waves Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Το έχω δοκιμάσει... Σε mirror mode με όλες τις πιθανές αναλύσεις αλλά χάλια. Δεν ξέρω αν γίνεται χωρίς να είναι mirror mode βέβαια.
haHa Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Σε mirror mode απο την στιγμη που η αναλυση του macbook ειναι 1280x800 δεν προκειται να δειξει σωστα η εξωτερικη.
waves Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Δύο επιλογές δεν έχουμε;... το mirror mode και το να λειτουργεί η εξωτερική ως "επέκταση"; Υπάρχει περίπτωση να μην έχουμε mirror mode και να δουλεύω στην εξωτερική με κλειστό "καπάκι" του macbook;
waves Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Όντως, δουλεύει... Αλλά είναι λίγο χάλια η ανάλυση κ.λπ. Το βρίσκω παράλογο σε 100% zoom κείμενο word οι χαρακτήρες να φαίνονται θαμποί... Σε 125% είναι οκ. Μάλλον δε βοηθάει και η εξωτερική οθόνη...
haHa Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Ειναι σωστα επιλεγμενη η αναλυση? Επισης ειναι ενεργοποιημενο το antialiasing? (preferences->appearance)
waves Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Η ανάλυση φαίνεται σωσ.τά επιλεγμένη. Δεν ξέρω πώς θα μπορούσε να είναι λάθος. Το antialiasing αν είναι το LCD Font Smoothing etc είναι επιλεγμένο
georgeadams Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Εννοείται πως ΔΕΝ την έχεις σε mirror mode, έτσι;
waves Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Ναι. Βέβαια, όταν λειτουργεί ως extended η εξωτερική οθόνη, όλα φαίνονται υπέροχα.
waves Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Έβαλα και μια άλλη οθόνη μικρότερη με native ανάλυση 1024 χ 768 και τα ίδια. Όταν είναι extended, όλα φαίνονται άψογα. Όταν κλείνει το "καπάκι" του Macbook αρχίζει να χαλάει το πράγμα.
haHa Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Έβαλα και μια άλλη οθόνη μικρότερη με native ανάλυση 1024 χ 768 και τα ίδια. Όταν είναι extended, όλα φαίνονται άψογα. Όταν κλείνει το "καπάκι" του Macbook αρχίζει να χαλάει το πράγμα. Εγω απο αυτα καταλαβαινω πως οταν ειναι σε extended, τοτε η εξωτερικη οθονη δουλευει στη σωστη αναλυση. Οταν κλεινεις το καπακι,τοτε η εξωτερικη οθονη δεν δουλευει σε σωστη αναλυση(ασχετα με το τι λεει το mac os x) και μαλλον δουλευει στην αναλυση της οθονης του macbook, 1280x800 . Οποτε πρεπει να φτιαξεις αυτο το θεμα: να μην δουλευει σε 1280x800 η εξωτερικη οθονη οταν ειναι κλειστο το καπακι.
kdiamant Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Καλησπέρα! Παρακαλώ βοηθήστε σύντομα γιατί μπορώ να παραγγείλω τα πράγματα απο ebay σήμερα που είναι ένας φίλος με πιστωτική. Λοιπόν. Έχω την παρακάτω τηλεόραση με τα χαρακτηριστικά της: http://electronics.pricegrabber.co.u...t=product_tab/ και θέλω να συνδέω το MacBoop Pro Unibody σε αυτήν μεταφέροντας ΚΑΙ τον ήχο. Ερωτήσεις: 1ον) Αν παραγγείλω τον παρακάτω αντάπτορα θα είμαι ok απο πλευράς εικόνας? http://cgi.ebay.com/NEW-Mini-Display...#ht_2106wt_941 2ον) Για τον ήχο έχω ένα καλώδιο απο mini jack 3.5mm (σαν αυτό των ακουστικώ) σε mini jack 3.5mm. Κάνει για την μεταφορά του ήχου βάση των χαρακτηριστικών της τηλεόρασης? 3ον) Θα μπορώ να χρησιμοποιώ την τηλεόσαση α)σαν προέκταση εικόνας, β) mirror, γ) μόνο σε λειτουργία η εξωτερική? Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο-βοήθειά σας!
domal Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Λοιπόν αγόρασα την οθόνη που θα δουλεύω με το MAcBook Pro στο σπίτι. Είναι η Dell U2410 και τη σύνδεσα στο Mac μέσω mini Displayport σε HDMI. Οι εντυπώσεις μου είναι πολύ καλές, με ξένισε λιγάκι στην αρχή η mat οθόνη έχοντας συνηθίσει τη glossy του ΜΒΡ. Για να μην επαναλαμβάνομαι (είμαι και εκτός θέματος), μπορείτε να διαβάσετε τις εντυπώσεις μου σε αυτό το post: http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2905492&postcount=116Για να προλάβω αυτούς που θα δουν το MacBook κάτω από την οθόνη και πουν πως ζεσταίνεται, θα πως πως ουδέποτε ξεπέρασε τους 60 - 65 C. Πάντως σκοπεύω να πάρω μια βάση που θα το κρατάει όρθιο οπότε προφανώς θα αερίζεται καλύτερα. Με την εξωτερική οθόνη το δουλεύω συνέχεια κλειστό. φιλε μου εχεις το νεο το macbook pro που δεν βγαινει η ματαρια ?? αν ναι το εχεις συνεχεια στο ρευμα /???? δεν χαλαει ??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.