pgmank Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Γεια σας παιδιά, θα ήθελα να σας ρωτήσω πως κάνεις αναγνώριση του σκληρού σου δίσκου στα Windows XP με service pack 3. Μέχρι στιγμής μου τον αναγνωρίζει κανονικά τον σκληρό δίσκο (όσον αφορά την χορητικότητα κ.λ.π.), αλλά μου λεέι ότι ο σκληρός δίσκος μου δεν έχει εκχωρηθεί . Τι σημαίνει αυτό ; και τι πρέπει να κάνω ώστε να έχω πρόσβαση σε αυτόν; Θα το εκτιμούσα πάρα πολύ αν με βοηθούσατε. Ευχαριστώ πολύ που διαβάσατε το μήνυμά μου !!! :-)
notorious20 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Στο start menu πηγαινε στον υπολογιστη μου κανε δεξι κλικ και διαχειριση. Εκει πατα διαχειριση δισκου και πανω στο δισκο που εχεις πατα σημανση ως ενεργου. Λογικα θα σου ζητησει ετσι γραμμα και διαμορφωση.. Τον δισκο τωρα τον εβαλες?
pgmank Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Τον δίσκο τον έχω βάλει και το σήμανση ως ενεργό το έχω κάνει τι άλλο πρέπει να κάνω ;
Artizda Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Δεν είμαι σίγουρος αν πω μ******κια αλλά μήπως πρέπει να δημιουργήσεις κάποιο 1ο partition?
Artizda Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Και εγώ αυτό νομίζω πως πρέπει να κάνω. Τελικά τι απέγινε φίλε?
pgmank Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Τελικά αυτό ήταν! Ευχαριστώ για την βοήθεια !!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.