john2gr Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Σαν να βλέπεις filler μιας απλής σειράς ήταν. Τίποτα το ιδιαίτερο, δεν μου άφησε κάποια 'γεύση'. Απλό σκότωμα ώρας και τίποτα το συγκλονιστικό.
Anaksimandros4 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Με δεδομένο ότι η δεύτερη και η τρίτη ταινία μου άρεσαν περισσότερο και η Νάιτλι μου την σπάει απίστευτα, ίσως η τέταρτη να γίνει η αγαπημένη μου. Η Νάιτλι σταματησε σε καποια στιγμη της καριερας της(....) να υποκρινεται και ειναι αθλια στην ηθοποιια, οποτε αυτο που θα επρεπε να κανει κατα την γνωμη μου ειναι να βαλει λιγα (λιγα μονο) κιλα να κανει μια προσθετικη στηθους και να βγει στην βιομηχανια πορνο. Αυτο οφειλει να κανει πιστευω, για αυτο πλαστηκε. Αλλά αυτη περιοριζεται σε ταινιες που δεν την αναδεικνυουν ως ατομο. Οι πειρατες της Καραιβικης το 1 θα μπορουσε να ειναι φοβερη ταινια λογω Ντεπ και του ολου ωραιου concept, αν δεν το ριχνανε στην τρελα γενικως και ηταν πολυ περισσοτερο σοβαροι.
Nate Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Αξίζει να δώσεις 8 ευρώ για να την δεις σε σινεμά σε 2D;
1lj4z1 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 σε 2d ναί απόλυτα. σε 3d δεν αξίζει τα παραπάνω χρήματα.
Traumatias Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Εγώ να σας πω την αλήθεια όταν πήγα στο σινεμά περίμενα να δω μία ταινία Πειρατές της Καραϊβικής δηλαδή δράση, οπτικά εφέ, έναν Johnny Depp να απολαμβάνει τη ζωή του και να κάνει ότι πιο κουφό και σουρεαλιστικό, να γελάσω και γενικά να περάσω καλά με τους φίλους μου μιας και μιλάμε για καθαρά παρείστικη ταινία, τώρα που δεν είχε και τη Νάιτλι να καταψύχει την αίθουσα όποτε εμφανίζεται στην οθόνη, ακόμα καλύτερα.Οπότε μπορώ να πω πως έφυγα από το σινεμά απόλυτα ικανοποιημένη μιας και η ταινία δεν μου έδωσε τίποτα λιγότερο από αυτό που περίμενα
Dbzakias2 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Εγώ να σας πω την αλήθεια όταν πήγα στο σινεμά περίμενα να δω μία ταινία Πειρατές της Καραϊβικής δηλαδή δράση, οπτικά εφέ, έναν Johnny Depp να απολαμβάνει τη ζωή του και να κάνει ότι πιο κουφό και σουρεαλιστικό, να γελάσω και γενικά να περάσω καλά με τους φίλους μου μιας και μιλάμε για καθαρά παρείστικη ταινία, τώρα που δεν είχε και τη Νάιτλι να καταψύχει την αίθουσα όποτε εμφανίζεται στην οθόνη, ακόμα καλύτερα.Οπότε μπορώ να πω πως έφυγα από το σινεμά απόλυτα ικανοποιημένη μιας και η ταινία δεν μου έδωσε τίποτα λιγότερο από αυτό που περίμενα κι εγω οσο δουλευα με την audio visual για τους υποτιτλους της συγκεκριμενης ταινιας το απολαυσα και ευχαρίστως να την ξαναδω...
kk1991 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 μολις την ειδα.... πολυ καλη, παρα πολυ καλη....johnny depp δεν εχω κατι αλλο να πω.
Coma_Black Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 πολυ καλή την βλέπω ξανά... το 3d δεν έκανε καλό στην ταινία ήταν που ήταν σκοτεινή με το γυαλί σκοτείνιαζε κι άλλο..
Francisco Goya Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Αυτό το πρόβλημα με το σκοτείνιασμα πρέπει επιτέλους να το διορθώσουν! Τουλάχιστον φαινόταν ότι η ταινία είναι γυρισμένη σε 3D, όλα τα πλάνα είχαν βάθος.
naruto14 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Παιδιά όταν λέτε ότι το 3D δεν είναι καλό σημαίνει ότι δεν έχει τίποτε σπουδαίο να σου δείξει ή ότι σε κουράζει?
eu@ Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 βαρετήηηηηηηηηηηη!!καλά που ήταν πρωταγωνιστής ο Ντέπ κ γελάσαμε λίγο!
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Μονο και μονο χωρίς Orlando ήταν άψογη...
nikosspeed Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 που τον πήγε τον πειρατή η γοργόνα εκεί στο τέλος ? γιατί το έχασα .
CarbonFibre Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Τζακ Σπάροου και Μπαρμπόσα δώσανε ρέστα!Μονο και μόνο για αυτούς άξιζε άνετα η ταινία.Οτι και να λέμε εμείς το δισεκατομμύριο το χτύπησαν στο boxoffice και πάνε για την επόμενη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.