command Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 εκανα τη βλακεια και εδωσα στο outlook 2003 τα imap email accounts του mobile me σαν pop. Στην πρωτη σύνδεση λοιπόν κατεβασε ολα τα μηνυματα από τον server αλλά αυτά του server τα διεγραψε. Ερωτημα Εχω τα μηνύματα στον υπολογιστή (vmware/xp sp2). Κάπου 120. Στο mac.com έχουν σβηστεί Τι κάνω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Χμ, δοκίμασε να δηλώσεις το λογαριασμό ως IMAP στο Outlook. Μετά, κάνε drag&drop τα μηνύματα που θέλεις από το τοπικό Inbox στο inbox του IMAP server και θα τα μεταφέρει εκεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
command Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Να ΄σαι καλά, αλλά αργησες. Και αυτό που έκανα ήταν import όλων των μηνυμάτων από το Thunderbird και μετά προώθηση ένα ένα τα μηνύματα στον λογαριασμό. Βέβαια τώρα δεν φαίνεται σαν αποδτολέας ο πραγματικός..... Πάω να δοκιμάσω τη δική σου λύση τώρα και αν επιτύχε,ι απλώς επιβεβαιώνεται η βλακεία μου ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:50 ---------- Κύριε georgeadams οφείλω να σας υποβάλω τα σέβη μου! Λύθηκε το πρόβλημα. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.