screenshot Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Ο σκοταδισμός ο οποίος διακατέχει μερίδα των εκπροσώπων της Εκκλησίας της Ελλάδας δεν έχει τέλος. Η Ιερά Σύνοδος με διάβημά της στον υπουργό Πολιτισμού, Αντώνη Σαμαρά, ζητά να λογοκριθεί το βίντεο - animation του διάσημου σκηνοθέτη Κώστα Γαβρά και να απαλειφθούν συγκεκριμένες σκηνές. Το βίντεο προβάλλεται στο νέο Μουσείο Ακρόπολης και αναδεικνύει τις επεμβάσεις και τις καταστροφές που υπέστη ο Παρθενώνας στο πέρασμα των αιώνων. Αυτό που ενόχλησε τα μέλη της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου είναι η σκηνή κατά την οποία ρασοφόροι καταστρέφουν το ειδωλολατρικό μνημείο. Συγκεκριμένα, χριστιανοί της περιόδου εκείνης με την ανάλογη ένδυση – σκηνή που τοποθετείται στον 8ο αιώνα μ.Χ.– φαίνονται να σκαρφαλώνουν στις μετόπες του Παρθενώνα και να καταστρέφουν τα φειδιακά ανάγλυφα. Γεγονός που είναι και ιστορικά αποδεδειγμένο! (Πηγη: http://www.zougla.gr) [ame]http://www.youtube.com/watch?v=1rFgq7MsRe8[/ame]
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 η έκπληξη θα ήταν να μην έπεφτε λογοκρισία...
slygeo87 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Nαι καλά, λογοκρίθηκε απ' τους μπετόβλακες κλασικά, αφήκετε με μωρέ κάτω, αφήκετε με πια.
million_voices Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Έλεος, κάποιος να πει κάτι στον παπάρα απο πάνω... 22 χρονών γαϊδούρι υποχρεούμαι να βλέπω τον οποιονδήποτε να επιδικνύει το χαμηλό του IQ; edit: ά, και επί του θέματος, το παπαδαριό lacks originality.. ΖΩΑ. μαλλον ειναι αντιδραση του στυλ μια χουντα θα μας σωσει σε καθε περιπτωση προσπερασε Υγ το παπαδαριο η οι θρησκοι my ass που τους συντηρουν ειναι περισσοτερο μπετοβλακες?
Tilemaxx Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Νομίζω οτι ο Slygeo το έβαλε συμβολικά, δεν υπάρχει λόγος να του την πέφτουμε. Όσον αφορά την τους παπάδες και την εκκλησία γενικότερα δεν φταίνε αυτοί, πιστοί-υποχείρια φταίνε που τους τροφοδοτούν.
screenshot Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Δεν του την πεσαμε ολοι... εγω τον υποστηριξα. Οσο για τους πιστους δεν φταινε αυτοι αλλα το κρατος. Οταν πχ. εισαι υποχρεωμενος να βαφτισεις το παιδι σου διαφορετικα δεν αναγνωριζεται, ο πιστος φταιει?
Tilemaxx Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Δεν του την πεσαμε ολοι... εγω τον υποστηριξα. Οσο για τους πιστους δεν φταινε αυτοι αλλα το κρατος. Οταν πχ. εισαι υποχρεωμενος να βαφτισεις το παιδι σου διαφορετικα δεν αναγνωριζεται, ο πιστος φταιει? Ναι, έχεις δίκιο αλλά το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης το φέρουν οι πιστοί.
Pablo_Hasan Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Νομίζω οτι ο Slygeo το έβαλε συμβολικά, δεν υπάρχει λόγος να του την πέφτουμε. Όσον αφορά την τους παπάδες και την εκκλησία γενικότερα δεν φταίνε αυτοί, τα ζώα-πιστοί-υποχείρια φταίνε που τους τροφοδοτούν. τι παει να πει αυτο; επειδη καποιοι νιωθουν την αναγκη να πιστευουν δικαιολογει τους παπαδες να κανουν ο,τι γουσταρουν; αλλο θρησκεια και αλλο εκκλησια
Tilemaxx Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 τι παει να πει αυτο; επειδη καποιοι νιωθουν την αναγκη να πιστευουν δικαιολογει τους παπαδες να κανουν ο,τι γουσταρουν; αλλο θρησκεια και αλλο εκκλησια Απο πού έχουν αποκτήσει εξουσία οι παπάδες? Απο τα πρόβατα που είναι με το μέρος τους.
Krokodilos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Νομίζω οτι ο Slygeo το έβαλε συμβολικά, δεν υπάρχει λόγος να του την πέφτουμε. Όσον αφορά την τους παπάδες και την εκκλησία γενικότερα δεν φταίνε αυτοί, τα ζώα-πιστοί-υποχείρια φταίνε που τους τροφοδοτούν. Λες ζωα τους πιστους στην εκκλησια? Αρα λες ζωα ενα αρκετα μεγαλο μερος των μελων εδω στο ινσομνια. Ανεφερα το παραπανω ποστ σου διοτι πρεπει να υποστεις τιμωρια αφου δεν επιτρεπεται να αποκαλεις τους αλλους ζωα.
Pablo_Hasan Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Απο πού έχουν αποκτήσει εξουσία οι παπάδες? Απο τα πρόβατα που είναι με το μέρος τους. εγω θα ελεγα απο τους διεφθαρμενους πολιτικους που συνεργαζονται μαζι τους. edit: θα μου πεις βεβαια τους πολιτικους ποιος τους ψηφιζει. οκ, ειμαστε κοροιδα ή μαλλον κουτοπονηροι.
NoD Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Μια φορά μείνετε on-topic και μη ρημάζετε το thread.
alexdelpiero Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Χωρις να εχω δει το βιντεο ας υποθεσουμε οτι οντως εγινε λογοκρισια.Στο θεμα των ταυτοτητων ομως δεν εχει γινει λογοκρισια απο την πλευρα της πολιτιας σε βαρος των πολιτων που θελουν να αναγραφεται το θρησκευμα στις ταυτοτητες?Επαναλλαμβανω οτι αναφερομαι σε προαιρετικη αναγραφη του θρησκευματος.κατι αλλο μην βαζεται ολους τους ιερεις στο ιδιο τσουβαλι.Δεν μπορει μια μικρη μειοψηφια να χαντακωσει κ τους πολλους...
Lucifer Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Όσοι μείνατε, μείνετε εντός θέματος. Οι υπόλοιποι, σε 3 μέρες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.