oldnew Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Τι θελω να κανω.. Πχ πας να κατεβασεις ενα torrent που εχει πχ 5000 αρχεια, οπως για παραδειγμα ειναι ενα torrent που περιεχει roms απο mame. Eγω εστω οτι θελω να κατεβασω 100 απο αυτα.. Πως το κανω? Το να κατσεις και να επιλεξεις 1 προς 1 100 ονοματα roms μεσα σε 5000 ειναι εξαιρετικα δυσκολο, ασε που δεν ειναι εκει το προβλημα μου. Το προβλημα μου ειναι να φτιαξω ενα script κατι, το οποιο να τροποποιει το torrent και να σβηνει ας πουμε τα 4900 ονοματα αρχειων που δεν θελω, αφηνοντας μονο τα 100 που θελω, τα οποια τα εχω σε μια λιστα. Μπορω να κανω κατι τετοιο εστω και με προγραμματισμο? Ανοιγοντας με το notepad ενα τετοιο torrent βλεπω ολα τα ονοματα αρχειων-rom αλλα πχ σβηνοντας ενα ωστε απο τα 5000 να μηνουν 4999 και αποθηκευοντας το ετσι, ανοιγοντας το μετα με το utorrent μου βγαζει μυνημα σφαλματος, ενω ελπιζα οτι θα διαβασει το torrent και απλα απο τη λιστα με τα 5000 αρχεια που περιεχει θα εμφανιζε τωρα 4999 (-1 που αφαιρεσα..) Ξερει κανεις κατι για το παραπανω? Thnaks ,
duffyduck Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 αν αλλαξεις/κανεις edit το torrent αρχειο, αλλαζει το hash του. αυτο σημαινει οτι το πειραγμενο torrent θα ειναι διαφορετικο απο το αρχικο, αρα δεν θα υπαρχουν seeders για να το κατεβασεις.
micos000 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Φυσικά και υπάρχει τρόπος. Μιλάω για το utorrent, αλλά φαντάζομαι θα ισχύει και στους υπόλοιπους clients που σέβονται τον εαυτό τους. Όταν φορτώσεις το torrent στο utorrent σου εμφανίζει μια καρτέλα που να το αποθηκεύσει και από κάτω την λίστα με τα περιεχόμενα. Εκεί μπορείς να τσεκάρεις και να αφαιρέσεις ότι θέλεις. Ακόμα όμως και να το έχεις ξεκινήσει, μπορείς αφού επιλέξεις το torrent, να πατήσεις από κάτω στην καρτέλα Files και να επιλέξεις αυτά που δεν θέλεις να κατεβούν. Μετά με δεξί κλικ σε αυτά που δεν θέλεις μπορείς να επιλέξεις Don't download και αυτά θα μαρκαριστούν για να μην κατέβουν. Πιο απλός τρόπος είναι βέβαια ο πρώτος.
oldnew Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Για. Τωρα ειδα την απαντηση. Αυτο που γραφεις , το ξερω και εγω. Δεν πρεπει να διαβασες το παραδειγμα που αναφερω παραπανω με τα 5000 αρχεια.Το προβλημα μου ειναι πως να επιλεξω αυτα που θελω απο μια λιστα ητε πειρεζοντας το Torent ητε με καποιον αλλο τροπο εστω μεσω προγραμματισμου. Το να κανω χειροκινητα 100 κλικ αναμεσα σε 5000 αρχεια...
disqualified Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Το να κανω χειροκινητα 100 κλικ αναμεσα σε 5000 αρχεια... Εστω και γινεται. Πιστευεις θα κανεις λιγοτερη ωρα? Πως δλδ θα επιλεξεις τα αρχεια που θελεις με τον αλλο τροπο. Καπως θα πρεπει να τα επιλεξεις κι εκει. Θα ηταν πιο ευκολο δλδ να σβησεις 4900 αρχεια παρα να επιλεξεις 100 συμφωνα με την πρωτη προσπαθεια σου?
parsifal Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δε νομίζω πως μπορείς να αυτοματοποιήσεις την επιλογή με κάποια γενική διαδικασία. Υπάρχουν μεν προγραμματάκια για automation εργασιών στα Windows (π.χ. AutoHotKey κλπ) με τα οποία θα μπορούσες να γράψεις ένα σχετικό σκριπτάκι που θα προσομοιώνει keyboard presses και/ή mouse clicks, αλλά το κριτήριο επιλογής των X από τα Υ αρχεία του εκάστοτε torrent θα είναι πάντα σταθερό; Π.χ. τα 1000 πρώτα αρχεία ενός torrent; (sorted πώς; Κατά όνομα/path; ). Ή μήπως τα 1000 τελευταία; Και αν σε άλλο torrent θα έπρεπε να επιλέξεις ανάκατα τα αρχεία; 1 παρά 1 π.χ.; Ελπίζω να καταλαβαίνεις την αντικειμενική δυσκολία: Για να δοθεί προγραμματιστική λύση στο πρόβλημα, το επιθυμητό input πρέπει να μπορεί να προβλεφθεί σε κάθε περίπτωση. Ακόμη και με πιο hardcore λύσεις από automation scripting (π.χ. γράψιμο ενός Azureus plugin ή DOPAL + Azureus), θα έπρεπε να παράγεις από πριν ένα plaintext/XML/whatever αρχείο με τα ονόματα των αρχείων που θέλεις για κάθε torrent ξεχωριστά, το οποίο να δίνεται ως input κάθε φορά). Αν ο χρόνος και ο κόπος που απαιτείται για να γίνει αυτό δεν είναι τουλάχιστον τάξη μεγέθους μικρότερος από το να επιλέγεις ένα-ένα τα επιθυμητά αρχεία από το interface του torrent client, δεν αξίζει η όλη διαδικασία να γίνει προγραμματιστικά imho...
micos000 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Για. Τωρα ειδα την απαντηση. Αυτο που γραφεις , το ξερω και εγω. Δεν πρεπει να διαβασες το παραδειγμα που αναφερω παραπανω με τα 5000 αρχεια.Το προβλημα μου ειναι πως να επιλεξω αυτα που θελω απο μια λιστα ητε πειρεζοντας το Torent ητε με καποιον αλλο τροπο εστω μεσω προγραμματισμου. Το να κανω χειροκινητα 100 κλικ αναμεσα σε 5000 αρχεια... Το είδα το παράδειγμά σου, αλλά αυτός είναι ο μόνος τρόπος που ξέρω, εκτός αν στείλεις μήνυμα στον uploader την λίστα σου και να σου ετοιμάσει ένα torrent με αυτά που θέλεις. Αν και 100 κλικ δεν είναι και κάτι φοβερά χρονοβόρο. Για δοκίμασε να μάθεις να προγραμματίζεις και να γράψεις ένα plugin που να δουλεύει σωστά και θα καταλάβεις ότι καλύτερα είναι να κάνεις 100 κλικ.
dermitzos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Μα ούτως ή άλλως δεν θα ψάχνεις για αυτά που χρειάζεσαι;; ποιο είναι το πρόβλημα στο να τα πατάς κιόλας;
oldnew Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Λοιπον.. , καταρχην εχω γραψει πααρα πολλα scriptακια με αυτο εδω που ειναι ισως το δυνατοτερο προγραμματιστικο εργαλειο για τετοιους αυτοματισμους και hacking http://www.autoitscript.com/autoit3/index.shtml Επισης αυτο που θελω να φτιαξω δεν ειναι για μια φορα. Απλα αμα το φτιαξω να το κανει μια φορα μπορει να το κανει απειρες.. Επισης οπως προανεφερα εχω ηδη μια λιστα με αυτα τα 100, 200 500 ποσα μπορει να ειναι καθε φορα αρχεια που θελω να κατεβασω απο μια λιστα 5000+ αρχειων. Και αυτο που γραφει ο parsifal παραπανω,που ισως ειναι και ο μονος που καταλαβε οτι δεν με ενδιαφερει να το κανω μια φορα μιας και προφανως θα μπορουσα πχ να κανω 100 κλικ, μπορει να γινει, απλα θελει πολυ προγραμματισμο και δεν θα ειναι οτι καλυτερο (και αρκετα χρονοβορο) να κανει αυτοματα κλικ το ποντικι σε ενα ενα τα αρχεια απο τη λιστα που βγαζει το utorent για να επιλεξεις.. Ελπιζα οτι γινοταν να τροποποιησω το torrent ,μιας και αυτο αν το ανοιξεις με το Notepad εχει μεσα ολη τι λιστα με αυτα τα 5000 αρχεια που αναφερω. Ειχα την ελπιδα οτι αν βαλεις καποιο συμβολο πχ μπροστα απο καποιο ονομα αρχειου,(μεσα απο το notepad οπως το βλεπω παντα) και ξανασωσω το torent , ανοιγοντας το μετα με το utorent ΔΕΝ θα περιειχε το ονομα αρχειου αυτο και πχ τα ονοματα αρχειων θα γινοταν 4999. Τα γραφω χονδρικα , στην πραξη τα πραγματα δεν ειναι ακριβως ετσι. Απο οτι καταλαβαινω ομως, γιατι δεν το γνωριζα, δεν μπορω να τροποποιησω καθολου το torrent , γιατι αμεσως βγαζει μυνημα σφαλματος.. Αν μπορουσα χειροκινητα να τροποποιησω τα ονοματα των αρχειων στο torrent συμφωνα με την παραπανω ιδεα, δεν εχω κανενα προβλημα να το αυτοματοποιησω και να γινει αυτο που θελω διαβαζοντας αυτοματα τη λιστα με τα ονοματα αρχειων που θελω και δημιουργοντας αυτοματα ενα τροποποιημενο torent. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:36 ---------- , το επιθυμητό input πρέπει να μπορεί να προβλεφθεί σε κάθε περίπτωση. To επιθυμητο input (η λιστα με τα ονοματα ολων των αρχειων που θελω να κατεβασω ητε αυτα ειναι 1 ητε πχ 1000 απο τα 5000), ειναι ετοιμο αυτοματα παντα με scriptακι που εχω ηδη φτιαξει και ειναι αποθηκευμενο σε ενα αρχειο πχ αρχεια_που_θελω_να_κατεβασω.txt
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.