kyriakosv Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Έχω μια philips lcd 42'' , dreambox και χβοχ 360. θέλω ένα home cinema 5.1 έτσι ώστε να έχω ήχο από όλες τις συσκευές. ποιό προτείνετε και τι θα χρειαστώ(π.χ καλώδια);;
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Έχω μια philips lcd 42'' , dreambox και χβοχ 360.θέλω ένα home cinema 5.1 έτσι ώστε να έχω ήχο από όλες τις συσκευές. ποιό προτείνετε και τι θα χρειαστώ(π.χ καλώδια);; Σε πρωτη φαση δεν πρεπει να παρεις ετοιμο 5.1 συστημα, αλλα να το στησεις κομματι κομματι (ενισχυτη, ηχεια, sub κλπ). Διαφορετικα το 95% των ετοιμων ηχοσυστηματων δεν εχει εισοδους για αλλες συσκευες πλην των δικων του. Ετσι δεν θα μπορεις να συνδεσεις πανω το xbox κλπ. Αυτο με καθε επιφυλαξη γιατι δεν ξερω αν εχει αλλαξει κατι -πανω σε αυτο το θεμα- σε σχεση με 2 χρονια πριν που αγορασα ηχοσυστημα. Επειτα αν και δε γνωριζω τι εξοδους εχει το xbox 360 και dreambox, κατα κανονα ο ενισχυτης του ηχοσυστηματος εχει RCA εισοδους. Αρα σιγουρα η μια αποληξη του καλωδιου θα πρεπει να ναι διπλη RCA. Η αλλη ακρη, ειναι αναλογως της εξοδου της καθε συσκευης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.