Προς το περιεχόμενο

τι είναι το PayPal code και που μπορώ να το βρώ??

hackertom

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εννοείς να κάνεις Verify την καρτα σου, ε;

Παίρνεις τηλέφωνο στη τράπεζά σου και στον δίνουν.

γίνεται αμέσως φίλε δηλ. σου το δίνουν χωρίς πολύ μπλαμπλά??

για ΠΕΙΡΑΙΩΣ που πέρνω τήλ??????

Δημοσ.

Εγώ δεν είμαι Πειραιώς, οπότε ψάξε λίγο στην ιστοσελίδα τους. Κάπου θα βρεις κάτι.

Στην EuroBank που είμαι εγώ, απλά παίρνεις ένα τηλέφωνο, ζητάνε απο την ταυτότητα κάτι στοιχεία και στο δίνουν. Το paypal όμως δε στέλνει αμέσως τον κωδικό.

Δημοσ.
Εγώ δεν είμαι Πειραιώς, οπότε ψάξε λίγο στην ιστοσελίδα τους. Κάπου θα βρεις κάτι.

Στην EuroBank που είμαι εγώ, απλά παίρνεις ένα τηλέφωνο, ζητάνε απο την ταυτότητα κάτι στοιχεία και στο δίνουν. Το paypal όμως δε στέλνει αμέσως τον κωδικό.

Το paypal όμως δε στέλνει αμέσως τον κωδικό..αφου σου τον δείνει η τράπεζα με ένα τηλέφονο σιγά...σάββατο σήμερα θα δουλεύει κανείς εκεί στα κεντρικά της πειραιώς...??? :confused:

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:40 ----------

Το paypal όμως δε στέλνει αμέσως τον κωδικό..αφου σου τον δείνει η τράπεζα με ένα τηλέφονο σιγά...σάββατο σήμερα θα δουλεύει κανείς εκεί στα κεντρικά της πειραιώς...??? :confused:

αν πάω στο ΑΤΜ και πατήσω κινήσεις θα μου το βγάλει τον κωδικό???

Δημοσ.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:40 ----------

αν πάω στο ΑΤΜ και πατήσω κινήσεις θα μου το βγάλει τον κωδικό???

Δε γνωρίζω. Συγγνώμη. Τώρα, πάρε και ρώτησε απο Δευτέρα. Άλλωστε δεν είναι και τίποτα. Μπορείς κανονικά να κάνεις τις αγορές σου, απλά νομίζω δε μπορείς να στέλνεις μεγάλα πόσα κ.λπ.

Δημοσ.
οταν αγορασεις κατι αμέσως σου τραβαει απο την καρτα για την πληρωμη αφου κανεις πρωτα επιβεβαιωση..

δηλ μου τα έχει πάρει τα λεφτά??μα πώς....???

Δημοσ.

τα λεφτά στα παίρνει απο το λογιαριασμό της τράπεζας. Εφόσον έχεις συνδέσει με το paypal την συγκεκριμένη κάρτα!

Δημοσ.
τα λεφτά στα παίρνει απο το λογιαριασμό της τράπεζας. Εφόσον έχεις συνδέσει με το paypal την συγκεκριμένη κάρτα!

φίλε επιδής κάνω αγορά απο e-bay μου εμφανίζει ακόμα "I need to pay for 1 item"

στο profil!!!δηλ δέν εχω πληρώσει τπτ ακόμα!!!η κάρτα έχει χρήματα μέσα!!!

paypal_send.jpg

απο εδώ τί κάνω στέλω χρήματα κάπου???

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:11 ----------

φίλε επιδής κάνω αγορά απο e-bay μου εμφανίζει ακόμα "I need to pay for 1 item"

στο profil!!!δηλ δέν εχω πληρώσει τπτ ακόμα!!!η κάρτα έχει χρήματα μέσα!!!

paypal_send.jpg

απο εδώ τί κάνω στέλω χρήματα κάπου???

ΤΙ ΕΊΝΑΙ ΤΟ Redemption Code??? :confused:

Δημοσ.

γραφεις το e-mail και τον λογο που στελνεις χρηματα και εφυγαν...αρκει η καρτα σου ή ο λογαριασμος του paypal να έχουν χρήματα..

Αν θέλειες να πληρώσεις για το e-bay πατάς απο εκει το link της πληρωμής και σε οδηγεί απο μονο του..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...