά sorry που χώθηκα χωρίς λόγο. Επί αμερικάνικης σημαίας, καμία σχέση. Φυσικά και δε θα έλεγα τίποτα γιατι συμβολίζει μια χώρα, όπως δε θα έλεγα τίποτα και με τη γερμανική. Το λάθος που κάνουν πολλοί είναι η σύγκριση με Stalin ο οποίος apparently είχε σφάξει περισσότερους αλλά ο κόσμος λέει λιγότερα. Οι δε μπάτσοι σε Γερμανία ή Αυστρία αν εξαίρεις Ναζί ή Hitler κλπ ή κάνεις αντίστοιχες χειρονομίες μια χαρά σε μαντρώνουν. Φυλάκα και σοβαρά πρόστιμα. Αυτό με τη "φίμωση" όντως μλκια μου. Απλά δεν την παλεύω όταν βλέπω κάτι τέτοια. Έχεις δει το american history x? Τι πιστεύεις;
slipknot Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Θα μπορούσα να σκεφτώ ότι έχεις κάποια σχέση με το afentiko, απλά το κομμάτι περί νεοναζί τα χαλάει όλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.