Προς το περιεχόμενο

Ασφάλεια χώρου με κάμερες

jimaras1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

θέλω για την ασφάλεια ενός χώρου να εγκαταστήσω ορισμένες κάμερες (3-4). Ο σκοπός είναι να καταγράφουν τι γίνεται στο χώρο και την ημέρα αλλά και την νύχτα αν μπει κάποιος. Από ότι βρήκα νομίζω ότι οι ΙΡ κάμερες και μάλιστα οι ασύρματες είναι αυτό που χρειάζομαι.

Να ενημερώσω ότι στον χώρο υπάρχει ασύρματη σύνδεση internet (1MB) και επίσης υπάρχει φορητός υπολογιστής.

Έχω όμως αρκετές απορίες και παρακαλώ όποιον έχει σχετική εμπειρία να με βοηθήσει.

1. Η καταγραφές από τις κάμερες (3-4) πού θα αποθηκεύονται; στο internet σε κάποιο domain (υπάρχει κάποιο δαθέσιμο) ή σε κάποιο σκληρό δίσκο ή σε κατι άλλο; Δεν γνωρίζω τον χώρο που απαιτείται , αλλά σίγουρα για καταγραφές μερικών ημερών θα χρειάζεται αρκετός χώρος.

2. Μπορείτε να προτείνετε κάποια μοντέλα καμερων και λοιπού εξοπλισμού;

3. υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις (χωρίς υπερβολικό κόστος);

Δημοσ.

Ευχαριστώ Gi0 για τις πληροφορίες, ειδικά για τις κάμερες και την δυνατότητα νυχτερινής λήψης. Και εγώ θα προτιμήσω ασύρματες κάμερες wifi.

Θα ήθελα να μου πεις εντυπώσεις από την δική σου εγκατάσταση (αν την έχεις κατασκευάσει).

Επίσης εάν κατάλαβα καλά η αποθήκευση πρέπει να γίνεται σε σκληρό δίσκο (ή DVR). Υπάρχει δυνατότητα αποθήκευσης στο WEB ή κυρίως υπάρχει δυνατότητα επίβλεψης κλπ μέσω ιντερνετ;

• Moderators
Δημοσ.

4 ασυρματες οπως εχω κανει και στο σχεδιαγραμμα,οι οποιες χειριζονται με το icatcher.Τα βιντεο αποθηκευονται σε σκληρο δισκο.Εγραφη βιντεο γινεται μονο οταν υπαρχει κινηση,οποτε δεν απαιτειται και τεραστιος σκληρος.Μεσω ιντερνετ μπορεις να εχεις παρακολουθηση,αφου πρωτα κανεις port forward στο router σου κλπ.Οσον αφορα την αποθηκευση στο web δεν το εχω ψαξει να σου πω,απο την στιγμη που μπορω να εχω προσβαση στον υπολογιστη απο το web.

Αφου κανεις την εγκατασταση των καμερων,δοκιμασε το icatcher,θα σου λυσει πραγματικα τα χερια μολις το μαθεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...