poscaman Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Διαβασα μερικους οδηγους στο ιντερνετς και χαθηκα. τι πρεπει να κανω για να περασω το 3.0 firmware στο 2g iphone μου; ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Moderators Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Update μεσω itunes και στην συνεχεια redsn0w για jailbreak και ξεκλειδωμα. Εννοεις πως θελεις πιο λεπτομερης οδηγιες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darklordvader77 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Update μεσω iTunes μηπως? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 ευχαριστωωωω μηνυματα, επαφες, φωτογραφιες,σημειωσεις παραμενουν ετσι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Moderators Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 ευχαριστωωωω μηνυματα, επαφες, φωτογραφιες,σημειωσεις παραμενουν ετσι; Με ενα sync πριν το update εισαι οκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 εκανα sync πριν κανω update και πριν ξεκινησει το update με ρωτησε αν θελω να αποθηκευσω τις ρυθμισεις. επελεγα ναι. τι ακριβως ρυθμισεις ειναι αυτες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Moderators Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 εκανα sync πριν κανω update και πριν ξεκινησει το update με ρωτησε αν θελω να αποθηκευσω τις ρυθμισεις. επελεγα ναι. τι ακριβως ρυθμισεις ειναι αυτες; Yποθετω τιποτα network settings,δικες σου ρυθμισεις(πχ ωρα)κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 ευχαριστω πολυ παιδια. ολα πηγαν οκ. και βλεπω και σημαντικες διαφορες στην ταχυτητα στο 3.0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Moderators Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 ευχαριστω πολυ παιδια. ολα πηγαν οκ. και βλεπω και σημαντικες διαφορες στην ταχυτητα στο 3.0 Μερικα tips απο συν-κατοχο 2g.ΜΗΝ κανεις εγκατασταση το ACTIVATEMMS2G απο cydia και τα κλασικα,κλειστο push,wifi,ssh,bt για να παραμεινει η μπαταρια σου στα ιδια επιπεδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 ευχαριστω. καμμια ακρη για terminal? εγκατεστησα το mobile terminal αλλα δεν δειχνει τπτ.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Moderators Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 ευχαριστω. καμμια ακρη για terminal? εγκατεστησα το mobile terminal αλλα δεν δειχνει τπτ.... Το terminal λειτουργει μια χαρα,με μονο bug προς το παρον οτι εμφανιζεται αναποδα μολις το ξεκινησεις,αλλα αμεσως επανερχεται στα normal του.Κατι δεν πηγε καλα στην εγκατασταση που εκανες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 οχι ολα πηγαν μια χαρα. μηπως πρεπει να εγκαταστησω και καποιο αλλο πακετο;;;; και κατι αλλο. υπαρχει --purge στο cydia? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Moderators Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 οχι ολα πηγαν μια χαρα. μηπως πρεπει να εγκαταστησω και καποιο αλλο πακετο;;;; Νοπ.To mobileterminal μονο εχω και γω εγκατεστημενο και ειμαι οκ. και κατι αλλο. υπαρχει --purge στο cydia? Μεσω cydia οχι,αλλα δεν εχω δοκιμασει και δεν ξερω τι παιζει μεσω terminal. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 τελικα με αυτο Thanks, catfacts3192, it worked! Here's what I did: 1) Uninstalled via Cydia 2) Logged via ssh and ran rm -rf /var/mobile/Library/Preferences/com.googlecode.mobileterminal* 3) Installed using Cydia δουλεψε. επρεπε να γινει χειροκινητα το --purge απο εδω Ευχαριστω πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sh4p3r Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 καλησπέρα, Exω to iphone 2G με cydia ( δεν το περασα εγω) θέλω να το κάνω αναβάθμιση. Μια φορά που προσπάθησα μέσω itunes μου κλείδωσε και αναγκάστηκα να το πάω για να μου το φτιάξουν. Πως μπορώ να το αναβαθμίσω ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.