Προς το περιεχόμενο

Scribblenauts Ds.Το πιο Πρωτοτυπο game!

rebellion

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αυτό το παιχνίδι μπορείς άνετα να το δώσεις σε κάποιο μικρό (Η μεγαλύτερο) συγγενή, που μαθαίνει Αγγλικά, και θέλει να εξασκηθεί με το λεξιλόγιο! Οι επιλογές είναι σε λέξεις είναι πάρα πολλές

Κρίμα που δεν υπάρχει και σε άλλες γλώσσες, για όσους μαθαίνουν κάποια άλλη εκτός από Αγγλικά.

Από ό,τι μου είχαν πει οι δημιουργοί του στην gamescom, θα βγει και σε άλλες γλώσσες...;)

Δεν θυμάμαι ποιες ήταν, αλλά νομίζω πως πέρα από τις multi-5 (Αγγλικά, Ισπανικά, Ιταλικά, Γαλλικά, Γερμανικά) ήταν και 1-2 ακόμα... Νομίζω είχε και Πορτογαλικά, αλλά δεν παίρνω κι όρκο... Από τη στιγμή που δεν άκουσα Ελληνικά, δεν έδωσα σημασία...:P

Δημοσ.

Ντάξει δείτε και τα υπόλοιπα βίντεο ή απλα πειραματιστείτε...

Το παιχνίδι είναι ΑΠΕΙΡΟ!!!

Χρόνια είχε να βγεί τόσο διαδραστικό game :-D

Έχω κολλήσει άπειρα..

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Πολλοί θα μισήσουν τον Yahtzee :P

http://www.escapistmagazine.com/videos/view/zero-punctuation/969-Scribblenauts

Μπα μια χαρα αντικειμενικά τα λέει. Αλλα αυτό δεν παύει την πολύ καλή ιδέα του παιχνιδιού. Η υλοποίηση είναι λόλ αλλα σαν πρώτη επαφή με έναν τέτοιο τίτλο εγώ έμεινα ευχαριστημένος απο την καινοτομία. Τώρα ευελπιστώ για έναν όντως playable τίτλο που να αξιοποιεί όλο αυτό. Πολλές φορές πάντως πιάνω τον εαυτό μου να spawnάρω άκυρα πράγματα όταν με πιάνει η βαρεμάρα για να δώ πως αλληλεπιδρούν. Έχω εκτυπώσει και το txt με τις 22000 λέξεις οπότε απο ιδέες δεν ξεμένω σίγουρα :P

Αν σε όλα τα παραπάνω προσπαθήσεις να μήν χρησιμοποιείς τα ίδια και τα ίδια συνέχεια, τότε you've got yourself a great (buggy as hell) game :D

Δημοσ.

Βασικα συμφωνω με το review. Το ζητημα ειναι οτι το παιχνιδι εκανε κατι που κανεις πριν δεν ειχε μπορεσει να κανει με επιτυχια. Ναι εχει πολλα bugs, εχει πολλα ακυρα να συμβαινουν αλλα περα απο αυτο απο αλλου σε κραταει ο τιτλος να τον παιζεις. Απλα το εκαναν το βημα και πετυχε που σημαινει οτι αργοτερα θα δουμε πολλα απο τους ιδιους καθως αναπτυσουν τις ιδεες τους και φυσικα η εκτελεση να ειναι καλυτερη.

Ειναι ενα απο τα παιχνιδια που ανοιγουν δρομους οπως και να το κανουμε.

Δημοσ.

Τον Yahtzee σταμάτησα να τον παίρνω στα σοβαρά όταν σε μια κρίση ειλικρίνειας παραδέχτηκε ότι τα περισσότερα από αυτά που λέει στο ΖΡ δεν τα πιστεύει και απλώς θάβει τα παιχνίδια γιατί "από αυτό τον έμαθε το κοινό και αυτό περιμένει από αυτόν να κάνει" (γμτ, πρέπει να βρω link από αυτή τη δήλωση)

Θα μου επιτρέψετε λοιπόν να μην τον έχω σε μεγάλη υπόληψη, έστω και αν κι εγώ έχω παρακολουθήσει όλα του τα επεισόδια και πολλές από τις ατάκες του τις έχω βρει έξυπνες ή ακόμα και ξεκαρδιστικές...

Είναι π.χ. σαν να εκθειάζω σε reviews μου παιχνίδια του 5-6, γνωρίζοντας ότι είναι πατάτες, μόνο και μόνο επειδή μου τα έσκασε κάποια εταιρεία, αλλά να έχω ενδιαφέρον ύφος γραφής, έξυπνο χιούμορ, τα επιχειρήματα που καταδεικνύω να έχουν κάποια βάση κ.λπ. Ακριβώς το ίδιο (ή το αντίστροφο αν θέλετε) κάνει ο Yahtzee και όσο ωραία και αν τα λέει, για μένα δεν έχουν νόημα από τη στιγμή που φαίνεται πλέον ξεκάθαρα ότι κι ο ίδιος προσπαθεί με το ζόρι να βρίσκει κάτι να θάβει σε παιχνίδια κυρίως που έχουν σημειώσει επιτυχία...

//Και όχι, δεν το λέω (μόνο) για να υποστηρίξω το 9άρι που έβαλα στο review του παιχνιδιού...:P Όσοι με ξέρουν, ξέρουν ότι τον έκραζα εδώ και πολύ καιρό...;)

//Και ο χειρισμός είναι πράγματι τραγικός!!!

Δημοσ.
Ρε σύ ikaruga μήπως είμαστε διπλό account? :P

Ενας εσυ και ενας ο Alejos το ιδιο ειπατε. Την ταινια "being John Malcovich" την ειδες? Αν οχι να την δεις, κατι τετοιο πρεπει να παιζει :P

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παρεμπιπτόντως το παιχνίδι τα πάει αρκετά καλά. Πρόσφατα ανακοινώθηκε ότι έχει ξεπεράσει το 1 εκατομμύριο τεμάχια στην αγορά ενώ βρίσκεται και στο top5 των πωλήσεων για DS στις ΗΠΑ για το 2009 (τα άλλα τέσσερα παιχνίδια είναι της ίδιας της Nintendo οπότε το επίτευγμα γίνεται ακόμα πιο σημαντικό).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...