Προς το περιεχόμενο

καθαρισμος registry απο Nero 9

lak10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια επειδη με το εργαλειο που δινει το nero δεν μπορω να το αφαιρεσω εντελως θελω να μου πειτε ποια αρχεια να σβησω χειροκινητα με το regedit για να μπορω να το ξαναπερασω

Δημοσ.

Λογικά θα είναι πολλά τα κλειδιά μητρώου. Αν δεν βαριέσαι μπορείς να κάνεις search για "nero" και να σβήνεις. Αλλά δεν είναι και ότι πιο εύκολο και ακίνδυνο. Μήπως ξανά εκγατάσταση και αφαίρεση με revo uninstaller;

Δημοσ.
Λογικά θα είναι πολλά τα κλειδιά μητρώου. Αν δεν βαριέσαι μπορείς να κάνεις search για "nero" και να σβήνεις. Αλλά δεν είναι και ότι πιο εύκολο και ακίνδυνο. Μήπως ξανά εκγατάσταση και αφαίρεση με revo uninstaller;
δεν γινεται να το εγκατασησω μου βγαζει οτι μερικα στοιχεια υπαρχουν ηδη και το κοβει εκει
Δημοσ.

τετοιες "βαριες" εφαρμογες οπως το Nero/antivirus κλπ τις απεγκαθιστουμε με ειδικο προγραμμα οπως το revo uninstaller(πολυ καλο και freeware) που δεν αφηνουν καταλοιπα.

ακομα, πρεπει οπωσδιποτε να ψαχνουμε στο site του κατασκευαστη για ειδικα προγραμματα "removal tools" οπου απεγκαθιστουν πληρως την εφαρμογη

Δημοσ.

ακομα, πρεπει οπωσδιποτε να ψαχνουμε στο site του κατασκευαστη για ειδικα προγραμματα "removal tools" οπου απεγκαθιστουν πληρως την εφαρμογη

Αν ξαναδιάβαζες τι έλεγε???

παιδια επειδη με το εργαλειο που δινει το nero δεν μπορω να το αφαιρεσω εντελως θελω να μου πειτε ποια αρχεια να σβησω χειροκινητα με το regedit για να μπορω να το ξαναπερασω
Δημοσ.
Αν ξαναδιάβαζες τι έλεγε???

μια χαρα το διαβασα για αυτο και αυτην την προταση που μου εχεις κανει quote την εγραψα σαν δευτερη και οχι σαν πρωτη.απλα το προσθεσα για να ειναι το ποστ πιο γενικο.

Δημοσ.

Ok πάντως και τα δυο γενικά είναι, γιατί δεν νομίζω να του εμφανίζει το revo το εικονίδιο για να το διαγράψει!!:-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...