Composer Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 καλησπέρα. Σήμερα ξαφνικά, το internet δείχνει συνέχει να αποσυνδέεται, ενώ δεν έχει αποσυνδεθεί το μόντεμ. μου βγάζει συνέχεια το γνωστό 'Σφάλμα φόρτωσης σελίδας" και "Σφάλμα εύρεσης διεύθυνσης" κτλ. πρέπει να κάνω συνέχει ανανέωση της σελίδας, ή να βγω και να κάνω ccleaner και μετά μπάινει όποτε του'ρθει/ Αλλά αυτό συνέχεια σήμερα. Ξέρει κανείς τι μπορεί να συμβαίνει; Αυτή τη στιγμή κάνω και έναν έλεγχο για ιούς αλλά δε νομίζω να έχω τίποτα. Σημ.: Έχω Windows Xp 32bit, και σύνδεση conn-x ADSL 24Mbits. χρησιμοποιώ το firefox αλλά και με το Internet explorer απ'ότι βλέπω τα ίδια..
antonisid Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Και σε μενα τα ιδια ακριβως.Τα χει παιξει η Οτενέτ απο χθες. Σημερα φαινεται να ναι πιο καλα τα πράματα.
Philcore Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Σχεδόν τα ίδια και εδώ.Απο χθές το απόγευμα δεν μπαίνει στο Google και σε διάφορες άλλες σελίδες με τίποτα.
trolaios Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 αλλάξτε dns ..πχ μπορείτε να βαλετε τους opendns να δοκιμασετε..
danaos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Μάλιστα... Γι'αυτό δεν έχει ούτε gmail ούτε yahoo mail?
Composer Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 αλλάξτε dns ..πχ μπορείτε να βαλετε τους opendns να δοκιμασετε.. Τι είναι το dns; Anyway, φαίνεται σήμερα να πηγαίνει όντως καλύτερα.. Για να δούμε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.