ata1983 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Παιδιά θα ήθελα μια οικονομική τηλεόραση-οθόνη pc. Για κύρια οθόνη έχω άλλη οπότε η λειτουργία οθόνης είναι δευτερεύουσα. Μια ιδανική επιλογή θα ήταν για εμένα αυτή http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.169375 αλλά όσο και να ψάξω νομίζω ότι έχει μόνο ψηφιακό tv tuner. Ακόμα με καλύπτει αυτή http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168010 αλλά θέλω να αποφύγω τις 20" όσο μπορώ γιατί με αυτή την ανάλυση σε τόσο μικρό panel στραβώνομαι. Οπότε έλεγα 19" ή 22" απλά να μην ξεφεύγει σε λεφτά από 180ευρώ περίπου.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 εγώ πάντως θα προτιμούσα την 20αρα, η 19αρα παραείναι μικρή πλέον...
ata1983 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Παιδιά έχω ήδη 20άρα και είναι απαράδεκτη για χρηση σαν οθόνη. Στην κανονική της ανάλυση πρέπει να είσαι στα 5εκ απόσταση για να διαβάσεις
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 και εγώ με 20αρα 4:3 είμαι (αρα 1600Χ1200 οπότε ακόμα μικρότερο dot pitch) αλλά διαβάζω κανονικότατα από 70-80 πόντους
ata1983 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Ρε σεις παιδιά συγκεντωθείτε λίγο και δείτε τι ρωτάω. Έχω γράψει ότι έχω ήδη 20" και δεν με βολεύει, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει να το συζητήσω παραπάνω αυτό το θέμα. Και δεν διαφωνώ ότι σε μερικους είναι πολύ βολική διάσταση αλλά τι να κάνω εμένα δε με βολεύει. Έχω ρωτήσει συγκεκριμένα πράγματα που δεν μπόρεσα να βρω και ρωτάω μήπως έχει πέσει το μάτι σας σε κανένα. Συγκεκριμένα: 1) Η LG στο πρώτο link έχει ψηφιακό tuner μόνο? Γιατί αλλού τη βρίσκω με hybrid και αλλού μόνο με digital. 2) Υπάρχει καμία άλλη με αναλογικό/ψηφιακό tuner 19" ή 22" μέχρι 180 ευρώ?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 αφού δεν σε βολεύει γιατί την βάζεις ως επιλογή εξαρχής? όταν λες στο post #4 "πρέπει να είσαι σε 5 cm απόσταση" δεν μπορεί να καταλάβει κανείς ότι μιλάς μόνο για εσένα, μου φάνηκε γενικό για αυτό απάντησα στο post #5. 1) στο manual της στο official site αναφέρει για tuning σε analogue mode, άρα είναι hybrid... http://www.lge.com/uk/it-products/monitors/LG-lcd-monitor-M1994D.jsp 2) μόνο αυτή νομίζω http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168139
ata1983 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Ναι όντως αλλά στην αρχική λέει digital TV. Πολύ μπέρδεμα μου φαίνεται θα πάρω την LG γιατί και στα ελληνικά online shop ότι να'ναι την έχουν. Για την 20" έχεις δίκαιο έγραψα ότι θέλω να την αποφύγω, έπρεπε να γράψω ότι δεν ξαναπαίρνω. Το δεύτερο link το έβαλα γιατί θα ήταν ιδανική σε 19 ή 22"
kirimis Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 αλλά όσο και να ψάξω νομίζω ότι έχει μόνο ψηφιακό tv tuner. Ακόμα με καλύπτει αυτή http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168010 αλλά θέλω να αποφύγω τις 20" όσο μπορώ γιατί με αυτή την ανάλυση σε τόσο μικρό panel στραβώνομαι. Οπότε έλεγα 19" ή 22" απλά να μην ξεφεύγει σε λεφτά από 180ευρώ περίπου. Εχω εδω και κανα μηνα την Τ200HD η οποια μου εχει αφησει παραδοξως αριστες εντυπωσεις σαν ποιοτητα panel... και επειτα σαν TV. Σαν μειον της θα χαρακτηριζα τα τενεκεδενια ηχεια... αλλα τελος παντων δεν νομιζω πως εχει καποιος απο μια δευτερευουσα TV σε αυτη κιολας την τιμη ιδιαιτερες αξιωσεις. Προσωπικα την χρησιμοποιω σαν main monitor και ουδεποτε με προβληματισε η αναλυση... μαλιστα θα την ηθελα και 1920χ1200! Πεντακαθαρη και ευκρινης εικονα! Αν σε προβληματιζει η αναλυση σε αυτες τις ιντσες... ισως θα ηταν ωρα για μια επισκεψη στον οφθαλμιατρο, δεν θα επρεπε να εχεις προβλημα!
ata1983 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Έχω πάει από καιρό σε οφθαλμίατρο και έχω αστιγματισμό και δεν βλέπω κάτι το αστείο σε αυτό. Έχω κάνει μια ερώτηση και μου κάνεις μια κατά το ήμισυ άσχετη απάντηση. Δεν διαφωνώ ότι σου αρέσει πολύ η οθόνη σου και τη βρίσκεις ξεκούραστη αλλά άλλος μπορεί να μην έχει την ίδια γνώμη. Την τελευταία φορά που κοίταξα οθόνες με dot 0.258 mm μόνο ξεκούραστες δεν θεωρούνται, ίσα ίσα. Πραγματικά έχω συνηθίσει τώρα τελευταία τέτοια post αλλά δεν το περίμενα από κάποιον που έχει εγγραφεί από το 2001
kirimis Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Έχω πάει από καιρό σε οφθαλμίατρο και έχω αστιγματισμό και δεν βλέπω κάτι το αστείο σε αυτό.Έχω κάνει μια ερώτηση και μου κάνεις μια κατά το ήμισυ άσχετη απάντηση. Δεν διαφωνώ ότι σου αρέσει πολύ η οθόνη σου και τη βρίσκεις ξεκούραστη αλλά άλλος μπορεί να μην έχει την ίδια γνώμη. Την τελευταία φορά που κοίταξα οθόνες με dot 0.258 mm μόνο ξεκούραστες δεν θεωρούνται, ίσα ίσα. Πραγματικά έχω συνηθίσει τώρα τελευταία τέτοια post αλλά δεν το περίμενα από κάποιον που έχει εγγραφεί από το 2001 ουτε και γω απαντησα αστεια! και δεν βρισκω πουθενα το λογο που θιγεσαι! Απαντησα πληρως σχετικα!
vasi Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 ata1983,αυτό που αναζητάς δεν υπάρχει,πρέπει να πας σε μεγαλύτερη κλίμακα, και να δώσεις παραπάνω από 180ευρώ.
forgotten Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Daewoo DSL19V1WCD εγω εχω αυτο το Monitor tv και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος θα μπορουσες να το κοιταξεις και συ αν ειναι σαν κατι τετοιο που χρειαζεσαι
ata1983 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Δεν υπάρχει πουθενά αυτή και γενικά οι 19άρες φαίνονται εξαφανισμένες από παντού. Πόσο καιρό την έχεις?
forgotten Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Δεν υπάρχει πουθενά αυτή και γενικά οι 19άρες φαίνονται εξαφανισμένες από παντού. Πόσο καιρό την έχεις? την πηρα απο εξωτερικο καθοτι διαβασα αρκετα θετικα για το συγκεκριμενο Monitor σχετικα με την τιμη μου κοστισε 180ευρω με τα μεταφορικα ειμαι αρκετα ευχαριστημενος διοτι υποδτηριζει διαβασμα απο sd και απο usb(δεν καταφερα ακομα να βρω τι εννοα ο ποιητης αλλα θα το μαθω)και εχει ενσωματωμενο dvd player σχετικα με το ποσο καιρο την εχω ειναι περιπου 2 βδομαδων και για τηλεοραση και παιχνιδια μια χαρα ειναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.