Επισκέπτης Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 καλά, το συζητάς κιόλας;;; dell, εννοείται...και η τιμή είναι πολύ καλή IMO... bookmarked: σκέφτομαι να το παραγγείλω και γω λίαν συντόμως...45pounds τα μεταφορικά για Ελλάδα...
haHa Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Τι λέτε γι' αυτή την IPS οθόνη Dell U2410: http://www.pcbuyit.co.uk/product_info.php?products_id=822 να συνοδέψει το MacBook Pro μου; Αντι για αυτην, θα εδινα 30 λιρες παραπανω και θα επαιρνα καποια απο αυτες τις 2: Dell Ultrasharp 2408WFP 24" HP LP2475w 24" Ειναι καλυτερες και ζητανε ελαχιστα χρηματα παραπανω.
polydoroskatharakis Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Αντι για αυτην, θα εδινα 30 λιρες παραπανω και θα επαιρνα καποια απο αυτες τις 2:Dell Ultrasharp 2408WFP 24" HP LP2475w 24" Ειναι καλυτερες και ζητανε ελαχιστα χρηματα παραπανω. Χμ, δεν είμαι σίγουρος οτι είναι καλύτερες... Όπως λέει στο http://www.tftcentral.co.uk/ τα πάνελ πάνε ως εξής: Dell 2408WFP - Samsung S-PVA (LTM240CS05) Dell U2410 - LG IPS (LM240WU4-SLB1) - updated version of the IPS panel that the HP LP2475W uses HP LP2475W - LG IPS (LM240WU4-SLA1) Εξάλλου, η 2408WFP (PVA) έχει 8-bit χρώμα σε σχέση με την U2410 (IPS) που έχει 12-bit. Αυτό βέβαια μπορεί να μην του δίνει ευρύτερο colour space, σίγουρα όμως κάνει ομαλότερες τις διαβαθμίσεις. Το PVA έχει καλύτερο μαύρο, όμως παρουσιάζει το φαινόμενο της "συμπίεσης" των (black crush), κάτι στο οποίο το IPS panel δε μειονεκτεί.
haHa Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Χμ, δεν είμαι σίγουρος οτι είναι καλύτερες... Όπως λέει στο http://www.tftcentral.co.uk/ τα πάνελ πάνε ως εξής: Dell 2408WFP - Samsung S-PVA (LTM240CS05) Dell U2410 - LG IPS (LM240WU4-SLB1) - updated version of the IPS panel that the HP LP2475W uses HP LP2475W - LG IPS (LM240WU4-SLA1) Εξάλλου, η 2408WFP (PVA) έχει 8-bit χρώμα σε σχέση με την U2410 (IPS) που έχει 12-bit. Αυτό βέβαια μπορεί να μην του δίνει ευρύτερο colour space, σίγουρα όμως κάνει ομαλότερες τις διαβαθμίσεις. Το PVA έχει καλύτερο μαύρο, όμως παρουσιάζει το φαινόμενο της "συμπίεσης" των (black crush), κάτι στο οποίο το IPS panel δε μειονεκτεί. Παιζει να εχεις δικιο! Απλα θυμομουν οτι η dell εβγαλε μαι φθηνοτερη 24" που υστερει λιγο, αλλα μαλλον δεν ειναι αυτη.. Κανενα review εχουμε?
polydoroskatharakis Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Λοιπόν αγόρασα την οθόνη που θα δουλεύω με το MAcBook Pro στο σπίτι. Είναι η Dell U2410 και τη σύνδεσα στο Mac μέσω mini Displayport σε HDMI. Οι εντυπώσεις μου είναι πολύ καλές, με ξένισε λιγάκι στην αρχή η mat οθόνη έχοντας συνηθίσει τη glossy του ΜΒΡ. Για να μην επαναλαμβάνομαι (είμαι και εκτός θέματος), μπορείτε να διαβάσετε τις εντυπώσεις μου σε αυτό το post: http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2905492&postcount=116 Για να προλάβω αυτούς που θα δουν το MacBook κάτω από την οθόνη και πουν πως ζεσταίνεται, θα πως πως ουδέποτε ξεπέρασε τους 60 - 65 C. Πάντως σκοπεύω να πάρω μια βάση που θα το κρατάει όρθιο οπότε προφανώς θα αερίζεται καλύτερα. Με την εξωτερική οθόνη το δουλεύω συνέχεια κλειστό.
apostolisd Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Λοιπόν αγόρασα την οθόνη που θα δουλεύω με το MAcBook Pro στο σπίτι. Είναι η Dell U2410 και τη σύνδεσα στο Mac μέσω mini Displayport σε HDMI. Οι εντυπώσεις μου είναι πολύ καλές, με ξένισε λιγάκι στην αρχή η mat οθόνη έχοντας συνηθίσει τη glossy του ΜΒΡ. Για να μην επαναλαμβάνομαι (είμαι και εκτός θέματος), μπορείτε να διαβάσετε τις εντυπώσεις μου σε αυτό το post: http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2905492&postcount=116Για να προλάβω αυτούς που θα δουν το MacBook κάτω από την οθόνη και πουν πως ζεσταίνεται, θα πως πως ουδέποτε ξεπέρασε τους 60 - 65 C. Πάντως σκοπεύω να πάρω μια βάση που θα το κρατάει όρθιο οπότε προφανώς θα αερίζεται καλύτερα. Με την εξωτερική οθόνη το δουλεύω συνέχεια κλειστό. Να σε πω, μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις με κλειστό καπάκι και όταν δεν είναι στην πρίζα; Γιατί εμένα όταν το έχω με την μπαταρία του και κάνω το "κόλπο" με το sleep, κλείσιμο καπακιού και wake τότε δεν λειτουργεί με την εξωτερική οθόνη.. :S
polydoroskatharakis Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Να σε πω, μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις με κλειστό καπάκι και όταν δεν είναι στην πρίζα; Γιατί εμένα όταν το έχω με την μπαταρία του και κάνω το "κόλπο" με το sleep, κλείσιμο καπακιού και wake τότε δεν λειτουργεί με την εξωτερική οθόνη.. :S Από ό,τι διαπίστωσα κι εγώ, μόνο όταν είναι στην πρίζα μπορώ να τον δουλεύω με κλειστό καπάκι. Αν δεν είναι στην πρίζα, η εξωτερική οθόνη λειτουργεί, αρκεί να έχω το καπάκι ανοικτό - πράγμα που είναι κατά τη γνώμη μου παράξενο.
apostolisd Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Από ό,τι διαπίστωσα κι εγώ, μόνο όταν είναι στην πρίζα μπορώ να τον δουλεύω με κλειστό καπάκι. Αν δεν είναι στην πρίζα, η εξωτερική οθόνη λειτουργεί, αρκεί να έχω το καπάκι ανοικτό - πράγμα που είναι κατά τη γνώμη μου παράξενο. Ωραία, στα ίδια είμαστε
haHa Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Haha συμφωνουμε (κ ας μην μου βρηκες την προηγουμενη ΗP που σχεδιαστικα ηταν κλασεις ανωτερη απ αυτην) αλλα εχω μια απορια (σαν παιδι κ εγω): Με ανταπτορα δε γινεται να συνδεθει κ σε κανονικο PC π.χ. με DVI η καινουργια Apple Cinema? Βγηκε τελικως ανταπτορας ωστε να συνδεεται η Apple LED Cinema με ολους τους υπολογιστες, οχι μονο με τα unibody που εχουν mini displayport. Κοστος: $149 !! http://www.gefen.com/kvm/dproduct.jsp?prod_id=8913
polydoroskatharakis Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Βγηκε τελικως ανταπτορας ωστε να συνδεεται η Apple LED Cinema με ολους τους υπολογιστες, οχι μονο με τα unibody που εχουν mini displayport. Κοστος: $149 !! http://www.gefen.com/kvm/dproduct.jsp?prod_id=8913 Έλεος ρε παιδιά... Είπαμε, αλλά όχι κι έτσι! Με τόσα λεφτά παίρνεις οθόνη, και μάλιστα fullHD. Πάντως η Dell U2410 είναι επίσης καταπληκτική! Μπορεί να μην είναι η Apple LED Cinema, έχει όμως εικόνα διαμάντι (IPS panel βλέπετε) και πολύ όμορφο λιτό design. Χώρια που έχει επτά (7) διαφορετικές εισόδους με PIP κλπ.
waves Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Παιδιά μια ερώτηση, για να μην ανοίγω άλλο thread. Θέλω να συνδέσω το macbook μου unibody 13" με μια εξωτερική οθόνη. Έχω μια 17αρα όχι wide. Όταν τη συνδέω στο macbook δείχνει χάλια (χρώματα, τα γράμματα σε ένα κείμενο word δε φαίνονται καλά στο 100% zoom κ.α.). Υπάρχουν κάποιες προτεινόμενες ρυθμίσεις για να εξασφαλίσω ένα καλό αποτέλεσμα; Ευχαριστώ.
haHa Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Μην την βαζεις σε mirror mode(να μην δειχνει δηλαδη τα ιδια πραγματα)! Για να δειχνει σωστα σε mirror mode, πρεπει η οθονη να εχει ιδια αναλυση και αναλογια πλευρων.. Αυτο δεν ισχυει στην περιπτωση σου, οποτε μην την βαζεις σε mirror mode..
waves Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Μα εγώ ήθελα να έχω κλειστό το macbook (καπάκι κάτω δηλαδή) και να βλέπω στην εξωτερική
haHa Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Ε τοτε ρυθμισε σωστα την αναλυση!!! Βαλτην να δειχνει 1280x1024. Αν την βαζεις να δειχνει 1280x800(αυτη ειναι η αναλυση του macbook), τοτε ειναι λογικα να μην δειχνει σωστα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.