Xvipes Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Καλησπέρα παιδιά.Επειδή έψαχνα πολύ καιρό να καταφέρω πως να μπορώ να γράψω .m3u playlists σαν mp3 cd είπα να το μοιραστώ μαζί σας. Έστω ότι θέλετε να γράψετε ένα mp3 cd για το mp3 player του αμαξίου από μια playlist του winamp. Ο κλασικός τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι να ανοίξετε το nero express και να πάτε στην δημιουργία jukebox mp3 και να κάνετε drug n drop το .m3u αρχείο που έχετε.Τόσο καιρό χρησιμοποιούσα αυτό τον τρόπο αλλά είχα 2 προβλήματα: 1) Όταν το directory που ήταν το mp3 είχε ελληνικούς χαρακτήρες το nero δεν μπορούσε να το περάσει(λογικά φτιάχνετε απλά βαριόμουνα να το ψάχνω) 2) Το σημαντικότερο ,δεν μπορούσα να φτίαξω εγώ την σειρά που θέλω να παίζουν τα mp3 στο cd.(το default είναι το ονομαστικό sort) Την λύση την βρήκα από το πολύ απλό plug in του winamp που λέγετε yar-matey-playlist-copier . Το plug in αυτό σου κάνει copy-paste τα αρχεία που έχεις στην playlist σου σε έναν temp φάκελο αλλά το σημαντικότερο είναι ότι στα μετονομάζει. π.χ το κομμάτι Santana - smooth.mp3 θα το μετονομάσει σαν 01_Santana - smooth.mp3 γιατί ήταν το πρώτο κομμάτι στην playlist μου. Οπότε μόλις φτιάξετε την playlist που θέλετε να κάνετε cd κάνετε ένα copy την playlist με το plug in σε έναν temp φάκελο και μετά γράφετε ένα cd data όπως θα κάνατε κλασικά. Επειδή δεν ξέρω αν μπορώ να δώσω το link για το plug in απλά googlarete yar-matey-playlist-copier και περάστε το .dll αρχείο στο C:\Program Files\Winamp\Plugins .Μετά κάντε ένα restart το winamp και για να κάνετε copy την playlist απλά πατήστε δεξί κλικ στο πλαίσιο του παραθύρου του winamp για να σας βγάλει τα κλασικά options και κάτω κάτω θα δείτε μια καινούργια επιλογή "Copy playlist Files" ή απλά πατάτε Alt+C Δεν ξέρω για εσάς αλλά εμένα μου έλυσε τα χέρια κυρίως για την αυτόματη μετονομασία των mp3 ώστε να μπορώ εγώ να φτιάξω την σειρά που θα παίζουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.