Captain Nemo Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Ποια καινούργια κινητά γνωρίζετε οτι διαθέτουν Flight mode / airplane mode / offline mode / standalone mode δηλαδή απενεργοποιήται τελείως η λειτουργία του τηλεφώνου και παραμένει η λειτουργία της μουσικής.
totti Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 HTC Touch Diamond Nokia E51 Nokia E50 Qtek 8010 Έχω την εντύπωση όμως ότι όλα τα κινητά τριετίας και μετά έχουν αυτή την επιλογή
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 το Ν79 έχει επίσης
Voodooman Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Παρόλα αυτά η ΟΑ δεν επιτρέπει την χρήση κινητών, ακόμη και αν είναι σε flight mode. Η aegean δεν ξέρω πια τί κάνει.
Tenshi Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Σίγουρα επειδή τα έχω στην κατοχή μου: Samsung Omnia Sony Ericsson K770i Απο εκεί και πέρα μάλλον όλα τα κινητά της σειράς W
Meraklis56 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 το flight mode? αν βρίσκεσαι σε αεροπλάνο που οι κεραίες μπορουν να επηρεάσουν τα μηχανήματα του αεροπλάνου,να χρησιμοποιείς το flight mode ωστε,να μπορείς να χρησιμοποιείς το κινητό πλην κλήσεων/μυνημάτων. οι απαντήσεις σε αυτο το thread ειναι ανούσιες. δεν έχει νοήμα να γράφουμε ολα τα κινητά που εχουν flight mode,1 προς 1. καθε εταιρία,μετά απο κάποια ημερομηνία,το έχει ενσωματώσει φαντάζομαι σε όλα τα κινητά της.αρα θα πρέπει να βρούμε απο πιο μοντέλο και μετά,εχει ενσωματωθεί σε καθε εταιρία
tzotzo Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 εμενα παντως μου εχει ζητηθει στην ολυμπιακη τα το κλεισω το κινητο μου παροτι ηταν σε flight mode
poihths Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 κατσε και αν καποιος το ανοιξει ή το ξεχασει μπουυμ το αεροπλανο? κανονικα επρεπε ναχει συστημα απενεργοποιησης κινητων απο μονο του το αεροπλανο
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 κανονικα επρεπε ναχει συστημα απενεργοποιησης κινητων απο μονο του το αεροπλανο να μην έχει σήμα θα ήταν εφικτό, αλλά το σύστημα να κλείνει τελείως το κινητό (μιας και αυτό ζητάνε οι αεροσυνοδοί) πως θα το κάνει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.