Προς το περιεχόμενο

Forthnet-συναγερμός σπιτιού

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω προβλήματα αποσύνδεσης με την forthnet 24mbps (pstn).Οι ώρες που έχω τις αποσυνδέσεις είναι 10-12 το βράδυ.Έκανα αυτο που μου ζήτησε να βάλω φίλτρο στο συναγερμο.Ήρθε τεχνικος και το έκανε γιατι εγώ δεν ηξερα.Ο συναγερμος όμως δεν είναι συνδεμένος με κάποια security(κέντρο) αλλά παρολαυτά μου έβαλε το φίλτρο.Συνεχίζω και έχω αποσυνδέσεις.Τι να κάνω;Να αλλάξω εταιρία;:fear:

Δημοσ.

α. τι ρουτερ εχεις.β.ζητησε να σου αλλαξουν προφιλ.μειωνει ταχυτητα αλλα κανει πιο σταθερη την γραμμη

Δημοσ.

Έχω το 3com Officeconnect adsl wireless 11g firewall router.Upstream έχει 1021 kbps και downstream 12895kbps.Noisemargin στο upstream και downstream στα 9db.Επίσης attenuation στο upstream 28db και στο downstream στα 29db.

Ηθελα να ρωτήσω επίσης μια σύνδεση forthnet εως 24Mbps με τι αντιστοιχεί σε connex;Στα 2,στα 4, στα 8Μbps;:rolleyes:

Δημοσ.
Έχω το 3com Officeconnect adsl wireless 11g firewall router.Upstream έχει 1021 kbps και downstream 12895kbps.Noisemargin στο upstream και downstream στα 9db.Επίσης attenuation στο upstream 28db και στο downstream στα 29db.

Ηθελα να ρωτήσω επίσης μια σύνδεση forthnet εως 24Mbps με τι αντιστοιχεί σε connex;Στα 2,στα 4, στα 8Μbps;:rolleyes:

α.δοκιμασε με αλλο ρουτερ.δοκιμασε αλλο firmware.μια συνδεση forthnet 24 αντιστοιχει με οτε 24.οτι ετερεια και να βαλεις θα κλειδωσεις μεχρι εκει που σε αφηνει ο χαλκος σου και σε ολες τις περιπτωσεις θα παρεις τον ιδιο χαλκο.

Δημοσ.

και ουτε θα πιασεις με καμια ετερεια αμα δεν εισαι σε απσοταση 100-200 μετρα απο το κτιριο του οτε.μην λεμε τα ιδια σε 10 εκατομυρρια ποστ.ειναι μεχρι 24 και το μεχρι 24 σημαινει απο τιποτα μεχρι 24 με βαση την αποσταση απο το αστικο κεντρο και ποιοτητα χαλκου.οπως υπαρχουν ατομα που δεν παιζουν καθολου γιατι ειναι 5 km μακρια απο το αστικο κεντρο του οτε ετσι υπαρχουν και 5-10 τυχεροι που μενουν διπλα στο αστικο κεντρο και οτι ετερεια και να βαλουν παιζουν 24.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...