lak10 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 παιδια επειδη με το εργαλειο που δινει το nero δεν μπορω να το αφαιρεσω εντελως θελω να μου πειτε ποια αρχεια να σβησω χειροκινητα με το regedit για να μπορω να το ξαναπερασω
Antwni Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Παιδιά και εγώ αυτό το πρόβλημα έχω!! Αν μπορείτε να μας βοηθήσετε!!!:-D
flik Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Λογικά θα είναι πολλά τα κλειδιά μητρώου. Αν δεν βαριέσαι μπορείς να κάνεις search για "nero" και να σβήνεις. Αλλά δεν είναι και ότι πιο εύκολο και ακίνδυνο. Μήπως ξανά εκγατάσταση και αφαίρεση με revo uninstaller;
lak10 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Λογικά θα είναι πολλά τα κλειδιά μητρώου. Αν δεν βαριέσαι μπορείς να κάνεις search για "nero" και να σβήνεις. Αλλά δεν είναι και ότι πιο εύκολο και ακίνδυνο. Μήπως ξανά εκγατάσταση και αφαίρεση με revo uninstaller; δεν γινεται να το εγκατασησω μου βγαζει οτι μερικα στοιχεια υπαρχουν ηδη και το κοβει εκει
jtsc21 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 τετοιες "βαριες" εφαρμογες οπως το Nero/antivirus κλπ τις απεγκαθιστουμε με ειδικο προγραμμα οπως το revo uninstaller(πολυ καλο και freeware) που δεν αφηνουν καταλοιπα. ακομα, πρεπει οπωσδιποτε να ψαχνουμε στο site του κατασκευαστη για ειδικα προγραμματα "removal tools" οπου απεγκαθιστουν πληρως την εφαρμογη
Antwni Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 ακομα, πρεπει οπωσδιποτε να ψαχνουμε στο site του κατασκευαστη για ειδικα προγραμματα "removal tools" οπου απεγκαθιστουν πληρως την εφαρμογη Αν ξαναδιάβαζες τι έλεγε??? παιδια επειδη με το εργαλειο που δινει το nero δεν μπορω να το αφαιρεσω εντελως θελω να μου πειτε ποια αρχεια να σβησω χειροκινητα με το regedit για να μπορω να το ξαναπερασω
jtsc21 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Αν ξαναδιάβαζες τι έλεγε??? μια χαρα το διαβασα για αυτο και αυτην την προταση που μου εχεις κανει quote την εγραψα σαν δευτερη και οχι σαν πρωτη.απλα το προσθεσα για να ειναι το ποστ πιο γενικο.
Antwni Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Ok πάντως και τα δυο γενικά είναι, γιατί δεν νομίζω να του εμφανίζει το revo το εικονίδιο για να το διαγράψει!!
million_voices Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 νομιζω πως στο site της ahead υπαρχει ειδικο εργαλειο για την αφαιρεση των καταλοιπων μετα το uninstall
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.