Προς το περιεχόμενο

Μετατροπη mkv => avi

Nik0s

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ποσες ωρες ψαχνω καιδ εν μπορω να βρω ενα ικανοποιητικο προγραμμα που μετατρεαπει mkv αρχεια σε avi(divx) για να παιζει σε φετα.

Υπαρχει κατι ρε παιδια που κανει σωστα και ΓΡΗΓΟΡΑ την δουλεια αυτη?

καταρχας αν κανουεμ απλα extract ta embedded video kai audio kai subtitle files apo to mkv χωρις κανενα re-encoding μετα τι πρεπει να ακνουεμ για να παιξους σωστα αυτα σε φετα?

ουτε το mkv to avi μαρεσε ουτε το format factory , ουτε το handbrake, ουε ουτε ουτε.

Και απλο καλο και γρηγορο θελω.

το virtual dub mod μοθ βαζει οτι δεν εχω λεει το corona.dll φιλες ενω το σεκτο virtual dub δλεει δεν αναγνωριζει mkv αρχεια.

εχω ζαλιστει.

Δημοσ.
Εχω ποσες ωρες ψαχνω καιδ εν μπορω να βρω ενα ικανοποιητικο προγραμμα που μετατρεαπει mkv αρχεια σε avi(divx) για να παιζει σε φετα.

Υπαρχει κατι ρε παιδια που κανει σωστα και ΓΡΗΓΟΡΑ την δουλεια αυτη?

καταρχας αν κανουεμ απλα extract ta embedded video kai audio kai subtitle files apo to mkv χωρις κανενα re-encoding μετα τι πρεπει να ακνουεμ για να παιξους σωστα αυτα σε φετα?

ουτε το mkv to avi μαρεσε ουτε το format factory , ουτε το handbrake, ουε ουτε ουτε.

Και απλο καλο και γρηγορο θελω.

το virtual dub mod μοθ βαζει οτι δεν εχω λεει το corona.dll φιλες ενω το σεκτο virtual dub δλεει δεν αναγνωριζει mkv αρχεια.

εχω ζαλιστει.

Αν και δεν σου το προτεινω γιατι εχουν βγει τοσα media player που μπορεις να παρακολουθησεις τα mkv χρησιμοποιησε winavi,total video converter

Δημοσ.

Δεν αξίζει τον κόπο να ασχοληθείς με μετατροπή από mkv σε avi.

Εκεί που βρίσκεις τα mkv υπάρχουν ήδη έτοιμα avi, τα οποία σε ποιότητα δεν διαφέρουν από τα αρχεία που θες να φτιάξεις. AVI player που να παίζει HD AVI και όχι MKV δεν ξέρω αν υπάρχει, οπότε το player σου παίζει dvd quality avi.

Δημοσ.

Aν απλα αλλαξω το mkv container se avi container θα μπορεσει μετα να αναπαραχθει σωστα το x264 video stream στην φετα μου? Ιδου η απορια.

Δημοσ.

Εγω σου προτεινω το Format Factory εμενα μου εχει κανει ολες τις μετατροπες που θελω και ειναι πολυ καλο προγραμμα

εχει πολλες επιλογες για μετατροπες

Δημοσ.
Δεν αξίζει τον κόπο να ασχοληθείς με μετατροπή από mkv σε avi.

Εκεί που βρίσκεις τα mkv υπάρχουν ήδη έτοιμα avi, τα οποία σε ποιότητα δεν διαφέρουν από τα αρχεία που θες να φτιάξεις. AVI player που να παίζει HD AVI και όχι MKV δεν ξέρω αν υπάρχει, οπότε το player σου παίζει dvd quality avi.

νομιζω η καλυτερη λυση ειναι να το ξανακαετασω σε avi οπως ελει ο φιλος!

εξαλλου ρε παιδια η μετατροπες αργουνε παρα πολυ! 2 ςρες σε μενα!

Δημοσ.
νομιζω η καλυτερη λυση ειναι να το ξανακαετασω σε avi οπως ελει ο φιλος!

εξαλλου ρε παιδια η μετατροπες αργουνε παρα πολυ! 2 ςρες σε μενα!

Ξανακατέβασμα με κλειστά τα μάτια. Ένα τυπικό αρχείο avi 1.4GB κατεβαίνει σε 8Mbit σύνδεση σε λιγότερο από μία ώρα, ίσως και σε μισή.

Δημοσ.

δοκιμασε το xvid4psp.Μην σε βαζει σε σκεψεις το ονομα του προγραμματος.εχει λιγη δουλεια λογω πολλων προαιρετικων παραμετρων αλλα το αποτελεσμα ειναι βελτιστο.απλα θα επιλεξεις container avi επελεξε και codec xvid q21ultra ή οποιον θελεις εσυ.επελεξε στον ηχο σκετο copy,πατα save αν δεν θελεις να 'παιξεις' περισσοτερο με ρυθμισεις codec και μετα πατησε encode.πιες κανεναν καφε για αρκετη ωρα και μετα απολαυσε την δημιουργια σου.καλυτερα να μαθεις να φερνεις τις ταινιες στα μετρα σου παρα να κατεβαζεις το ιδιο πραγμα πολλες φορες.τζαμπα το bandwith για το seed μετα.

Δημοσ.

Εκτος αν τα καετβασω απο public tracker ¨-)

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι που μπορεί ένα AVI συμπιεσμένο κατά XviD να μην παίξει σε standalone player και δεν έχουν να κάνουν με την χρήση XviD έναντι DivX. Ο πιο συνηθισμένος είναι ότι κατά την κωδικοποιήση έχουν χρησιμοποιηθεί features που δεν υποστηρίζονται από το ολοκληρωμένο του standalone αναλόγως και της παλαιότητάς του.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...