polydoroskatharakis Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Δεν παρατήρησα το MBPro να ζεσταίνεται ιδιαίτερα... Βέβαια δεν έτρεξα και τίποτα απαιτητικές εφαρμογές, οπότε δε μπορώ να ξέρω πόσο ζεσταίνεται. Σήμερα έκανα την πρώτη κίνηση: Αγόρασα και καταχώρησα το applecare για το φορητό! Αγορά από e-bay, ο φίλος μου έστειλε τον κωδικό και πληροφορίες μετά από δυο - τρείς ώρες και έπειτα καταχώρηση στην Apple. Το μονο που χρειάστηκε ήταν να τους κάνω ένα τηλέφωνο (από skype δωρεάν) στο 1-800-ΜΥ-APPLE και να καταχωρήσω την κανονική μου διεύθυνση στην Ελλάδα. Όλα πήγαν ρολόι.
kpartsi Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Δεν παρατήρησα το MBPro να ζεσταίνεται ιδιαίτερα... Βέβαια δεν έτρεξα και τίποτα απαιτητικές εφαρμογές, οπότε δε μπορώ να ξέρω πόσο ζεσταίνεται.Σήμερα έκανα την πρώτη κίνηση: Αγόρασα και καταχώρησα το applecare για το φορητό! Αγορά από e-bay, ο φίλος μου έστειλε τον κωδικό και πληροφορίες μετά από δυο - τρείς ώρες και έπειτα καταχώρηση στην Apple. Το μονο που χρειάστηκε ήταν να τους κάνω ένα τηλέφωνο (από skype δωρεάν) στο 1-800-ΜΥ-APPLE και να καταχωρήσω την κανονική μου διεύθυνση στην Ελλάδα. Όλα πήγαν ρολόι. Από που αγόρασες το AppleCare και πόσο;;;; Αν μπορείς να βάλεις το link του πωλητή e-bay... Αυτές τις μέρες θα το αγοράσω και εγώ για το δικό μου και ψάχνομαι....
polydoroskatharakis Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Από που αγόρασες το AppleCare και πόσο;;;; Αν μπορείς να βάλεις το link του πωλητή e-bay...Αυτές τις μέρες θα το αγοράσω και εγώ για το δικό μου και ψάχνομαι.... Από e-bay, $164. Αυτό εδώ είναι: http://cgi.ebay.com/New-Applecare-Protection-Plan-for-Macbook-Pro-Save-8_W0QQitemZ370244639076QQihZ024QQcategoryZ171QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem Αν χρειαστείς άλλες πληροφορίες, πες μου.
kpartsi Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Από e-bay, $164. Αυτό εδώ είναι:http://cgi.ebay.com/New-Applecare-Protection-Plan-for-Macbook-Pro-Save-8_W0QQitemZ370244639076QQihZ024QQcategoryZ171QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem Αν χρειαστείς άλλες πληροφορίες, πες μου. Ευχαριστώ πολύ Μάλλον απ΄αυτόν θα το αγοράσω και εγώ....
djmike Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 εγω εχω το mbp pro το 17" και το 24" monitor της apple που είναι φτιαγμενο ειδικά για macbook (ενσωματομενη κάμερα, μικροφωνο, ηχεία και φορτιστή) που αξίζει πολύ αλλά είναι ακριβούτσικη...
polydoroskatharakis Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 εγω εχω το mbp pro το 17" και το 24" monitor της apple που είναι φτιαγμενο ειδικά για macbook (ενσωματομενη κάμερα, μικροφωνο, ηχεία και φορτιστή) που αξίζει πολύ αλλά είναι ακριβούτσικη... Ναι, και για μένα αυτή η οθόνη θα ήταν ιδανική... Είναι όμως πολύ ακριβή από τη στιγμή που βρίσκει κανείς καινούργια 24αρα ίδιας ποιότητας panel με 40% λιγότερα χρήματα... Ίσως βρω καμιά μεταχειρισμένη σε καλή κατάσταση και την αγοράσω. Ίδωμεν!
Whiteyez Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Ναι, και για μένα αυτή η οθόνη θα ήταν ιδανική... Είναι όμως πολύ ακριβή από τη στιγμή που βρίσκει κανείς καινούργια 24αρα ίδιας ποιότητας panel με 40% λιγότερα χρήματα... Ίσως βρω καμιά μεταχειρισμένη σε καλή κατάσταση και την αγοράσω. Ίδωμεν! Μπορείς να μας πείς που βρήκες ίδιο panel με 40% λιγότερα χρήματα; Με ενδιαφέρει για αγορά.
haHa Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Μπορείς να μας πείς που βρήκες ίδιο panel με 40% λιγότερα χρήματα; Με ενδιαφέρει για αγορά. Οχι με 40% λιγοτερα χρηματα, αλλα με 33% υπαρχει εδω: HP LP2475w 24'' Με 3 χρονια onsite εγγυηση(η apple εμπιστευεται την οθονη της μονο με 1 χρονο εγγυηση, οχι οτι καλυτερο πραγμα για κατι που κοστιζει εναν μικρο μισθο!), καλυτερη συνδεσιμοτητα (hdmi,vga,dvi κλπ και μπορει να συνδεθει με τα παντα, οχι με 3 συγκεκριμενα μηχανηματα). Τελος δεν ειναι καθρεπτης-glossy, αλλα κανονικη matte..
darklordvader77 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Καμια αλλη σε Design σαν μια αλλη hp που χες βαλει παλιοτερα υπαρχει εδω στην Ελλαδα? (κ στις 24" με τα θετικα που χει αυτη?) γτ αυτο το πραμα δεν.. μου καθεται καλα στο ματι! Σκοπευω μετα την αγορα του MBP να παρω κ μια καλη οθονη-αντικαταστατρια της τωρινης 19".. κ της Apple κααααλη ειναι, αλλα οχι για τον οβολο μας.. βεβαια αμα βρω την παλια 24", μπορει κ να την τσιμπησω! Matte&οχι το design iPhone που χουν δυστηχως ολα τα προιοντα της Apple..
haHa Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 +1 για την παλια apple cinema display! Hταν βεβαια 23", αλλα ειχε αξεπεραστο design.. Η τωρινη δεν παει πουθενα , γιατι : 1) μπορει να συνδεθει με 3 πολυ συγκεκριμενα μηχανηματα 2) ειναι glossy. Οποτε ειναι για πολυ ειδικες περιπτωσεις .(να θελει δηλαδη καποιος να πεταξει εναν μικρο μισθο σε κατι που ο κατασκευαστης το εμπιστευεται μονο με 1 χρονο εγγυηση, μπορει να συνδεθει με 3 μονο μηχανηματα και δρα κ ως καθρεφτης..) Τωρα, για την 2475w (review) : απο πλαγια πραγματι ειναι καπως, αλλα εχει πληρη συνδεσιμοτητα (perfect mechanisms, connectors for HDMI, DisplayPort, DVI-I, Composite, S-Video and Component Video, and of course an SPDIF output for HDMI sound,), εξαιρετικες δυνατοτητες (pivot , pip) και δεν ζεσταινεται τοσο . Eιναι λογικο να ειναι ετσι "χοντρουλα" οταν μπορει να κανει ανετα pivot παρολο τις τοσες συνδεσεις που εχει.. Εχει κ εξαιρετικη βαση για να την ρυθμιζεις οπως θελεις εσυ.. Γιατι ειναι πολυ βασικο σε μια οθονη να μπορεις να την ρυθμισεις σε υψος και κλιση. Μην επιλεγουμε form over function και στις οθονες.. Δεν παιζουμε με τα ματια μας. Υ.Γ.: Αν δεν σε νοιαζει η κορυφαια χρωματικη αποδοση, μπορεις καλλιστα να χτυπησεις μια οθονη 24" με tn panel στα 250 ευρω περριπου. Χρωματα και γωνιες θεασης θα εχει καλυτερα απο του φορητου, οποτε αν εισαι ευχαριστημενος με την οθονη του φορητου, δεν θα εχεις παραπανω απο μια τετοια οθονη και δεν θα σου εχει αδειασει η τσεπη.. Αλλα αν υπαρχουν τα χρηματα, μπορεις καλλιστα να τα δωσεις για μια με καλο πανελ: ειναι επενδυση!
kpartsi Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Από e-bay, $164. Αυτό εδώ είναι:http://cgi.ebay.com/New-Applecare-Protection-Plan-for-Macbook-Pro-Save-8_W0QQitemZ370244639076QQihZ024QQcategoryZ171QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem Αν χρειαστείς άλλες πληροφορίες, πες μου. Μόλις το αγόρασα!!!! 119 ευρώ δεν είναι τίποτα μπροστά στα +2 χρόνια εξασφάλισης και ηρεμίας
haHa Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Μόλις το αγόρασα!!!! 119 ευρώ δεν είναι τίποτα μπροστά στα +2 χρόνια εξασφάλισης και ηρεμίας Ωραιος! Ασφαλισες την επενδυση σου!
equalizer43 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Καλά... από design η HP σκίζει! Θέλει πολλή προσπάθεια να την κάνεις τόσο άσχημη! :-D:-D:-D:-D:-D:-D
polydoroskatharakis Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Μόλις το αγόρασα!!!! 119 ευρώ δεν είναι τίποτα μπροστά στα +2 χρόνια εξασφάλισης και ηρεμίας Μπράβο! Είναι αλήθεια πως είναι πολύ σημαντικό να νιώθεις ήσυχος για την επένδυσή σου για τόσο πολύ καιρό!
haHa Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Καλά... από design η HP σκίζει! Θέλει πολλή προσπάθεια να την κάνεις τόσο άσχημη! :-D:-D:-D:-D:-D:-D Η αληθεια ειναι οτι απο πισω δεν ειναι τοσο ωραια, αλλα αυτο ειναι κ αποροια των δυνατοτητων της, της πληθωρας συνδεσεων και της εξαιρετικης βασης της.. Αλλα η αληθεια επισης ειναι οτι ελαχιστα ατομα κοιτανε την οθονη απο πισω!! Απο μπροστα ειναι καλουτσικη! Αλλωστε η συγκριση με την apple led cinema display δεν συμφερει καθολου την οθονη της apple: Θέλει πολλή προσπάθεια να την κάνεις να μπορει να συνδεεται μονο με 3 μηχανηματα, ενω ολες οι υπολοιπες οθονες μπορουν να συνδεονται με χιλιαδες!! Οπως και θελει πολλη προσπαθεια να βγαλεις οθονη που να την εμπιστευεσαι μονο με 1 χρονο εγγυηση! Μην επιλεγουμε ακομα και για τα ματια μας form over function!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.