eu@ Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Τζακ Σπάροου και Μπαρμπόσα δώσανε ρέστα!Μονο και μόνο για αυτούς άξιζε άνετα η ταινία.Οτι και να λέμε εμείς το δισεκατομμύριο το χτύπησαν στο boxoffice και πάνε για την επόμενη... και μόνο ο Σπάροου να ηταν μια χαρά θα τα πήγαινε
Dakonblackblade Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Πλάκα κάνετε παίδες? Η ταινία φτιαχνόταν όπως ναναι στο πόδι. Είπαμε να είναι φαντεζί και άλλα τέτοια αλλά το έχουν παρακάνει. Τόσα plot holes έχω να δω ούτε εγώ ξέρω από πότε. Πως και δεν εμφανίσανε την μαύρη μάγισσα να είναι μαγείρισσα στο παλάτι , έτσι για να μπει και αυτή στο χορό δεν ξέρω. Όσο για τις μάχες , όσοι από δω κατακρίνατε την Τζολί στην ταινία που έπαιζε την κατάσκοπο , τι να πω, με ένα σχοινί ο Σπάροου δένει 10 άτομα γύρω από ένα κοκοφοίνικα αφού πρώτα πηδάει από κορυφή σε κορυφή . Ειλικρινά , πιο ξενέρωτο τέλος σε ταινία ήταν αυτό ή του Κόναν? Ακόμα δεν μπορώ να αποφασίσω. Λοιπόν , μια από τα ίδια, ούτε θα θυμάμαι τίποτα σε 1 βδομάδα. Πλακούλα ο Σπάροου, πλακούλα και η ταινία αλλά επειδή το είδαμε 3 συνεχόμενες φορές το ίδιο τσίρκο , 3/10 για αυτούς που είδαν τις προηγούμενες και δεν συγκινήθηκαν και για τα fanboys , ξεκολλάτε πρόβατα, αν και θα πάτε να το δείτε.Περιμένετε να βγει στο Star (και καλά). Α και για όσους πουν , τι περίμενες από την ταινία, μπορώ να θυμίσω πως και τον Uwe Boλλ και δεν ξερωγω τον ξέρουμε καθώς και τι περιμένουμε, αλλά δεν συμβουλεύουμε κανένα να δει τις ταινίες του.
gatokoritso Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Για 10χρονα έχουν καταντήσει οι πήρατες και είναι κρίμα γιατί αν πρόσεχαν το σενάριο ποιο πολύ θα μιλαγαμε για ταινιαρες.τέλος πάντων για να περνά η ώρα και να ρίχνουμε κανα γέλιο καλές είναι...λογικά στη 5 ταινία θα προσπαθήσουν να εξηγήσουν τα ανεξήγητα.
alexis333 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Τελικα η Σερηνα τον σωζει ή τον πνιγει τον θρησκευτικο ?
Skylined Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Τον παίρνει για σύζυγο; Κρίμα γιατί την ήθελα για μένα Πέρασα πολύ ευχάριστα δύο ωρίτσες βλέποντας την ταινία, μ'αρεσε και θα την ξαναδώ κάποια στιγμή. Να σημειώσω ότι μετά τους διθυράμβους για το kickass το οποίο είναι η χειρότερη ταινία που είδα σε σινεμά αλλά όχι ολόκληρη γιατί πραγματικά δεν άντεχα άλλο, δε δίνω σημασία στις γνώμες του ινσομνια, ούτε του imdb, ούτε κανενός. Έχω τα δικά μου κριτήρια, για να μην πλατιάζω θέλω η ταινία να με ταξιδεύει σε "άλλη πραγματικότητα", δε μ' ενδιαφέρουν οι δήθεν "πραγματικές" ταινίες, αν είναι βλέπω ειδήσεις που είναι εξίσου "πραγματικές" και "σοβαρές". Η "πραγματικότητα" μου σκοτώνει την ψυχή, ευχαριστώ δε θα πάρω. Κόσμους θέλω να βλέπω, πρωτότυπους, φανταστικούς, διαφορετικούς, νοσταλγικούς λες και αντικατοπτρίζουν μια πιθανότητα που θα μπορούσα να ζήσω και γω. Ο κόσμος της 4ης ταινίας με απορρόφησε και το κωμικό στοιχείο ήταν το αλατάκι
alexis333 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Τον σωζει.Απο τη στιγμη που τον φιλησε σημαινει οτι τον ειχε ερωτευτει πραγματικα. Αρα και τον πηρε μαζι της... Στο σημειο που ειναι στη βαρκα και περιμενουν τις γοργονες καποιος λεει πως το φιλι μιας γοργονας σε προστατευει απο τον πνιγμο ...
jason_rethymno Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω Yeah βγήκε στα γνωστά μέρη!!και σε 1080p .αναμένεται φοβερό βράδυ σήμερα
alexis333 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω Yeah βγήκε στα γνωστά μέρη!!και σε 1080p .αναμένεται φοβερό βράδυ σήμερα Τωρα το πηρες χαμπαρι ....? Πως βαζουμε σποιλερ ρε παιδια ...? Δε το βρισκω...
tritonas00 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω Yeah βγήκε στα γνωστά μέρη!!και σε 1080p .αναμένεται φοβερό βράδυ σήμερα Εδω και κανα μηνα...
gatokoritso Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Εδω και κανα μηνα... ασε τον να χαρει..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.