Προς το περιεχόμενο

Pirates of the Caribbean 4

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σαν να βλέπεις filler μιας απλής σειράς ήταν. Τίποτα το ιδιαίτερο, δεν μου άφησε κάποια 'γεύση'. Απλό σκότωμα ώρας και τίποτα το συγκλονιστικό.

• Απαντ. 101
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Με δεδομένο ότι η δεύτερη και η τρίτη ταινία μου άρεσαν περισσότερο και η Νάιτλι μου την σπάει απίστευτα, ίσως η τέταρτη να γίνει η αγαπημένη μου. :P

Η Νάιτλι σταματησε σε καποια στιγμη της καριερας της(....) να υποκρινεται και ειναι αθλια στην ηθοποιια, οποτε αυτο που θα επρεπε να κανει κατα την γνωμη μου ειναι να βαλει λιγα (λιγα μονο) κιλα να κανει μια προσθετικη στηθους και να βγει στην βιομηχανια πορνο. Αυτο οφειλει να κανει πιστευω, για αυτο πλαστηκε. Αλλά αυτη περιοριζεται σε ταινιες που δεν την αναδεικνυουν ως ατομο. :-(

Οι πειρατες της Καραιβικης το 1 θα μπορουσε να ειναι φοβερη ταινια λογω Ντεπ και του ολου ωραιου concept, αν δεν το ριχνανε στην τρελα γενικως και ηταν πολυ περισσοτερο σοβαροι.

Δημοσ.

Εγώ να σας πω την αλήθεια όταν πήγα στο σινεμά περίμενα να δω μία ταινία Πειρατές της Καραϊβικής δηλαδή δράση, οπτικά εφέ, έναν Johnny Depp να απολαμβάνει τη ζωή του και να κάνει ότι πιο κουφό και σουρεαλιστικό, να γελάσω και γενικά να περάσω καλά με τους φίλους μου μιας και μιλάμε για καθαρά παρείστικη ταινία, τώρα που δεν είχε και τη Νάιτλι να καταψύχει την αίθουσα όποτε εμφανίζεται στην οθόνη, ακόμα καλύτερα.Οπότε μπορώ να πω πως έφυγα από το σινεμά απόλυτα ικανοποιημένη μιας και η ταινία δεν μου έδωσε τίποτα λιγότερο από αυτό που περίμενα :)

Δημοσ.

Εγώ να σας πω την αλήθεια όταν πήγα στο σινεμά περίμενα να δω μία ταινία Πειρατές της Καραϊβικής δηλαδή δράση, οπτικά εφέ, έναν Johnny Depp να απολαμβάνει τη ζωή του και να κάνει ότι πιο κουφό και σουρεαλιστικό, να γελάσω και γενικά να περάσω καλά με τους φίλους μου μιας και μιλάμε για καθαρά παρείστικη ταινία, τώρα που δεν είχε και τη Νάιτλι να καταψύχει την αίθουσα όποτε εμφανίζεται στην οθόνη, ακόμα καλύτερα.Οπότε μπορώ να πω πως έφυγα από το σινεμά απόλυτα ικανοποιημένη μιας και η ταινία δεν μου έδωσε τίποτα λιγότερο από αυτό που περίμενα :)

κι εγω οσο δουλευα με την audio visual για τους υποτιτλους της συγκεκριμενης ταινιας το απολαυσα και ευχαρίστως να την ξαναδω...

Δημοσ.

μολις την ειδα.... πολυ καλη, παρα πολυ καλη....johnny depp δεν εχω κατι αλλο να πω.

Δημοσ.

πολυ καλή την βλέπω ξανά... το 3d δεν έκανε καλό στην ταινία ήταν που ήταν σκοτεινή με το γυαλί σκοτείνιαζε κι άλλο..

Δημοσ.

Αυτό το πρόβλημα με το σκοτείνιασμα πρέπει επιτέλους να το διορθώσουν!

Τουλάχιστον φαινόταν ότι η ταινία είναι γυρισμένη σε 3D, όλα τα πλάνα είχαν βάθος.

Δημοσ.

Παιδιά όταν λέτε ότι το 3D δεν είναι καλό σημαίνει ότι δεν έχει τίποτε σπουδαίο να σου δείξει ή ότι σε κουράζει?

• 1 μήνα μετά...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Τζακ Σπάροου και Μπαρμπόσα δώσανε ρέστα!Μονο και μόνο για αυτούς άξιζε άνετα η ταινία.Οτι και να λέμε εμείς το δισεκατομμύριο το χτύπησαν στο boxoffice και πάνε για την επόμενη...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...