Ozone Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 γεια σας. 1) θελω να αγορασω ενα σκληρο δισκο να δουλευει αποκλειστικα για time machine. ο σκληρος του macbook μου ειναι 320wd . ειμαι σε σκεψη να αγορασω ενα 1tb 3.5 η 500gb 2.5. ο λογος που θελω 2.5 ειναι διοτι ειναι αθορυβοι ενω οι 3.5 κανουν θορυβο. και επειδη θα ειναι συνδεδεμενος συνεχεια επανω στο usb με adaptor θα δουλευει και θα κανει θορυβο. 2)μπορω να εχω ενα δισκο παρτιτιον και το 1ενα παρτιτιον να ειναι για time machne και το αλλο για οτιδηποτε? 3) το os x οταν ενας εξωτερικος δισκος δεν δουλευει δλδ δεν μεταφερει δεδομενα για συγκεκριμενο διαστημα τον κανει sleep η τον εχει συνεχεια στη λειτρουγια? 4) οι lacie απο ποιοτητα τη λενε?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
equalizer43 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 για το 2) εγώ το έχω κάνει έτσι και γίνεται. Εω έναν Lacie και τον έχω χωρίσει στα δύο, το ένα μέρος για time machine. Ο δίσκος μετά από λίγη ώρα ησυχάζει όταν δεν τον χρησιμοποιείς. Οι lacie καλοί απ' ό,τι ξέρω είναι αλλά δεν είμαι και απόλυτος γνώστης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.