pc_admin Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Μου αρεσει το στυλ των custom (οπως τις virago που εβγαιναν παλια) και θελω να ειναι γυρω στα 250cc και οχι παραπανω ,για διαφορους λογους ,κυριως οικονομικους και μετα πρακτικους. Επισης καινουρια ,οχι μεταχειρισμενη. Αλλα μου ειπαν οτι τωρα πλεον η μονη custom style που βγαινει στα κυβικα αυτα ειναι η suzuki marauder (περιπου 3950 ευρω) ,ενω απο τοπικο μαγαζι (αντιπροσωπος της Suzuki) ειπαν να δουν και αν υπαρχει ακομα. Στην αμερικη υπαρχουν παρα πολλα μοντελα στην κατηγορια και τα κυβικα αυτα ,απο honda rebel ,suzuki marauder,yamaha v-star 250 (η δικια μας virago),ολες αυτες σε εκδοση 2009 οχι παλιες. Τι λεει η suzuki marauder ? απο εμφανιση μου αρεσει παντως! Ξερετε καμια εκτος απο την marauder να βγαινει τωρα στην Ελλαδα?
million_voices Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 τα τσοπερ ειναι μονο για μοστρα και μονο για βλαχομπαροκ τυπους παρε blade:p
headbanger Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Ή για chopperadες που τους αρέσουν τα 3μερα ταξίδια με παρέα κτλπ περί ορέξεως είναι αυτά
million_voices Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Ή για chopperadες που τους αρέσουν τα 3μερα ταξίδια με παρέα κτλπ περί ορέξεως είναι αυτά δεν κανουν για ταξιδια (εκτος και αν εννοει ταξιδι τα 100χλμ υστερα απο εμφυτευση τιτανιου στον ποπο του) δεν κανουν για τπτ ειναι μονο μοστρα του κωλου τεσπα δεν εχω τπτ με το παλικαρι ετσι, αν γουσταρει μπι μαι γκεστ αλλα ας μην περιμενει τπτ περισσοτερο απο μοστρα
Sorath Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Μου αρεσει το στυλ των custom (οπως τις virago που εβγαιναν παλια) και θελω να ειναι γυρω στα 250cc και οχι παραπανω ,για διαφορους λογους ,κυριως οικονομικους και μετα πρακτικους. Συγνώμη, αλλά πρακτικότητα και custom είναι δύο πράγματα που δεν συνδέονται. Συγκεκρικμένα, τα custom: -Επιδόσεις(δύναμη) δεν έχουν. -Από φρένα/αναρτήσεις πάσχουν (τι να τα κάνεις άλλωστε) -Δεν στρίβουν -Δεν ταξιδεύουν (μην σε ξεγελά αυτή η στάση οδήγησης, είναι η χειρότερη απ'ολες) -Δεν είναι για την πόλη (ευελιξία μηδέν) Κοινώς, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Αν του αρέσει κάποιου, δικαίωμά του. Απλά γνωρίζει οτι παίρνει μια μηχανή καφετέριας. Και για να είμαι και δίκαιος, καλύτερα με custom στις καφετέριες παρά με κάτι V-Storm, Varadero ή τίποτα SS που μόνο για αυτό το σκοπό δεν είναι.
De@th L0rd Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Ωραίες είναι ,έχουν το στυλ τους.Συμφωνώ 100% με τον Sorath.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.