xakerdo7 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Καλημερα παιδες,βαζω να δω μια ταινία στο vlc και δεν παιζουν οι υποτιτλοι,αντι για ελληνικους μου βγαζει αλλαμπουρνεζικους!!!Τι παιζει? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:39 ---------- Καλημερα παιδες,βαζω να δω μια ταινία στο vlc και δεν παιζουν οι υποτιτλοι,αντι για ελληνικους μου βγαζει αλλαμπουρνεζικους!!!Τι παιζει? Settings - Preferences - Input/codecs - Other codecs - subtitles και επελεξε ISO 8859-7
black_widow Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Οι υπότιτλοι είναι ενσωματωμένοι με την ταινία ή όχι; Αν δεν είναι ενσωματωμένοι και είναι της μορφής . srt, άνοιξε το αρχείο των υποτίτλων με το Notepad, κάνε ένα "Save as" ως ANSI και ξαναδοκίμασε.
trolaios Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 βάλε προεπιλογή ελληνικά στα windows σου ( για να γινει αυτο πας στο control panel και πρεπει να εχεις το cd των windows στο drive ) .. γιατι αλλίως οταν έχεις υπότιτλους που δεν ειναι ενσωματωμένοι θα έχεις το ιδιο πρόβλημα ..για διευκρινήσεις εδώ ειμαστε..
e-tic Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Θα πάς στα preferences του VLC και στο tag "Subtitles & OSD" θα βάλεις σαν default encoding το "Greek (ISO 8859-7)". Θα κάνεις μια επανεκκίνηση στο VLC και λογικά οι υπότιτλοι θα σου εμφανίζονται με ορθούς Ελληνικούς χαρακτήρες.
Antwni Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Καλημερα παιδες,βαζω να δω μια ταινία στο vlc και δεν παιζουν οι υποτιτλοι,αντι για ελληνικους μου βγαζει αλλαμπουρνεζικους!!!Τι παιζει? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:39 ---------- Settings - Preferences - Input/codecs - Other codecs - subtitles και επελεξε ISO 8859-7 Μα καλά συγγνώμη δεν το βλέπετε ότι έχει λύση το πρόβλημά του!!!:lol:
black_widow Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Μα καλά συγγνώμη δεν το βλέπετε ότι έχει λύση το πρόβλημά του!!!:lol: XAXAXAXA και όμως δεν το είχα δει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.