Προς το περιεχόμενο

CoolerMaster Stacker 831SE Black Case.Αξίζει ?

Vasilis 07

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκέφτομαι να το πάρω και να αντικαταστήσω το Soprano VB 1000 το οποίο έχω εδώ και 2,5 χρόνια.Αξίζει ?Κάποτε μου άρεσε (σε ασημί-μάυρο) πλέον εμφανισιακά δεν μου λέει κάτι.Θα ήθελα ένα κουτί που να δροσίζει το σύστημα (στο υπάρχουν ο Ε6600 χτυπάει 35αρια και η ASUS P5W DH 50αρια),αλλά και αθόρυβο.

Στα υπόψιν έχω και τα:

HAF-932 (με χαλάει που είναι ανοιχτό και θέλει συνέχεια ξεσκόνισμα)

Cosmos RC-1000 (αλλά και 188 Ευρώ είναι πολλά).

Δημοσ.

το συγκεκριμενο το πηρα ειναι μια χαρα,εχει 2 ανεμηστηρακια μεσα,ενα πισω κλασσικα και ενα μπροστα προσαρτιμενο πανω στο hdd cage.Δεν εχει το πλαινο panel για τα fans αλλα μικρο το κακο.Οσον αφορα τον θορυβο και την ολη ψυξη του συστηματος δε ξερω ποιο ειναι το υπολοιπο setup σου για να σου πω με ακριβεια αλλα στο συγκεκριμενο κουτι εμενα ο 6750 στα 3.5 ειναι στους 33 βαθμους με aftermarket,2 9600gt κλοκαρισμενες στους 40 και οι ανεμιστηρες στο 35% fixed speed για να μην ακουγονται και η μητρικη στους 40.Αυτα ολα σε κατασταση surf+music δηλαδη οταν το συστημα ειναι χαλαρο.Στο gaming δεν εχω προσεξει αλλα σε σχεση με το προηγουμενο rig μου σε παρομοιες συνθηκες πολυ καλυτερα σε θερμοκρασιες.Οσο για το haf932 το ειχα για 1 βδομαδα και το εστειλα για αυτο εδω.Και επειδη κοιτας προς coolermaster μερια μη κοιταξεις καν τα scout και sniper απλα epic fail,μπορει απο τις photo να δειχνουνε οτι εχουνε ολες τις ανεσεις αλλα και τα 2 ειναι τρελες πλαστικουρες και οταν σεταριστουνε θα δεις πολλα αρνητικα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...